Армія заявила про вірність народу України

Армія заявила про вірність народу України
Представники Міністерства оборони України заявляють, що були і залишаються вірними Військовій Присязі, Конституції України та продовжують дотримуватися вимог Статутів Збройних Сил України та Законів, які регламентують діяльність оборонного відомства.

"Ми глибоко сумуємо з приводу загибелі людей і сподіваємося, що таке більше ніколи не повториться в нашій країні", - цитує заяву на офіційному сайті Міноборони INSIDER.

"Запевняємо, що Збройні Сили України жодним чином не можуть і не будуть втягнуті у політичний конфлікт", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що військовослужбовці та працівники Міністерства оборони залишаються вірними Українському народу та продовжують виконувати завдання, покладені на них державою.

Крім того, начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України адмірал Юрій Іл'їн заявив, що не бачить іншого шляху, як чесно служити українському народу та запевняє, що жодних злочинних наказів не віддавав і віддавати не буде.

"Армія і народ єдині. Збройні Сили України вірні своєму конституційному обов’язку і не можуть бути втягнуті у внутрішньополітичний конфлікт.

Керівництво Збройних Сил України буде діяти виключно відповідно до вимог чинного законодавства.

Особовий склад Збройних Сил України знаходиться у місцях постійної дислокації і виконує планові завдання в системі задач повсякденної діяльності.

На цей час я повністю контролюю ситуацію у Збройних Силах України", - йдеться у повідомленні Ільїна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Армія заявила про вірність народу України
22 лютий, 2014, 16:45