ЄС погодив санкції проти Януковича

ЄС погодив санкції проти Януковича
Євросоюз готується запровадити візові санкції проти чиновників.

Міністри закордонних справ Євросоюзу домовилися ввести санкції щодо українських чиновників, "відповідальних за насильство і надмірну силу", - пише Українська правда з посиланням ВВС News.

Після екстреної зустрічі глав МЗС верховний представник ЄС Кетрін Ештон заявила, що Євросоюз "призупиняє ліцензії на експорт обладнання, яке можуть використати для внутрішніх репресіях".

Проти винних у насильстві в Україні чиновників будуть застосовані також візові санкції та замороження активів.

Міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт заявив, що замороження активів і заборону на в’їзд "приймуть в терміновому порядку".

Ештон також заявила, що вся відповідальність за налагодження діалогу і зупинки насильства в Україні лежить на Вікторі Януковичу.

Як відомо, у четвер міністри ЄС погодили запровадження візових та фінансових санкцій проти винних у застосуванні неймовірного насильства в Україні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Європа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це все лицемірство та єрунда на посном маслі, якби мали запровадити то б вже запровадили,ато кажуть що будуть санкції коли рак на горі свисне,"приймуть в терміновому порядку"коли деревяний кінь пердне, а потім ще пару міліардів євро зверху накінуть типу тиск створюють а потім поцілують в сраку ото санкції будуть!!!
Відповісти