На луцький Майдан прийшов «Беркут»

На луцький Майдан прийшов «Беркут»
На луцький "Майдан" прийшли бійці волинського "Беркуту".

Люди вимагатимуть вибачень у спецпризначенців за те, що вони були в Києві.

За розвитком подій слідкуйте у трансляції Дмитра Чіркова.


Video streaming by Ustream

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 90
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всім привіт! Сьогодні у одного вашого підписника в такий день свято. У нього день народження. І хоч у цілій країні сьогодні день жалоби давайте привітаємо його. Ось його ссилка: http://vk.com/id121073537. Просто напишіть на стіну привітання. У вас це займе менше хвилини, а людині приємно буде. Це мій кращий друг і яхочу зробити йому приємно. Будемо надіятись що хтось відгукнеться. Дякую.
Відповісти
Люди а яке ви мали моральне право на приниження цих беркутівців!!!
Вони виконували наказ .
Визивайте на ту сцену тих генералів і міністрів які відавали їм ці накази !
Відповісти
Вони присягу давали... а самі що робили? мали можливість відмовитись! за гроші рідну маму продадуть.Мєнти паршиві
Відповісти
А підлабузників регіонівських прокурорів Гіля і Решетніка коли на коліна будете ставити чи для них відразу гілятину змайструєте. скільки вони нам крові попили. а бондаря коли ставити будете чи забули ту корупційну вакханалію що він створив на Волині!
Слава Україні! Героям Слава!
Відповісти
У них есть право на основе того, что кроме обязанностей исполнять приказы начальства, у них есть обязанность думать своей головой что же они творят и на той ли стороне они находятся.
Удачи вам, Украинцы. Постройте наконец нормальное государство, в котором не будет места казнокрадам, которым вы будете гордится и с которым ваши соседи будут жить в мире.
Відповісти
Іди в дупу
Відповісти
от через таких і всі проблеми...
Відповісти
мужик з білорусії норм, дякую!
а ти олька - полотьорка тупа,
бєркута мали право відмовитись!!!
Відповісти
Уважаемый, этим с позволения сказать "людям" в форме никто не давал приказ и никто не заставлял стрелять на пораждение в людей., никто не заставлял бить лежащих на земле людей, наносить увечья, ломать руки, ноги, челысти и черепа. ТАКОГО ПРИКАЗА ИМ НЕ ДАВАЛИ-УЖ ТОЧНО. А если и давали,то это был ОДНОЗНАЧНО незаконный приказ, который они, согласно уставам и законам имели полное право не выплнять. Так что-давайте смотреть правде в глаза
Відповісти
А вы какое право имели сами своих калечить? Брат рассказал как вы его друга до полусмерти колотили, и это после того как он с вами три дня на баррикадах простоял? Брат его домой утащил вечером, и все разговоры про революцию иссякли вами собой!
Відповісти
Вони мали право не виконувати наказ. Рапорт на стіл, і до побачення. Це не строковики, це люди, що знаходилися на роботі. Нікого не модливо заставити робити те, що він не хоче. А якщо можливо - значить це раб. Висновок - беркути - раби золотих унітазів і писуарів.
Відповісти
А какое право они имели унижать раздетого наголо в мороз козака, который так и не встал перед ними на колена??? Должность это одно, а человеческое достоинство - это не всем дано. позор беркутне!!!! Позор!!!!
Слава украине! Слава Героям!!!
Відповісти
Ви маєте докази, що хоча б один із волинських беркутівців роздівав того "козака", так званого? У всіх цивілізованих європейських країнах людей судять у судах, а не на майданах, розібравши реальні факти і докази по справі. А тут зібралась купка майдаунів і звичайні люди, яких продажні українські ЗМІ ввели в оману.
Слава Україні!!!!!!!! Беркуту слава!!!!!!!!!
Відповісти
Вони дорослі і знали куда йіхали. Суки продажні, гроші пойіхали заробляти на нашій крові. Були на передовій в свмі пекельні дні!!!! Іначе не отрималиби опіків і поранень. ІУДИ- братовбивці!!!!
