«Горожане не перестают ужасаться плодам революции» – російські журналісти про Луцьк. ВІДЕО

«Горожане не перестают ужасаться плодам революции» – російські журналісти про Луцьк. ВІДЕО
Російський телеканал «Россия24» розповів про ситуацію в Луцьку: за версією журналіста Артьома Потьоміна після розгрому приміщення обласної міліції «екстремісти» осіли в своєму головному «оплоті» - «местном доме культуры»; «там вербуют новобранцев для вылазок в Киев», - каже журналіст.

У сюжеті російського медіа йдеться:

Волынская область уже который день пытается оправиться от перенесенного шока. Сейчас главная «достопримечательность» Луцка – местное управление милиции. Окна выбиты, двери раскурочены, помещения завалены поломанной мебелью, стены «изъедены» осколками. Проходящие мимо Російські журналісти розповіли про «екстремистов» у Луцьку. А заметать ее следы, как всегда, приходится дворникам.



К вечеру первый этаж здания удалось расчистить, после чего правоохранители начали подсчитывать причиненный ущерб. Однако на то, чтобы вставить новые окна и положить брусчатку, которой экстремисты забрасывали милиционеров, уйдут еще не одни сутки.

Сейчас большинство боевиков в Луцке – молодежь. Люди старшего и среднего возраста до сих пор недоумевают, кому был нужен этот бунт. В среду разъяренная толпа ворвалась в областное управление милиции и потребовала выдать им волынского губернатора Александра Башкаленко. Экстремисты принуждали главу администрации отказаться от своего поста, а получив отказ, избили его и приковали наручниками к сцене на центральной площади города. Где сейчас находится Башкаленко, до сих пор неясно.

После такой встряски в городе наступило относительное затишье. Главный оплот экстремистов сейчас – местный дом культуры: там вербуют новобранцев для вылазок в Киев. Особо требуются медики, повара и люди с личным автотранспортом, готовые доставить в столицу очередную партию повстанцев.
Недостатка в продуктах и топливе в Луцке пока не наблюдается – некоторые даже несут гуманитарную помощь в пункты приема на местном Евромайдане. Единственное — дабы не спровоцировать очередные столкновения, мэрия запретила продажу алкоголя в городе до особого распоряжения.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хочете сказати що вони щось неправдиво написали?
Відповісти
ну, "избили" не було. не треба ля-ля.
Відповісти
Скажіть будь ласка чи мають виправдання ті правоохоронці, які спочатку кажуть що міліція Волині з народом а потім кидають світлошумові гранати в натовп. В принципі я це й очікувала, тому що Терещук вийшов до нас з таким виразом на обличчі, типу : Що ви тут мені хочете доказати, я вас всіх маю нізащо!!!
Відповісти
Це результат того,що силовики почали кидати в розлючених і так людей щумові гранати і брехати,що немає в приміщенні голови ОДА,не пускати людей в приміщення,щоб перевірити чи є Башкалєнко і не виконувати волю народу!Свій народ потрібно слухати і захищати а не брехати. Вони забули хто їх годує.І крім того цей ремонт приміщення із натияжними потолками було зроблено за хабарі цих же людей,які його і знищили.Все вертається на круги своя!
Відповісти
+1, чувак.
Відповісти
Це ж треба було стільки придумати)))
Відповісти
Зважаючи на відео,кількість людей які зібралися, у Люцьку більша половина населення це екстремісти. На сьогодні в Україні називають екстермістами тих людей,які просто хочуть справедливості та миру. Надіюсь що всетаки і переляканий Російській народ повстане проти брехні, як ось на відео, та влати,яка всіх тримає в кулаці.
Відповісти
Йозеф Геббельс просто першокласник у порівнянні з російськими інформаційними маніпуляторами.
Відповісти
як для журналістського матеріалу, то занадто багато суб.єктивної думки автора.

Відповісти
Найбільші вороги украінського народу це брати,!!! про це і іх коментарі свідчать, а те,що понищили приміщення звичайно не добре, але це революція
Відповісти
Купив сьогодні московський п'ятничний номер "Комсомольской правди" де на першій сторінці "Захватив Украину, нацелятся на Россию".
Подіі в Украіні описуються не як громадський народний спротив криміналітету, а як збройне захоплення законноі влади в Украіні радикальними націоналістичними бойовиками.
На 8-й сторінці фото Башкаленка, який сидить прикутий кайданами на сцені луцького Майдану.
На 3-й сторінці серед цитат пересічних росіян розміщено цитату Олега Калашнікова (той, що бив журналістку СТБ ще при Ющенко):"...Нам важно понимать, что вы нас не предмете и не бросаете один на один с фашистскими выродками, потомками Бандеры".
Відповісти
Думаю в Росії теж велика кількість свідомих громадян, які підтримують Революцію в Україні.
Прикро тільки, що не найдеться журналіста, який розкаже росіянам правду і був би вбитий, мабуть, в день випуску статті.
Відповісти
Історія з прикуванням наручниками Башкаленка лише підняла його авторитет перед Януковичем, зробила його "мучеником". Це все виглядало як хороший та дотепний спектакль, в якому Башкаленко та Гузь були режисерами та акторами одночасно.
Відповісти
Правильно написали,а що не так???,варвари
Відповісти
А эти "журналисты" вообще в Луцке были?
Я живу в Луцке и благодарна нашим защитникам народной Самообороне!! Слава Богу, что в нашей стране есть герои. И мы гордимся ими!!
Відповісти
А эти "журналисты" вообще в Луцке были?
Я живу в Луцке и благодарна нашим защитникам народной Самообороне!! Слава Богу, что в нашей стране есть герои. И мы гордимся ими!!
Відповісти
"главная достопримечательность" - ха-ха-ха
Відповісти
90%-рельна правда,подобається це комусь,чи ні. У нас тут не Київ,а хотіли зробити так,"як в телевізорі". Всі мої знайомі проти цих погромів і в той же час проти Януковича. Малолєтки в касках і з битами,що ходять по місту-це не "оборона",це стадо озвірівшої шпани,яка не бачить,що в Луцьку все спокійно. Їм хочеться,щоб було навпаки.
Відповісти
Ось, журналісти, дивіться і ніколи так не робіть! Ні за які гроші! Бо це ж хтось написав... І такого маразму чимало...Приклад як писати не потрібно;) !
Відповісти
ха-ха-ха ! ми з донею теж долучились до тих екстремістів -«екстремісти» осіли в своєму головному «оплоті» - «местном доме культуры». в понеділок хай садочку розкаже, що вона - екстреміст. головне зараз,щоб це слово вивчила :)))
Відповісти
Ужас! Опустились до уровня приматов, пусть бы уже весь центр разгромили-это же революция!
Відповісти
Информационный прессинг удался. Все хотят лучшей жизни. пускай львов идет к черту и делает свою автономию. вечные проблеммы с этой мишурой бандеровской. кароче,все проплаченно из вне и я не удивлюсь что будет еще хуже чем было. а если подпишум ес - вернется панщина и всем п....ц.
Відповісти
картинка для Росії вдала, відзначились. Але ж це революція!
Відповісти
Російським медіа і путіну Всевишній судя і від нас любов ім а від Всевишнього Бога хай буде кара по слову Господа кара ім Господня
Відповісти
Останні новини
«Горожане не перестают ужасаться плодам революции» – російські журналісти про Луцьк. ВІДЕО
22 лютий, 2014, 08:37