Тимошенко на сцені Майдану. ВІДЕО

Тимошенко на сцені Майдану. ВІДЕО
Юлія Тимошенко виступає на сцені Майдану.

Сьогодні в Україні закінчилася епоха диктатури, клановості, криміналітету і безправ’я, - пише Еспресо.TV.

"Найбільше моє щастя – повернутися в нову Україну", - наголосила вона.

"Сьогодні розпочалася нова епоха – епоха вільних людей, вільної європейської України. Країни, яка може стати найкращою на європейському континенті. І я вірю в це. Але ми мусимо пам’ятати, що нову Україну подарували світу не політики і не дипломати – а люди, які своєю мужністю, своєю відданістю змогли змінити все", - сказала вона.

За словами Тимошенко, її найбільша мрія – щоб ті політики, які зараз прийдуть у владу, не зрадили свій народ.

"Сьогодні пала диктатура, але вона пала ціною життя найкращих людей, найкращих патріотів, і тому ми зобов’язані своїм життям і своїм майбутнім саме їм", - підкреслила лідер опозиції.

Юлія Тимошенко також заявила, що потрібно покарати всіх, хто винен у вбивствах і побитті людей.

"Ми будемо не гідні пам'яті тих людей, які загинули і які відкрили нам дорогу, якщо ми не покараємо всіх до єдиного, хто позбавив їх життя, хто бив студентів. І якщо вони не понесуть відповідальності, кожен персонально, ми просто будемо не варті пам'яті тих, хто загинув", - підкреслила вона.

Юлія Тимошенко зазначила, що поїде на вулицю Грушевського.

"Я зараз хочу поїхати на Грушевського, де поклали життя перші наші герої, бо ця невелика горстка людей змінила історію України своєю мужністю", - сказала вона.

"Я хочу бути там, де стояли вони, де тримали оборону, там – де вони практично народжували нову Україну. А потім моя мрія прийти до тих людей, які стоять на Майдані, і сказати їм, що такого народу просто в світі більше не існує, і що я безмежно щаслива, що я частина цього народу і частина цих людей", - наголосила Тимошенко.

"Я вірю в Україні і вірю, що більше не будуть окремо жити політики, окремо жити люди, окремо - громадянське суспільство. Я вірю, що ми починаємо нову історію, яка об'єднає всіх, і я знаю, що у нас все вийде", - сказала вона.

Юлія Тимошенко також зазначила, що вийшла на свободу не завдяки політикам і дипломатам, а завдяки людям, "які звільнили Україну".

"І я впевнена, що Україна найближчим часом буде членом Європейського Союзу", - сказала вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Тимошенко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТІЛЬКИ ТІХАНА ПАВЛЮКА ДО СЕБЕ НЕ БЕРИ, ЮЛЯ!
Відповісти
Бабуся... тобi на пенсiю пора. Онукам шкарпетки вязати...
Відповісти
Юлю, ми памятаємо ВСЕ! Не треба влаштовувати дешеві спектаклі містечкового театру. Іди собі тихенько на політичну пенсію. Правий сектор не прощає нічого і нікому, тим більшеколишнім зекам!
Відповісти
Складно говорит, надеюсь массы не поведутся на эту хрень.
Как по мне, не для того народ стоял, чтобы эта звезда могла в правительстве сидеть...
После такой революции, нужно начинать чуть ли не с чистого листа...
можно сказать что сейчас, украина вернулась в 2004 год, в момент как пропихнули к власти шершавого!
Відповісти
По старим пенсійним Законам Юлії Володимирівні в 2015 році на пенсію. На сьогоднішній день є інші лідери, які разом з народом пройшли Майдан. Кличко, витримав погрози Януковича та приниження Майдану, Порошенко, Ярош, Парубій, Тягнибок достойні бути на ключових посадах в державі на сьогоднішній день. А Яценюк з палкими промовами типу "куля в лоб" керує фракцією в Раді, Турчинов займається просвітерською діяльністю.
Відповісти
От як всім легко тут говорити про Юлю, яка першою виступила проти режиму Януковича, попереджала, що це зло. У 2010 році виграла би вибори якби не януковські фальсьфікатори. Була політично ув’язненою. Слава Богу, що вийшла і буде чудовим Президентом, якщо на це буде воля Божа і людей. Пишіть от про яника і його крис, які повтікали хто куди, позорище. Та й забрали із собою не одне людське життя
Відповісти
Юлію Тимошенко, як політика визнають світові лідери європейських держав. Янукович боячись її, мав намір тихенько знищити, але вона сильна жінка і підтримка в неї є. Тепер початок змін на краще життя!! Віримо! Підтримуємо!!
Відповісти
І дійсно це краще нарешті настане. Бог почув наші молитви.Юля ми з тобою!Ми всі разом сила.
Відповісти
Юля- промінь світла в темнім царстві.
Відповісти
Злоязичники вкусіть себе, ну хоча б за язик. Ви, це ті, хто продав душу чорту-януковичу, ви ті хто тільки плюється ядом, а що ви зробили для Україні, я впевнена - нічого. Навчіться, хоч із собою бути чесними і не марнуйте хоч маленької радості в дні скорботи.
Відповісти
Найлегше сидіти біля компа і розвішувати ярлики. А на Майдан рванути - зась? А не голосувати за ЯНИКА і ПР ума не хватило? Мовчки витерлися після плювків "мовного закону",ігнорування голодомору, роздмухування істерії навколо Волинської різні, проковтнули пенсійну, медичну, податкову реформи. А Юля сидячи в тюрмі не мовчала, не боялася висловлювати свою точку зору по всіх важливих питаннях
Відповісти
Коли заходить мова про Тимошенко - перед очима трибуна ВР у 1997 році, на якій вона каже: "Я НЕ БУДУ ГОВОРИТЬ НА ЭТОЙ СЕЛЬСКОЙ МОВЕ!!!" Але гроші для неї - понад усе, от вона і співає, с...
Відповісти
Народ здихнув побачивши Юлю на волі, тільки Янукович чомусь втік боїться за свої грішки ....
Відповісти
Да Юля відсиділа прийшла пора Януковича, побачимо скільки збитків він приніс Україні. Добре нагріб .
Відповісти
Багато думок, висловів, образ давайте вірити один одному,бути разом,щоб стати європейською країною потрібно помінятися кожному з нас , почати будувати нову державу .
Відповісти