У Луцьку побили міліціонера

У Луцьку побили міліціонера
Міліціонера, який був без форми, побили у Луцьку у ніч на 21 лютого.

Про це повідомив луцький міський голова Микола Романюк під час засідання виконкому у п’ятницю, 21 лютого.

Микола Романюк нагадав, що учора відбулося перше нічне патрулювання вулицями Луцька за участю міліції і «Варти порядку», до складу якої увійшли «афганці, десантники, Автомайдан, Самооборона».

За словами мера Луцька, протягом ночі не відбулося майже ніяких правопорушень. Однак, побили одного міліціонера, який був у цивільному.

«Він вчора був без форми. Сьогодні будуть у формі. Ті, хто виявив бажання, всі будуть з відповідними пов’язками», – додав Романюк.

Лучан мер міста запевнив, що вони можуть бути упевнені у забезпеченні правопорядку у Луцьку: «На жаль, є провокації. Є такі речі серед молодих людей, які хочуть погратися, деякі революційні дії. Але все, що стосується громадського порядку, він буде забезпечений. Лучани можуть бути спокійні».

«Ситуація контрольована, жодного випадку мародерства чи бандитизму. Оце націоналістичне піднесення говорить що ми на правильному шляху», – додав секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.

Окрім того, Романюк попросив мешканців Луцька у випадку правопорушень повідомляти на телефон міліції «102». «Оперативно будуть працювати міліція разом із «Вартою порядку», – зазначив мер міста.

Також Романюк розповів і про те, що разом із автомобілями ДАІ місто патрулює Автомайдан.

«Виїжджали чотири авто ДАІ і Автомайдан, і здійснювали патрулювання. Позавчора вже деякі речі були: на центральній площі перед універмагом на джипі їздили. І ми це будемо відслідковувати», – повідомив міський голова.

Щодо роботи комунальних служб, то, зі слів Романюка, всі працюють у нормальному режимі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
про напед на хлопця біля банкомату приват банку біля Північного ринку немає інформації ?
Відповісти
Профессор Преображенский ставит смелые опыты, пытаясь превратить собаку Шарика в равного себе во всем человека. В результате получается некто Шариков. К сожалению, опыт доказывает, что собаке лучше оставаться собакой.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку побили міліціонера
21 лютий, 2014, 10:41