У Маневичах після Леніна повалили регіоналів

У Маневичах подали у відставку голова райдержадміністрації, районної ради та самоліквідувалася фракція Партії регіонів.

22 лютого за активного сприяння Правого Сектора Волині та Автомайдану започаткована зміна місцевої влади в Маневицькому районі, - повідомили у прес-службі Правого Сектору.

На позачерговій сесії районної ради було заявлено про добровільне складення повноважень голови Маневицької РДА представником Партії регіонів, оголошено про саморозпуск фракції ПР у районній раді. Голова районної ради – ставленик ПР також заявив про добровільну відставку.

На початку сесії перед депутатами і громадськістю Маневиччини виступив заступник керівника Правого Сектора Волині Руслан Тимощук, який наголосив на тому, що започаткований в Києві процес зміни влади має отримати своє логічне продовження.

«Не маємо права повторювати помилки 1991 і 2004 років! Кров загиблих героїв зобов’язує нас провести докорінну зміну влади і на місцях. Тому всі без винятку керівники місцевих представництв режиму Януковича мають залишити владні крісла, а місцеві організації ПР і КПУ зобов’язані саморозпуститися», – заявив представник Правого Сектору.

Після виступу відбулось голосування, згідно результатів якого депутати прийняли відставку голови ради і голови РДА і обрали нове керівництво райради з числа опозиційних депутатів.

По тому, за наполягання Правого Сектору, до обурених маневиччан були змушені вийти колишній голова РДА і колишній голова фракції ПР у районній раді.

Колишні представники режиму Януковича повідомили про добровільне складення своїх повноважень і саморозпуск фракції ПР у райраді. На вимогу мітингувальників колишній голова РДА приніс свої вибачення за участь у злочинній владі.

На завершення заступник керівника Правого Сектора Волині закликав і надалі дотримуватись перевіреного принципу «Разом – і до кінця!» і запевнив, що маневиччани можуть завжди розраховувати на допомогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко на волі
22 лютий, 2014, 17:48
У Маневичах після Леніна повалили регіоналів
22 лютий, 2014, 17:40