Чечетов збирається в опозицію

Чечетов збирається в опозицію
Народний депутат Михайло Чечетов готується до опозиційної діяльності.

Незважаючи на все, що сталося, Партія регіонів залишається впливовою парламентською силою, - заявив він, засудивши "колишнє керівництво країни", - пише Gazeta.ua.

"Колишнім керівництвом України були допущені грубі помилки, які призвели до трагічних наслідків," - заявив перший заступник голови фракції ПР Михайло Чечетов, відзначає "Цензор.НЕТ" з посиланням на "Gordonua.com".

"Тепер уже колишнім керівництвом країни були допущені грубі помилки, які призвели до трагічного періоду нашої історії. Ми засуджуємо і відмежовуємося від помилок керівництва! У Партії регіонів на сьогоднішній день налічується близько півтора мільйонів членів, серед яких шахтарі, металурги, вчителі, медики, пенсіонери та "афганці". Це чесні і порядні люди, тому, засуджуючи помилки керівництва, ми продовжимо свою роботу і внесемо свою лепту в розвиток процвітаючої України", - запевнив Чечетов.

За словами політика, регіонали не будуть претендувати на місця в новому Кабміні та, швидше за все, перейдуть в опозицію.

"За канонами парламентсько-президентської республіки потрібно сформувати коаліційну більшість, яке висуне прем'єр-міністра. Ті, хто увійдуть в коаліцію і будуть вибирати прем'єра, а також нести за нього відповідальність. Швидше за все, фракція Партії регіонів у більшість не увійде і участі в кадрових призначеннях приймати не буде, як і голосувати за них. Ми займемо опозиційну нішу", - мовив він.

"Наша партія обов'язково братиме участь не тільки у президентських, а й дострокових парламентських виборах, якщо вони будуть, а також вибори до місцевих рад", - сказав Чечетов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Чечетов
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На НАРИ ... нехай збирається.
Відповісти
хай їде нах з України продажна свиня
Відповісти
"Ми засуджуємо і відмежовуємося від помилок керівництва!"...

ХА-ха-хааааа!!!

ідіот. засуджувати треба було починати у 2010 році.
і відмежовуватись теж.
Відповісти
"Наша партія обов'язково братиме участь не тільки у президентських, а й дострокових парламентських виборах, якщо вони будуть, а також вибори до місцевих рад"

ХА-ХА ! ! ! Побачимо шо з цього вийде !
Відповісти
за порушення регламенту голосувань, його слiд було винести з сесii ВР та викинути у смiтник, та сказати шоб бiльше туди не приходив. А за "прихватизацiю" його можна вже судити швидко i надовго.
Відповісти
пенсіюнерів чечетових нероб ,а кнопкодавів, ніхто не хоче бачити в Раді
Відповісти