У Луцьку заступника головного міліціонера Волині силоміць поставили на коліна

У Луцьку заступника головного міліціонера Волині силоміць поставили на коліна
Заступника начальника обласного управління МВС Володимира Поліщука поставили на коліна силоміць.

Це сталося 23 лютого під час мітингу на луцькому Майдані.

Поліщук вийшов на сцені і почав говорити про те, що просить вибачення у народу Волині.

Натомість учасники мітингу почали кричати "На коліна!".

Коли кільком демонстрантам набридло скандувати, вони вискочили на сцену і силоміць поставили на коліна Поліщука.

Після цього він відповів на запитання керівника Правого Сектору Волині Павла Данильчука.

Зокрема, повідомив, що гранати в людей під час штурму управління міліції в Луцьку кидали бійці спецпідрозділу "Сокіл". Також він погодився писати заяву на звільнення.

Опісля Данильчук повідомив людям, що Поліщук "кришує" на Волині кримінальні схеми, для прикладу, організацію проституції.

Окрім того, він наголосив, що перемогу Майдан ще не здобув і потрібно продовжити люстраційні процеси.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 62
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ах як шкода що Терещука не було!!!!!!!!
Відповісти
Мабуть зараз у Києві зараз доповідає Авакову, що з самого початку був з народом і не допустив пострілів на Волині. І, гадаю, велика ймовірність, що таки доведе і буде на посаді якійсь.
Відповісти
Карати винних потрібно. Люстрацію проводити потрібно. Але з доказами, ретельними розслідуваннями, щоб це не виглядало людям і світу як помста, а робити реальне очищення..
В Луцьку тренд такий - всі на коліна? Я за те, щоб всі винні стояли на колінах. Я навіть десь пишаюся тими моментами "шоу", які показав Луцьк - прикутий на сцені губернатор. Це був такий народний порив, втілений в козацькій традиції - злодІя на ланцюг.
Але в країні зараз ГОРЕ. Не треба фарсу і зайвих шоу. Мати вбитого сина на Майдані в Києві каже - я прощаю всіх...
Я не за прощення катів, я проти витрачання енергії на зайві шоу і фарсу на фоні трагедій.
Відповісти
чим пишаєшся Танюха? губернатор який тиждень керував? який зменшив кількість заступників вдвічі? я б теж пишався якби був отой попереднки якиий кілька років мітив воді з яником.
Відповісти
Бред! Какая еще проституция на Волыни??Посмотрим,как скоро начнут на улицах грабить и ставить на колени обычных людей!
Відповісти
Проституція на Волині є і буде, і мєнти її кришують!
Відповісти
Да да. Луцьк найбільш моральне місто на Україні. Да що там, у світі!!!
Відповісти
ти пишеш одне і теж. Так от - скоро на колінах будуть всі обичниє тварі, які народ грабували, гвалтували, вбивали. Тролів найманих теж відловимо, не сумнівайся.
Відповісти
А Ви не ставайте. Чи є за що, проста Ви наша?
Відповісти
ні в нас в всі прорядні дівчата сидять по саунах.готелях і так далі.дура ти ніхто нікого грабувати не буде.бо грабувала зазвичай під прикриттям міліціі
Відповісти
підтримую. для дибіла ...... пояснюю - Поліщук керував блоком громадської безпеки: а проституція то торгівля людьми, а це вже вотчина іншого зама - по кримінальній міліції.

так дійсно Поліщуку підпорядковувався беркут в області, але ж під час жодних сутичок беркут під керівництво Поліщука не кидав гранати, не бив лежачих - під час штурму увд гранати кидали ще одні пташники - соколята УБОЗ

