Луцькі чиновники захотіли «пропихнути» розміщення реклами

Луцькі чиновники захотіли «пропихнути» розміщення реклами
Посадовці Луцької міськради переконували мера, що розмістити рекламу на вулиці Лесі Українки можна попри заборону, прописану у відповідній концепції.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради у п’ятницю, 21 лютого.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Луцькради Олександр Козлюк розповів, що ПАТ «Кредобанк» прохає про розміщення реклами на вулиці Лесі Українки, 28.

У відповідь луцький міський голова Микола Романюк нагадав, що, згідно з концепцією розміщення зовнішньої реклами, розміщення рекламних щитів на вулиці Лесі Українки заборонене.

Утім, Козлюк зауважив, що розмістити на вулиці Лесі Українки хочуть не щит, а банер на фасаді будинку. Окрім того, це розміщення погоджене у дозвільному центрі.

До того ж заступник начальника управління містобудування і архітектури Ярослав Матвіїв додав, що розмістити банер хочуть «на торці будинку». «В принципі, якщо гарний банер і невеликогабаритний, то це не суперечить концепції», – додав він.

«Невеликогабаритний – 3 на 6 метрів. Маленький такий», – зазначив Микола Романюк.

Секретар Луцькради Григорій Пустовіт також висловив свою думку: «Як це не суперечить концепції, яка забороняє розміщення будь-якої реклами на вулиці Лесі Українки?».

Врешті, члени виконкому не погодили розміщення цього рекламного банера.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тепер задайте собі питання... а чому Козлюк та Матвіїв були так зацікавленні у позитивному вирішенні цього питання?? Може це зацікавить антикорупційний відділ міськради?
Відповісти
А існують якісь санітарні норми щодо гранично допустимого відсотка рекламної площі до взагалі видимої?

Місто просто загаджене бігбордами, в громадському транпорті скоро заклеють всі вікна і орієнтуватись доведеоться лише по голосових оголошеннях, а оголошення будут клеїти просто перехожим на спини.

Для цікавості прогуляйтесь на SteetView по Данії чи Голандії - можна жити без надлишку реклами. Ми ж ідемо в напрямку Лас-Вегасу.
Відповісти
Нехай там прикрутять великий екран і транслюють якийсь інформаційний канал. А у паузах нагадюють що це вони встановили. Це буде для Луцька щось нове як на заході.
Відповісти
Останні новини
Луцькі чиновники захотіли «пропихнути» розміщення реклами
21 лютий, 2014, 12:56