Нововолинcькі бійці розповіли про шокуючі факти війни у Києві. ФОТО. ВІДЕО

Нововолинcькі бійці розповіли про шокуючі факти війни у Києві. ФОТО. ВІДЕО
Нововолинські бійці, які брали участь у кривавому столичному протистоянні із силовиками, повернулися додому.

На місцевому Майдані Незалежності вони поділилися із мешканцями усіма болями та жалями, котрі їх наповнили після відвідин Києва, – пише Нововолинськ діловий.

Хлопці розповідають шокуючі факти про відсутність чіткої організації та необдумані заклики опозиційних партфункціонерів до штурму при тому, що люди повністю без зброї та захисної амуніції. Незважаючи на це, люди організовуються самотужки. «Усе відбувається на духу народу», — розповідає учасник кривавих боїв Віктор.

«Нічого не маю проти опозиційних партій, але допомоги від них круглий нуль! Вони відправили нас як гарматне м'ясо на барикади. Я вважаю, що повинні були дати якісь каски, бронежилети. Бо є хлопці, які навіть коктейль Молотова не вміють використовувати. Вони кидають пляшки, не підпалюючи їх. Це абсурд. Тому ми для беркутні лише жива мішень. Без зброї на майдані робити нічого!», – додав він.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну что может быть в Киеве, если радикалы получили оружие? Ребята, допустим, и так не отличались умом и сообразительностью… Отдельные, которых я знаю, которых я лично даже знаю, которые участвуют во всем движении. И эти ребята получили «стволы». Понятно, что сейчас же можно делать все. Можно грабануть квартиру, можно ограбить кого-то или просто застрелить. Допустим, едет хорошая машина, мы же видели эти кадры, как разбивают «Порш» под рестораном. И все это можно спихнуть на «титушек»: «Это же «титушки» делают, это не мы! Мирные манифестанты никогда такого не делают, они только поют гимн и ходят с транспарантами. А если кого-то убили, значит, это сделали «титушки».
Відповісти
І що, багатьох вбили-пограбували-згвалтували-застрелили...що ви там ще припускали? Мої знайомі в Києві ці дві ночі (нарешті!) перестали боятися спати у своїх квартирах.
Відповісти
котят їдять живими
Відповісти
все что они говорят жуткая правда
кто это пережил, меня поймет
Героям Слава!
Відповісти
Останні новини
Нововолинcькі бійці розповіли про шокуючі факти війни у Києві. ФОТО. ВІДЕО
22 лютий, 2014, 13:11
Турчинов став спікером
22 лютий, 2014, 12:41