Відповісти
Як можна отримати опіки і поранення від "мирних майданівців"? Напевно, беркутівці воювали між собою і стріляли один в одного (з вогнепальної зброї!) - цим можна пояснити отримані ними поранення. Маячня!
Беркут наші герої, незаслужено принижені на майдані, поранені і кинуті.
Відповісти
Пізно,хлопці,пити"боржомі"...Їдьте каятись до батьків загиблих хлопців!
І не кажіть,що ви їх не вбивали,бо і на ваших руках кров!Якби ви одразу відмовились виконувати злочинні накази,ми б сьогодні не хоронили своїх Героїв((
Відповісти
Дура ты когда их били вы где были
Відповісти
яка ж ти дурна! якби не влада наша то такого бб не було..до чого тут той нещасний Беркут???
Відповісти
Люди..ви чинете не вірнО!
Відповісти
Іди на уй
Відповісти
правильно, якщо на те пішло.
Відповісти
Співчуття родинам загиблих і ганьба Волинському правому сектору. Що посієш, те й пожнеш.... А судьи кто......... А чим ви кращі від влади Януковича, влаштовуючи самосуди. Тільки Господь Бог розсудить всіх і ваші вчинки також.Думаю, не за таку НОВУ ВЛАДУ віддали своє життя наші ВОЛИНСЬКІ ДІТИ. ВІЧНА ЇМ ПАМЯТЬ!!!!!
Відповісти
І це Європа????!!!! Що ви робите???!!!! Ви хочете жити в такій державі?!!! Беззаконня!!!! Без суду?!!! Жахливо!!!! Схаменіться!!!
Відповісти
Я в ужасе,люди что вы творите
Відповісти
Люди что вы творите,кто вас защитит
Відповісти
Люди, Ви чините, як варвари!!!! Ніхто крім суду не може вирішити долю цих хлопців!!! Виведіть на сцену Козюру, поставте на коліна.... Запитайте звідки в нього Буратіно, заберіть собі... Можу продовжити стосовно кожного!!!
Відповісти
Карати має право лише суд!!!! А це варварство!
Відповісти
А чому ТЕРЕЩУКА СОБАКУ НЕ забрали!!!він їх завтравляв їхати в Київ!!!!злочиниць він!
Відповісти
жах.яктак можна над ними.
їм ж не видавали зброї і вони не вбивали
навіщо їх клясти????
звірі
Відповісти
Ці хлопці, поїхали до Києва, щоб забезпечити спкій і не допустити кровопролиття. Вони оборонялися, а не нападали на людей, вони робили свою роботу і незважаючи ніяким наказам не порушили закон і не чіпали людей, а невідомий правий сектор вимагає їх спокутувати це? люди не судіть усіх однаково. Ці хлопці та їхні родини не заслуговують на таке відношення
Відповісти
Може по ордену їм видамо?!
Відповісти
Потрібно змусити просити вибачення високопосадовців, які дають злочиині накази, а не влаштовувати допити на сцені невинних хлопців!!!
Відповісти
Скажіть, що беркут робив усе вірно тим матерям, які втратили своїх синів.
Відповісти
Я просто в захоплені від цих знахабнілих і зухвалих морд!
Відповісти
Ця який придурок в твкий спосіб намкагається реабілітувати цих злочинців? А Громадянину поясню - виконання злочинного наказу - злочин!
Відповісти
треба їх "мирно" лінчувати! Оце гемерика...
Відповісти
Я родом из Луцка и мне очень стыдно что вы творите
Відповісти
Не топчіть людську гідність! Візміть приклад з львівян! Будьте волинянами, а не волиняками!
Відповісти
А кого из этих беркутовцев Вы можете в суде обвинить в убийстве? Они убийцы потому что так сказала Инна в коментах? Или потому что так написали сайты новостей? Не факт что травм и ранений эти бойцы получили меньше чем активисты Майдана. И не дай Вам Бог, Инна, пройти через то, что прошли эти беркутовцы за эти месяцы...
