Ващук хочуть позбавити звання почесного громадянина Волині

Ващук хочуть позбавити звання почесного громадянина Волині
Нововолинська міськрада вимагає позбавити нардепа від Партії регіонів Катерину Ващук звання почесний громадянин Волині.

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі обласного осередку «Свободи».

Під час позачергової сесії Нововолинської міськради депутати підтримали звернення до Верховної Ради України «Про вжиття негайних заходів щодо стабілізації політичної і економічної ситуації в державі»,

Вони закликали до перезавантаження та люстрації всіх гілок влади, "з негайною відставкою злочинця Януковича та розслідування новим Генеральним прокурором, новим головою СБУ та новим міністром внутрішніх справ усіх злочинів високопосадовців під час правління Віктора Януковича".

Під час сесії розглядалося питання «Про звернення до Верховної Ради України про вжиття негайних заходів щодо стабілізації політичної і економічної ситуації в державі». З цього питання з жорсткою позицією виступив депутат Олексій Гольчук та запропонував внести доповнення до тексту звернення такого змісту:

«1. Негайне перезавантаження та повна люстрація всіх гілок влади, з негайною відставкою злочинця Януковича та достроковими виборами президента;

2. Негайне розслідування новим Генеральним прокурором, новим головою СБУ та новим міністром внутрішніх справ усіх злочинів високопосадовців під час правління Віктора Януковича. У першу чергу – хто відповідальний за терор, каліцтва та смерті людей, які в останні місяці вийшли захищати свої переконання;

3. Підписання асоціації з Європейським Союзом як гарантії демократії в країні;

4. Ліквідація незаконного формування «Беркут» в державі Україна;

5. Негайного арешту кривавого екс-міністра внутрішніх справ України Віталія Захарченка, за систематичні і грубі порушення Конституції, та віддання наказу про дозвіл на використання вогнепальної зброї силовиками, проти мирних демонстрантів».

Також рада підтримала питання щодо звернення до Волинської облради про скасування рішення обласної ради про присвоєння депутату Верховної ради України Катерині Ващук звання почесного громадянина Волинської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ващук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ващук кличу на її законне місце-головою сільгоспкооперативу Горохівського району
Відповісти
От кого треба прикувати на майдані.Зробити екскурсію по її палацах і фірмах.
Відповісти
ще не "гладили" Ващук? Дивно...
Відповісти
Підтримую повністю! Ващук заплямувала себе перед Волинським народом! Підтримувала партію вбивць, а тепер коли жареним запахло, то вийшла.Ганьба такій людині!
Відповісти
А згадайте як і хто просовував це питання?! Згадайте результати (поіменно) голосування за неї? Згадайте де і хто хирив проекти рішень про відміну цього рішення!
Відповісти
Позбавити і негайно,"почесна"зрадниця,через таких як вона пролилася кров, загинули молоді люди.
Відповісти
Вигнати і не допускати до СНУ імені Лесі Українки (вона - Член наглядової ради). Не так давно їй дали медаль,забрати і копняка.
Відповісти
Останні новини
Де Янукович?
23 лютий, 2014, 11:37
Ващук хочуть позбавити звання почесного громадянина Волині
23 лютий, 2014, 10:30