При волинській СБУ створили Громадську раду. ВІДЕО

При волинській СБУ створили Громадську раду. ВІДЕО
У Луцьку створили Громадську раду при Управлінні Служби безпеки України у Волинській області.

Перше засідання громадської ради відбулося у суботу, 22 лютого.

Головою громадської ради став митрополит Луцький і Волинський Михаїл. Також до громадської ради увійшли екс-начальники УСБУ Борис Кондратюк та Володимир Мельникович, а такж представники громадського сектору і політичних партій Ігор Алексеєв, Павло Данильчук, Ірина Констанкевич, Володимир Павлович, Володимир Пащенко, Сергій Слабенко, Василь Столяр, Микола Федік, Віктор Чорнуха.

За підсумками першого засідання учасники ухвалили спільну заяву:

«Громадська рада схвалює організацію громадського контролю як гарантії діяльності УСБУ в перехідний період, вважає за можливе виконувати роль містка між спецслужбою і громадою... Громадська рада констатує невідкладну потребу люстрації, очищення органів влади від чиновників, які допускали протиправні дії, висловлюється заа залучення можливостей органів СБУ до такої перевірки...

Громадська рада просить УСБУ оприлюднити інформацію про осіб, які ініціювали кримінальне переслідування за політичною ознакою».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О. Михаїл, Ігор Алексеєв, Павло Данильчук, Володимир Пащенко. Цих знаємо і їхній внесок у революцію. А інші хто такі і чому вони мають когось там "люструвати"? Може з них і почати?
Відповісти
А яке є логічне пояснення тому що людина Палиці І. Констанкевич у цьому переліку? Столяр на ці ради навіть ходити не буде :) Для чого це все. Це навіть не смішно. Чергова показуха.

Відповісти
Підтримую. Не за "це" хлопці померали! Цинізм через край. Де ті хто ризикував життям? Так цього не полишим. Співчуваю Данильчуку та Пащенко. Стара гвардія верне хлопцям (і нам) ссвою "допомогу". Лисого вам!
Відповісти
як туди пролиз столяр и чорнуха
Відповісти
бизнесменив геть
Відповісти
е кому красти гроши
Відповісти
Це сигнал початку нової хвилі революції?
Відповісти
Люстрацією займається вже ініціативна група на чолі з іваном миркою у складі самооборони. Щоб не допустити до влади вискачок які вже приготовились займати посади
Відповісти
Виправте: Михаїл митрополит, а не архієпископ.
Відповісти
Собуцький, Поха,Буд-Гусаїм та Мая Москвич ось які люди повинні бути в раді, а не ті хто там.............. піндоси бійці невідімого фронту і той що втік закордон.
Відповісти
Так і буде. І самооборона і автомайдан і правий сектор разом відсторонять цих дерибанщиків посад.
Відповісти
Просто шок! Чернуха який крав гроші з Клімчуком з бюджету ! Бондарь почав квитки в владу продавати..?
Відповісти
О! І волинська Ганна Герман тут!
Відповісти
Поставте на місце тут Ганну Герман поки голову не підняла!!!! Інакше гріш ціна тим смертям. Лицемірство!!!
Відповісти
Закликаю вас хлопці не лінуйтесь - зараз весь час треба віддати на боротьбу з тими перефарбованими лисами...Я це відчула у нас на віче в Ковелі..Створили раду штаб спротиву -всі прихлєбатаї батьківщини навіть наших хлопців-героїв незнають неспромоглись фото зробити сором і стид за ковель
Відповісти
не можуть проводити люстрацію ті кого потрібно люструвати
http://volynmedia.com/articles/2908/
Відповісти
Я Катерино нутром чув, що вони лише піаряться, хоча я не ковельчанин. А переконався остаточно в тому, що вони перекрашені лиси, коли після закликів на Віче "...всі на Київ, всі на Київ, всі на Київ..." (я для цього і приїхав, щоб до якоїсь групи пристати) по закінченні Віче мій колега підійшов до Філонюк Віри і сказав про наше бажання поїхати на підмогу в Київ, вона сказала передзвонити після маршу (тіпа автомайдан і піша ходьба, яка когось там мала розбудити, такий самий цирк, як при совєтах було. На ковельське Віче й так зібралося так багато людей як ніколи, а вони замість того щоб змобілізуватися, вирішили іти цирком і ще й людей за собою як телят вести і будити тих кого після тих подій які відбулися в Києві на той момент (30 загиблих) вже якщо це не збудило, то вже ніщо не збудило б.
Після маршу ми передзвонювали біля 23.00, але вона трубку не брала, так ми і не змогли в ту ніч виїхати на Київ. Але надіялися на ранок. Зранку мій знайомий передзвонив, а вона сказала, що шукаються буси, і як тільки вони знайдуться, то вона пердзвонить, ми зрозуміли, що фактично нас водять за носа. Фактично вони ці лиси вичікували чим же все це закінчиться в Києві.
А тепер проаналізувавши , в мене складається враження, що то була задумка і вказівка чи правохоронних органів чи СБУ, а опозиційні сили їм підіграли, щоб на Київ ніхто не попав.
В той момент мене аж серце краялося. На Київ я зміг виїхати лише вечором, відповідно на бойові дії вже не встиг. Слава Богу, що вистояли. Шкода тільки наших людей.

СЛАВА УКРАЇНІ!
СЛАВА НЕБЕСНІЙ СОТНІ!
Відповісти
Останні новини
При волинській СБУ створили Громадську раду. ВІДЕО
22 лютий, 2014, 21:26