Тітушки зламали щелепу гравцеві «Динамо»

Тітушки зламали щелепу гравцеві «Динамо»
Футболісту "Динамо" Владиславу Калитвинцеву тітушки зламали щелепу.

"Все відбулося, коли ми прилетіли зі збору в Іспанії, ввечері, в районі Інститутської, близько 22:00", - пише Gazeta.ua з посиланням на Сегодня.

"Я повертався додому, виходив з машини. І тут мене вдарили. Мабуть, кастетом. Сильний удар був. Я знепритомнів. Друг був поруч. Вони його побачили і втекли. Не встигли нічого забрати. Скільки було нападників, я не встиг помітити. Друг каже, що їх було двоє. Коли отямився, бачу, що щелепа змістилася в іншу сторону. Поїхали по лікарнях", - сказав він.

Наслідки нападу не найприємніші.

"Зараз потихеньку звикаю до того, що мені поставили в роті - зробили шинування, зімкнули зуби. Не можу ними рухати. Їм лише через трубочку, лише рідке. Три тижні мені ходити з цією штуковиною в роті. Тоді відновлю тренування. Але пробіжки зможу робити вже через десять днів", - сказав він.

"Як сприймаю подію? Ви ж бачите, що у нас в країні коїться. Свавілля повне. Будь-хто міг потрапити під це. До міліції я не звертався. Сенсу немає шукати. Що стосується реакції близьких, то батьки в шоці, звичайно. Але що сталося, те сталося. Партнери по "Динамо"? Я їздив на базу, мені уколи робили. Бачив всіх хлопців. Всі були в курсі, але коли побачили мене, просто мовчали. Мабуть, теж були в шоці", - зазначив Калитвинцев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тітушки зламали щелепу гравцеві «Динамо»
21 лютий, 2014, 10:33