«Беркут» пообіцяв бути на луцькому Майдані

«Беркут» пообіцяв бути на луцькому Майдані
Волинський "Беркут" не прийшов на луцький Майдан, аби вибачатися перед народом за злочинні дії.

Нагадаємо, на Майдан їх запросили 22 лютого на 20:00.

Як пояснив керівник Правого Сектору Волині Павло Данильчук, "беркутівці" не з'явилися, бо більшість з них лише вчора, 21 лютого, дісталася домівок і бійці не встигли зібратися.

За словами Данильчук, силовики прийдуть на луцький Майдан 23 лютого.

Зате прийшов на Майдан заступник головного міліціонера Волині Володимир Поліщук.

Він заявив, що не буде вибачатися перед народом, бо не вчиняв злочинних дій.

Мовляв, волинська міліція нікого не била та й не отримувала відповідних наказів від керівництва.

Також міліціонер зауважив, що на кожному заході Майдану казав, що він - на боці народу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все правильно!
Відповісти
cjogo polischyka treba postavutu na kolina i vidshmagatu do polysmerti za vzjatki i bezdijalnist! Bezgolovuj, vidjidgenuj vepr!!!
Відповісти
Поліщука треба негайно звільнити з міліції, бо ця сволота хоче на другу сторону перевернути шапку,надіюсь всі його злочини відкриються
Відповісти
гнати його!!!!!!!!!!!
Відповісти
Саме сумно, що більш за усе, такі люди як Поліщук, залишаться. Сьогодні він вже на майдані, хоча лише вчора тональність була інша... Ех, не вірю що не наступимо на ті самі граблі.
Відповісти
Поліщука у колгосп!
Відповісти
маріонетка
Відповісти
Полищук один из немногих порядочных офицеров в составе милиции. Он отвечает за охрану общественного порядка в Волынской области иделает это ДОСТОЙНО. А где на пример другие замы? Где прокурор Парака? Или нет кроме Полищука людей более достойных народного гнева?
Відповісти
Про яку порядність полішука говориш? про використання службового становища? про машини? будівництво дачі? гектари землі? Всі ці речі звісно за з/п... боротьбу проти наказів царька щодо відправлення підрозділів міліції під час протестів в Києві? про це ти? Ми знаєм багато цікавого про нього, членів його сім'ї і приближених на яких оформлені майнові цінності... Ми не забуваємо! А це читни для ознайомлення (http://ord-ua.com/2012/12/23/umvd-volyinskoj-oblasti-budet-li-poryadok-s-prihodom-aleksandra-tereschuka-ili-pochemu-net-mestnogo-nachalnika-17-let/)
Відповісти
Син поліщука приблизно тиждні два назад на дуже дорогому мерседесі скоїв наїзд на пішохода, який отримав досить серйозні тілесні ушкодження, йому за це нічого не було. Поліщук дава наказ стріляти вогнепальною зброєю в людей які штурмували УМВС. Дуже безтолковий керівник, хабарник і хапуга.
Відповісти
Волынь - та область, где не пролилось ни капли крови в этот сложный период. Никто ни по кому не стрелял. И за это нашим ментам спасибо!
Відповісти
А це часом не цього поліщука синок в фонді Палиці юристом працює і нещодавно був обраним в міську раду)?
Відповісти
Ще недавно цьому хабарнику дільничі віддавали з заробітної плати по 200грн ,якщо таких людей залишати при владі то повториться революція 2004р
Відповісти
Гнати !!!!!!!!
Відповісти
Поліщук - дійсно один з небагатьох порядних ментів і хороша людина. Попитайте в людей, а не у коментах ВолиньПостівських тролів.
Відповісти
Люди говорять: http://ord-ua.com/2012/12/23/umvd-volyinskoj-oblasti-budet-li-poryadok-s-prihodom-aleksandra-tereschuka-ili-pochemu-net-mestnogo-nachalnika-17-let/
Відповісти
відео переглять, там люди залишали про нього відгуки!!!
Відповісти
комент ВАСЯ..вася шо ты гонишь.16 февраля.2014 года на ул Перемоги 4 состоялась встерча двух (---) мякго сажу..Уродов.На которой был принят план по расстралу людей в г.Луцке.Это факт Службя внешней разведки имеет записи переговоров и видео на котором велась эта беседа.Время фиксации двух объектов примерно с 19-до 22-00.Вася не гони.Дальше,что касается Беркута из г.Луцк Эти люди принимали не посредственное участи е в избиении и насилиях.дальше.Есть НЕ проверенная информация ,в том что предполагаемые люди которые издевались и видели как убивают людей это люди из Волыни(и не только) не верьте убийцам.Все они в крови.
Відповісти
Троль, докази в студію!
Відповісти
Суки, досих пір нагло брешуть в очі. Уроди, чого пойіхали, куда пойіхали????? Земляків убивати, ІУДИ продажні !!!!!! Будьте прокляті до десятого покоління
Відповісти
Останні новини
«Беркут» пообіцяв бути на луцькому Майдані
22 лютий, 2014, 20:27