У Ковелі запланували генеральне прибирання

У Ковелі запланували генеральне прибирання
У Ковелі з 21 березня до 21 квітня проходитиме місячник із благоустрою, а 21 квітня, у День довкілля, відбудеться підсумкова акція цієї роботи.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Олег Кіндер, повідомили у міськраді.

Затверджено склад оргкомітету та заходи щодо поліпшення санітарного стану міста, визначено обсяги робіт.

Зокрема, передбачено прибирання вулиць, площ, парків, скверів, ринків, вокзалів, стадіонів, власних та територій забудови комунальної власності, громадсько-культурних та навчальних закладів, упорядкування кладовищ, місць масового поховання людей та меморіальних комплексів, очищення підвалів житлових будинків.

Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій доручено, а керівникам підприємств інших форм власності рекомендовано навести порядок на прилеглих, закріплених за ними територіях.

Працівники комунального підприємства «Добробут» будуть впорядковувати міські кладовища та меморіальні комплекси, а також очистять прибережну смугу водосховища від побутових відходів.

Озелененням міста займатимуться РЖКП №1 і №2, КП «Добробут» та керівники установ, підприємств, організацій.

Управління водопровідно-каналізаційного господарства та власники водозаборів очистять та приведуть до нормативних вимог місця розташування водозаборів.

ПТМ «Ковельтепло», Ковельській філії ВАТ «Волиньобленерго», управлінню по газопостачанню та газифікації необхідно організувати прибирання та благоустрій прилеглих територій до котелень, теплових пунктів, трансформаторних підстанцій, газорозподільних пунктів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі запланували генеральне прибирання
20 березень, 2012, 16:58