Відповісти
саша пожалій придурку ще нкаведистів які розстрілювали людей в луцькій тюрмі, як їм тяжко було до кулеметів патрони носити, гранати теж в камери закидати нелегко
Відповісти
ТЕРЕЩУКА!!!якщо хтось читаєто оголосіть на сцені!
Відповісти
А право на вбивство - це нормально?
Відповісти
Це варварство!!!!! НЕ ТАК МАЄ ПОЧИНАТИСЬ ДЕМОКРАТІЯ!!!
Відповісти
А хіба лідер правого сектору не є прихильником націонал-соціалізму?
Відповісти
Боролися за майбутнє.Проти когось, проти чогось, за щось.Особисто я, оцінюючи людину, враховую і те, чого вона СМІЄ бажати своїм ворогам, недругам.Мені не хочеться співіснувати з людьми, які здатні на приниження.Так ланцюг не перерветься.Я не люблю і не поажаю беркут за вбивство і не люблю і не поважаю таких людей за приниження.Ви не Боги.
Відповісти
Та чим ви краще ПР? Він виконував наказ! Звільнить, судить, але не принижуйте!!! Зло народжує зло!!!Це махновщіна та ганьба!! Якщо так керувати державою, то буде багато незадовільних!!! Пам`ятайте це!!!!!!!!
Відповісти
Ми маємо бути вищими цього в любому випадку, але я все таки думаю, що прості беркутівці не винні, все таки наказ, треба шукати керівників злочинців, прокурорів, суддів
Відповісти
Поздно просить прощения. Всех нужно судить за умышленное убийство и пытки людей.
Відповісти
... судити має суд ... всіх винних, дійсно винних, а не за чиїмись фанатичними думками.
Відповісти
розумію все..але в чому звинувачували тих хлопців які не були в Києві!?..в тому що вони працювали?...за свою професію?...чи я щось не розумію? хтож охоронявби склади зі зброєю?якби всі написали заяви на звільнення.

додивилась до кінця і впевнена що ви чинете не вірно(...ми повинні були бути вище ніж ці потвори!
Відповісти
Це правда, чому нема тут гемнералів, де "альфа"-чи хтось їх боїться... Зробили крайніми "беркут", і як завжди покарані не винні...
Відповісти
Співчуття родинам загиблих і ганьба Волинському правому сектору за знущання над людьми. Що посієш, те й пожнеш...... А СУДЬИ КТО............... Чим ви кращі за впаду Януковича влаштовуючи самосуди. Тільки Господь Бог розсудить всіх і ваші вчинки також. Думаю , не за таку НОВУ ВЛАДУ віддали життя наші ВОЛИНСЬКІ ДІТИ. ВІЧНА ЇМ ПАМЯТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Згідна...Ви чинете не вірно...Для чого їх ставити на коліна.. Стріляти в них, як вони в наших!!!! Об*юшити їх власною кров*ю!!!
Відповісти
Співчуття родинам загиблих і ганьба Волинському правому сектору. Що посієш, те й пожнеш.... А судьи кто......... А чим ви кращі від влади Януковича, влаштовуючи самосуди. Тільки Господь Бог розсудить всіх і ваші вчинки також.Думаю, не за таку НОВУ ВЛАДУ віддали своє життя наші ВОЛИНСЬКІ ДІТИ. ВІЧНА ЇМ ПАМЯТЬ!!!!!
Відповісти
Це лише початок, їхньої розправи, в 41-мо, іхні дідусі разом з німцями ще жорсткіше розправлялися, тільки жорстокий правий сектор одного неврахував, що їхня бандитська влада не вічна, що їх лише декілька тусяч а не міліони українців, і що через них може розпочатися громадянська війна ...
Відповісти
Співчуття родинам загиблих і ганьба Волинському правому сектору. Що посієш, те й пожнеш.... А судьи кто......... А чим ви кращі від влади Януковича, влаштовуючи самосуди. Тільки Господь Бог розсудить всіх і ваші вчинки також.Думаю, не за таку НОВУ ВЛАДУ віддали своє життя наші ВОЛИНСЬКІ ДІТИ. ВІЧНА ЇМ ПАМЯТЬ!!!!!
