У Луцьку заступила на чергування «нова» міліція

У Луцьку заступила на чергування «нова» міліція
«Варта порядку» і міліція спільно виходять на патрулювання Луцьком.

З 21:00 четверга, 20 лютого, представники «Варти порядку» та міліції виходять на щоденне патрулювання по місту Луцьку, - пише в Facebook громадська активістка Марія Доманська.

Близько 250 міліціонерів та громадських вартових будуть патрулювати у ніч з 20 на 21 лютого у Луцьку.

Луцький міський голова Микола Романюк приїхав до приміщення Волинської ОДА разом із керівником луцького міськвіддіду УМВС Василем Марчишаком та начальником міліції громадської безпеки Володимиром Солоненком.

Спільно із представником Волинської Самооборони Віктором Швидким вони розподілили вартових на групи у кількості 4-6 осіб.

Так, міліціонери спільно із громадськими вартовими та Автомайданом нині патрулюватимуть по всій території міста Луцька. Таке патрулювання відбуватиметься кожної ночі (найнебезпечніший час) до 4:00. Патрулювання здійснюється для забезпечення громадської безпеки та запобігання мародерства.

Вартові мають розпізнавальну пов’язку на руці у вигляді національного прапора, які спеціально пошили на замовлення Луцької міської ради. Також вони не будуть носити масок і балаклав.

Цієї ночі і міліціонери, і вартові, до складу яких увійшли афганці, десантники та ветерани МВС, будуть у цивільному. Уже наступного дня міліціонери будуть в формі.

Також, до слова, керівники не дозволяють групам громадських вартових патрулювати самостійно, якщо жоден з них не працював у міліції. Додамо, що можливе й самовільне патрулювання інших структур, які є активними на Євромайдані, проте вони не увійшли до патрулювання з міліціонерами.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці. головне щоб наркомапи не чудили і малалєткі
Відповісти
По вул. Конякіна (особисто бачив десь о 20.00) ходили гопніки, чоловік 10, і били машини бітами. Хто має звязок із Народною вартою - прошу повідомити про це. Було б дуже добре, щоб на 40-му патрулювалися вулиці
Відповісти
А чому ці окремі сили так себе ведуть? ситуація на воз`єднання!!! Це хто і як себе поводити з цими групами людей?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заступила на чергування «нова» міліція
20 лютий, 2014, 21:38