Де Янукович?

Де Янукович?
У пресі з’являється суперечлива інформація про те, де зараз перебуває Віктор Янукович. Поки точно відомо лише, що в першій половині дня суботи він був у Харкові.

За даними видання "Донецкие вести" він був на дачі у одного з місцевих чиновників. За іншими даними – в заміському готелі.

Також надходять відомості, що Янукович перебуває в Єнакієвому. Нарешті, за даними Держприкордонслужби, борт з Януковичем намагався полетіти з Донецька , але не був випущений прикордонниками, пише видання Вести

Також залишається великим питанням, що зараз буде робити Віктор Янукович і його команда.

Нагадаємо, Янукович не визнає свого відсторонення з посади президента, вважає себе, як і раніше, легітимним главою держави. Він назвав події в Києві державним переворотом, але що збирається з цим робити – не сказав.

У суботу з'явилася інформація, що спочатку план дій регіоналів передбачав виступ Віктора Януковича на з'їзді в Харкові, проголошення нової республіки південного сходу і відділення від України. Гарантом безпеки нової республіки повинен був виступити російський президент Володимир Путін, який мав офіційно підтримати нову державу і ввести обмежений військовий контингент для захисту республіки.

Однак, нібито, цей план зірвався через те, що Путін він нього відмовився.

У той же час джерела видання «Вісті» в Партії Регіонів наявність таких планів заперечують. Вони кажуть, що устновка "знизити градус" заяв на з'їзді в Харкові прийшла від самого Януковича ще в п'ятницю, після досягнення домовленостей між владою і опозицією про повернення Конституції 2004 року і дострокові вибори.

У дусі цих рекомендацій і були витримані виступи на з'їзді. На питання, чи буде Партія регіонів і Янукович чинити опір тому, що вони називають "державним переворотом", джерело відповіло: "звичайно так". І пообіцяло, що Партія регіонів і президент оголосять про план опору вже в неділю.

У той же час один з впливових депутатів-регіоналів сказав "Вістям", що, на його думку, зараз в партії і на південному сході немає сил, готових організувати боротьбу з новим режимом в Києві.

Однак, він каже, що такі сили можуть з'явитися в найближчому майбутньому, якщо сформований опозицією уряд почне репресії проти регіоналів, буде «віджимати» у них бізнес , а політику щодо південного сходу буде вести з позицій радикального націоналізму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сподіваюся, у лісі і без голови
Відповісти
шкода януковича всі його продали.., а прийшли до влади в тисячу раз гірші
Відповісти
шкода шо ти не бачила його хати і скільки він наших грошей потратив на будиночок для полювання.
Відповісти
Для Ірини. Ірочка, скажіть будласка як Ви можете жаліти Януковича? Хіба Ви не бачили скільки грошей він витрачав на своє "ХАЧУ", а діти хворі помирають бо немають змоги проплатити лікування. А "ЦАР" з золотим батоном сидить на золотому унітазі. На Вашу думку це нормально? Це може робити людина ?????????
Відповісти
ірина,ви дурна людинка
Відповісти
Дивуюсь таким, як Ірина - раби рабами! Очевидно на колінах зручніше!
Відповісти
якщо ще на землі,то скоро буде в пеклі!!!
Відповісти
молодець софія,ірина мабуть привикла до такої пози!
Відповісти
Іра правильно говорить при Януковичу хоч людей невбивали і Україна була ціла небуло й..их реформ і долар був по 8 і бензин по 8гр. а зара шо П..зда скрізь
Відповісти