Відповісти
ви ж хочете європейську країну! хіба в Європі так карають винних. Де ж ваші європейські методи?
Відповісти
нехай всі побачать обличчя тих хто стояв на грушевського 18-21 лютого в перших рядах, і їх ніхто поки що несудив судитиме трибунал. і він вирішить покарання кожному. ніхто над ними незнущався. А ЩО ШАНОВНІ ПАНІ ІРИНА ТА ЯНА, ІННА скажете матерям які синів похоронили??????
Відповісти
так, хлопці, це недостойно все-таки... Обирайте інші способи боротьби
Відповісти
Ужас! Скоро начнут грабить на улице и ставить на колени обычных людей!
Відповісти
Аріна і Дарія - це два користувачі, які тут захищають беркутівців. Пишуть коменти і самі ж лайкають їх. Або ставлять "мінус" біля коментів людей, які засуджують дії беркуту. Вони неприховані найманці для інформаційної боротьби. Так що Правий сектор все правильно робить, якщо проти них уже розпочали інформаційну війну.
Відповісти
Не гарно виглядає Павло Данильчук у цій ситуації. Ну зовсім не гарно... Просто середньовіччя якесь.
Відповісти
Що ви робите, люди??? Ганьба вам, жителі міста ! Скільки можна говорити "беркут вбивав наших дітей" а беркут це не чиїсь діти?? Чи може ваші діти не палили їх молотовими і не обстрілювали їх з автоматів ??Їхні матері своїх синів не хоронили?? ВОни стоять за ЗАКОННУ владу. За порядок. а ви стоїте за лідерів-брехунів і за так звану "владу народу". ви ще побачите що наробили. і пошкодуєте. Зазомбовані неадекватні люди, ще й бидло як показала ця трансляція.
Відповісти
А козюра за буратіно такаж буде ставати на коліна чи ні а викрав у Луцька більше ніж разом весь беркут
Відповісти
ВАМ 100 РАЗ КАЖУТЬ : волинський беркут стояв на передовій !!!!!!!!!!!!!! А вибір в людини, тим більше стріляти чи ні є завжди
Відповісти
А Богдан свої мільйони з Польщі поверне чи нові буде красти у плоскочолих волиняк
Відповісти
цікаво як би ви всі себе повели на їхньому місці??? такий їхній був обов*язок-їхати в Київ і захищати порядок,тому що і серед активістів не мало є дурних!!! які здатні на буддь- що. доречі,активістам можна було в них кидати всім чим попало?! а їм не можна було захищатись! вони стояли мовчки.то це нормально? на коліна ставте владу, яка обкрадає вас постійно!!! а ви кого ставите,таких самих як і ви..які ж ви дурні люди...тому так і живемо...
Відповісти
а беркут не чиїсь сини ?? їх матері не хоронили ?? ЧИ може ваші "мирні дітки" їх не палили і не стріляли ? ви неадекватні і зазомбовані.
Відповісти
Правий сектор — Молодці!
Крім вас, АвтоМайдану і просто активних громадян ніхто нічого конкретного і не робив!
Відповісти
Згідно конституції України №26,27,28, ви не мали права судити превселюдно цих беркутівців!!!
Вони виконували наказ.
Правий сектор ГАНЬБА, ГАНЬБА, ГАНЬБА добрались до влади і виробляєте що хочете
Відповісти
А якимим статями Конституції Беркут керувався коли розганяв Майдан 30 листопада?
Відповісти
Правому сектору Луцька- Ганьба! Звідки у ваших серцях стільки жорстокості? Думаєте, принижуючи людей, ви зміните щось на краще?Беркутівці були дезінформовані і обмануті. Вони теж постраждали!!! Особисто я не довіряю Правому сектору. Обезбашені на всю голову!
Відповісти
Фігасє тролів оплатили. Яка ставка за пост? Чи це один чувак з різних ІР-адрес?
