У Луцьк привезли тіло вбитого повстанця

У Луцьк привезли тіло вбитого повстанця
До луцького Свято-Троїцького собору уночі суботи 22 лютого привезли тіло вбитого на Майдані у Києві Сергія Байдовського.

Про це написав у Фейсбуці лідер Правого сектору на Волині Павло Данильчук.

"Зустріли з побратимами труну з тілом нашого Героя - Сергія Байдовського. Занесли до храму", - написав Данильчук близько третьої години ночі.

"Ні я, ні хлопці з дівчатами не могли стримати сліз... Я дивився на батьків та родину Сергія і моє "Вибачте що не вбергти" убоге, бо я не був в той момент з ними, коли ці скоти його вбивали...", - додав він.

Окрім того, громадська діячка Антоніна Євтодюк написала у Фейсбуці: "Так мало людей уночі біля домовини Сергія Байдовського у нижньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору... Луцьк, вставай вшанувати Героя, помолитися за упокоєння його душі, провести в останню путь! Люди, не будьмо байдужими!"

Яке повідомлялося раніше, у суботу, 22 лютого, об 11:00 відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тіла Сергія Байдовського.

Після служби тіло Байдовського доставлять до Нововолинська.

У неділю, 23 лютого, об 11:00 відбудеться чин відспівування у Верхньому Храмі Свято-Троїцького Собору тіла Василя Мойсея. Опісля відбудеться хода до Меморіалу Слави. Там же відбудеться його поховання.

Тіла інших вбитих волинян - Івана Тарасюка з Олики та Едуарда Гриневича з села Деревок Любешівського району - одразу будуть відправлені до їх малих Батьківщин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертаюсь до простих автомобілістів!

Поховання Івана Тарасюка відбудеться 22 лютого о 12:00 в Олиці.

Закликаю всіх небайдужих приїхати підтримати рідних загиблого, висловити їм своє захоплення ПОДВИГОМ ГЕРОЯ і запевнити, що його смерть не була марною!

Збір об 11:30 на Цуманському повороті в бік Олики.
Відповісти
Вічна слава героям!
Відповісти