Янукович знайшовся і розповідає про фашизм. ВІДЕО

Янукович знайшовся і розповідає про фашизм. ВІДЕО
Президент України Віктор Янукович поки не покинув територію держави Україна.

На даний момент він перебуває під Харковом на дачі одного з впливових місцевих чиновників. Про це виданню "Донецкие вести" повідомило джерело, яке заслуговує на довіру.

За словами співрозмовника видання, авіаційний борт президента вчора вилетів до ОАЕ для того, щоб відвернути увагу. Сам Янукович під прикриттям прибув до Харкова для участі у з'їзді депутатів всіх рівнів.

Початковий план передбачав виступ Віктора Януковича на з'їзді, проголошення нової республіки Південного Сходу і відділення від України.

Гарантом безпеки нової республіки повинен був виступити російський президент Володимир Путін, який повинен був офіційно підтримати нову державу і ввести обмежений військовий контингент для захисту республіки.

Однак, всупереч очікуванням, Володимир Путін у досить жорсткій формі відмовив Віктору Януковичу не просто у військовій підтримці, але навіть у визнанні нової держави.

Після цього демаршу прихильники проекту відмовилися від його реалізації і прийняли рішення на з'їзді оголосити про прихильність української територіальної цілісності. Янукович їхати на з'їзд відмовився.

На даний момент команда Януковича шукає варіанти для втечі з України. Поки головною проблемою залишається відмова кількох країн надати притулок.

Окрім того, інтернет-канал UBR показав фрагмент спілкування Януковича з незрозумілими журналістами. На фоні стіни зі шпалерами Янукович розповідає, що в Україні установлюється фашизм, що машину екс-спікера Рибака обстріляли, і що на членів Партії регіонів тиснуть.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
маразм крепчаєт,його цинізму нема меж...
Відповісти
Останні новини
Янукович знайшовся і розповідає про фашизм. ВІДЕО
22 лютий, 2014, 16:22