Ану, бігом дивитися "Небесну сотню", коментатори! Хтось хоче відбілити "Беркут"? Не вдасться, їх вже скоро розпустять
Відповісти
Чому Беркут досі не розпущено?
Відповісти
Невже люди гинули за те,щоб одне свавІлля замІнити Іншим свавІллям?!
Відповісти
Люди прийшли на майдан влаштувати судилище хлопцям, які волею долі попали не в той час і не в те місце. Але всі забувають про хорошу вірну службу в Луцьку. Напевно, ті пяниці,що вигукували з натовпу сьогодні, ловили злочинців, злодіїв, наркоманів, які,до речі, і досі ходять по вулицях Луцька. Судити легко підлеглих, а ви спробуйте керівників!
Відповісти
Люди прийшли на майдан влаштувати судилище хлопцям, які волею долі попали не в той час і не в те місце. Але всі забувають про хорошу вірну службу в Луцьку. Напевно, ті пяниці,що вигукували з натовпу сьогодні, ловили злочинців, злодіїв, наркоманів, які,до речі, і досі ходять по вулицях Луцька. Судити легко підлеглих, а ви спробуйте керівників!
Відповісти
Люди прийшли на майдан влаштувати судилище хлопцям, які волею долі попали не в той час і не в те місце. Але всі забувають про хорошу вірну службу в Луцьку. Напевно, ті пяниці,що вигукували з натовпу сьогодні, ловили злочинців, злодіїв, наркоманів, які,до речі, і досі ходять по вулицях Луцька. Судити легко підлеглих, а ви спробуйте керівників!
Відповісти
Риба псується з голови, а чистять її з хвоста...
Впродовж багатьох пікетувань активістами обласного управління очільники волинської міліції обіцяли бути охоронцями порядку, його щитами. А 19.02.2014 р. в людей з-за цих щитів полетіли гранати... І,очевидно, далеко не з метою самозахисту, а для провокації штурму установи...
Я б особисто із задоволенням споглядала як "птахи" ремонтують за власний рахунок установу, про авторитет якої загалом не особливо турбувалися.
А ще подія, яку коментуємо, привід задуматися: людина завжди має право вибору, а запізніле каяття,на жаль, не забезпечить вороття...
Відповісти
Я НЕЗАСУДЖУЮ АЛЕ ВОНИ МАЛИ ПРАВО ВІДКАЗАТИСЬ І БУТИ З НАРОДОМ ЯКОМУ ДАВАЛИ ПРИСЯГУ
Відповісти
Я ІХ НЕЗАСУДЖУЮ НО ВОНИ МАЛИ ВИБІР ВОНИ ПРИСЯГАЛИ НАРОДУ УКРАІНИ А НЕВЛАДІ ЦЕ НАІХНІЙ СОВІСТІ7
Відповісти
Я НЕЗАСУДЖУЮ АЛЕ ВОНИ МАЛИ ПРАВО ВІДКАЗАТИСЬ І БУТИ З НАРОДОМ ЯКОМУ ДАВАЛИ ПРИСЯГУ
Відповісти
не зліть спецпідрозділ, не зліть, там люди які були в гарячих точках, мають спецпідготовку. На їхніх руках не має крові, а те, що поставили на коліна дивіться щоб боком не вилізло. а ПРАВИЙ СЕКТОР це діти, які в цьому житті не бачили нічого, тільки бігати з палками.
Відповісти
Який самосуд? Просто народу показали своїх героїв... Вони не били і не стріляли.. Але ж бачили як бьють і стріляють, не захищали.. не думаю що вони не бачили як носили тіла майданівців... і не подали в відставку, дивились це все... хоть самі визнають що навіть рідні були проти.. чого туди було пертись?
Відповісти
Рада на всі ці надміри одна поновити військовий призив. у нас є кому нас захищати. Притому без грошей. І сторк служби довести до двох років. Хай трохи дурість з гарячих голів вийде. І буде все ОК. А поки що всі ці "орли", повдягані в камуфляжі, жодної зброї, крім мегафона, в руки не брали. Мені соромно, що ми їх так тупо прогледіли.
Відповісти
Люди, треба не самосуди влаштовувати, а їхати описувати суддівські та прокурорські дачі та будиночки, які за наші гроші побудовані.Масалова та Невірця на Любязі, в Мельниках....
Відповісти
Правий сектор нічим не кращий за попередників. Якщо ви виступаєте за права і честь громадян, яке ви маєте право принижувати гідність людини. Зараз ви ставите людей на коліна,а завтра що будете ходити по квартирах, здійснювати рейди. Це такі ж люди як і ви. Це не демократія, це анархія. Що вам заманулося те й робите. Спецпідрозділ "Беркут" не єдиний спецпідрозділ, що був на майдані. А спецпідрозділ "Альфа", "Грифон", "Сокіл", "Омега", а прості солдати з внутрішніх військ. Давайте всіх поставимо на коліна, а потім будемо чекати від них добра і захисту своїх прав і інтересів. Судити людину може лише Бог. Вони є заручниками влади. Винне керівництво, а не прості рядові солдати.
Відповісти
так вони мали вибір, як на Закарпатті з спецпідрозділу вийшли 4 чи 6 бійців написали рапотр,а ми бачим вони не виконували завдання чи наказ , а заробляли гроші кроваві , бо до 18.02.14 , нагадаю що вже були жертви. А тут ще й квартиру пообіцяли , одним словом продалися... Вони мали вибір. А про хорошу службу...виловлювали людей кидали за грати, в той самий день судили- це не самосуд, кришували бандюків тітушок,видавали їм зброю самі ж робили провокації і про це знає кожний працівник міліції, три місяці робили терор в державі і ,що загилуло 82 людини, це дуже занижена статистика.Подивіть ,що в профспілках ранені згоріли ранені заживо. Хто робив ці злочини??? хто має їх розслідувати???? чи затягувати??? і це не самосуд -крик душі, що має перейти в правову площину. Хоча по правді мені особисто на це дивитись не приємно.Але мені боляче дивитись прощання Луцька з Героями http://www.youtube.com/watch?v=B2CgfAWxtI4
Відповісти
Я співчуваю сімям, які втратили своїх рідних. Серед них є як мітингарі, так і міліціонери. Люди, ви кого хочете покарати? Справжніх убивць наших співвітчизників чи рядових міліціонерів? Я звертаюсь до волинян і всіх українців, розкрийте ж накінець очі, нас же стравлюют один з одним. Згадайте, в той день, коли загинуло багато людей була пряма трансляція з Майдану Незалежності, керуючий зі сцени в рупор говорив "Дивіться уважно, не стріляємо своїм в спини". (В інтернеті можна відшукати запис цього відео) Хто ж тоді був зі зброєю? Очевидно, що діють бойовики. Той же Правий сектор, який судив беркутівців і всі хто за ними стоїть винні в смертях українців. Не менш винен і Янукович, який вирішив проігнорувати народ, що вийшов на демонстрацію.
Схаменіться люди, волиняни!!! Судилище, яке ви влаштували над беркутівцями не ознака демократії. Хлопців під тиском на їх родини змусили вийти на сцену, принизили їх честь і гідність. Сьогодні родинам беркутівці постійно погрожують, спалюють гаражі, намагаються виключити дітей зі школи. Без суду і слідства їх роблять ворогами народу. Звичайно люди озлобленні, вони жадають покарання винних і ними зробили беркутівців. А взавтра винним може стати будь-яка людина, бо "правда" сьгодні на боці бійців в масках і зі зброєю в руках, яку вони накрали в захопленних міліцейських відділках.
Загинули люди, які хотіли кращого життя для країни, міліціонери, які намагалися охороняти порядок, а в результаті країною править тепер уже озброєна банда. Чого ж домоглися майданівці, за що загинули люди? За те щоб влаштовували судилища? За мародерство, яке сьогодні процвітає? Страшно подумати, що чекає країну далі.
Відповісти
Останні новини
На луцький Майдан прийшов «Беркут»
23 лютий, 2014, 15:55