так от пояснюю спецпідрозділ сокіл - теж в кримінальному блоці міліції

може варто пане Данильчук вибачитись що не того присунули і не те ляпали? а Бог все бачить, а з ним і НЕБЕСНА СОТНЯ.....
Відповісти
Це точно.Всі малолетки скачуть.А з дорослих ніхто не вискакую на сцену.
Відповісти
А де Парака ?? Він втік чи в Луцьку ????
Відповісти
Данильчук вкрай неправий! Надіюсь його гріхи не скажуться на його дітях. А Поліщук - молодець, не став на коліна перед нечистю!
Відповісти
четвертували! Щиро по-україньшьки...
Відповісти
ви не мали морального права чинити самосуд! ця людина прослужила в міліції багато років! а ви ставите його на коліна! не здається, що ви перегнули палицю,люди! це не правильно!
Відповісти
Повнистю з вами згидна. Знущаються, чинять самосуд, а шукають и наказують справди винних, яки уже давно повтикали закордон.
Відповісти
Правий сектор,зупинись, бо з героїв , ви перетворитеся в бидло.Коли обізляться хлопці беркуту і соколу, страшно буде виходити на вулицю не тільки простим громадянам, а й правому сектору.Якщо правий сектор не зупиниться зі своїми публічними приниженнями,то з патріотів перетвориться у фашистів
Відповісти
На жаль знаючи систему МВС з середини скажу наступне. Через деякий час так звані міліціянти, які написали рапорта ,ніби то на звільнення, будуть переведені в інші підрозділи інших районів. Звільнять одиниць, щоб відволікти громаду. Це реалії системи. ДАІ їздить з прапорами Євросоюзу - і що....??? Через деякий час вони знову будуть обдирати на дорогах людей, тому, що це ті самі хабарники, які не вміють та не хочуть по іншому. Хабарів за місять в 5 раз білше чим зарплата - відмовлятся? Не впевнений! Буду і надалі боротись з ними для справедливості... Хто бажає долучайтесь.
Відповісти
Я за таку ідею,бо сам працював в системі.Давайте боротися разом Миколо?
Відповісти
я бажаю. де вас знайти? Тi падли уже достали...
Відповісти
Так не давай, плати штраф. Ато спочатку нарушає а потім розказує який він модний.
Відповісти
таким громадським діячам. Влаштували самосуд і насолоджуєтесь? Соромно за Волинь, за Луцьк.
Відповісти
Це вже перебор!!!
Давайте всіх на майдан,хто брав чи давав взятки,кто кого кришує!!!
пишем список тут і вимагаєм покарання!!!
Відповісти
ох мало...
Відповісти
Яка проституція?) Вул. Рівненська 400-450грн.)
Відповісти
Поліщук батько депутата Поліщука Ігора?
Відповісти
Коли вертаєшся з сторони рівного в луцьк то поверни голову вечерон на лукойловську запрвавку біля мойки!побачиш!!!Кончелиги стоять!або на рівненській!
Відповісти
Poprobuyte postavit na koleni kogolibo v Krimu
Відповісти
Данильчук а ти хто такий що примусово людей на коліна ставиш? Ти не суд і не вважай себе народом!!!! Напевне брате колись прийде і на тебе час і станеш ти також на коліна!
Відповісти
цікаво а меншого Поліщука теж заставлять написати заяву здати мандат який йому купили?
Відповісти
Він кришує не проституцію,він кришує весь автоклондайк Волині!
Відповісти
Ще пана Чирка Василя поставте на коліна, теж не мало біди в місті накоїв. Та його синочка не завадило б найти. Не здивуюсь, якщо серед тітушок його можна побачити
Відповісти
Ще пана Чирка Василя поставте на коліна, теж не мало біди в місті накоїв. Та його синочка не завадило б найти. Не здивуюсь, якщо серед тітушок його можна побачити
Відповісти

Шановний Пане. Жінки Волиині просять зустрічі з Вами. Зустрінтеся та прокоментуйте події в Україні. Якщо Ви не зустрінетеся з нами, Ви просто нас Боїтеся

Відповісти
Хай знають всі падлюки і перекажуть дітям що за служіння бандитам і знищення власного народу буде жорстока розплата. Нехай їдуть в Росію, якщо бояться справедливого суду, їх там чекають...
Відповісти
Хай знають всі падлюки і перекажуть дітям що за служіння бандитам і знищення власного народу буде жорстока розплата. Нехай їдуть в Росію, якщо бояться справедливого суду, їх там чекають...
Відповісти
Ми не можемо заоаз перетворитись на націю дикунів! Хлопці наші не за те своі голови положили! Суд - для всіх винних, але СПРАВЕДЛИВИЙ, ВіДКРИТИЙ та ЧЕСНИЙ! Хіба принесли задоволення примусові вибачення цих людей? Хіба за такий суд ми стояли три місяці? Таким чином ми уподолюємось тій владі, що була! І Павло Данильчук повинен дуже серйозно до цього відноситись і не допускати, щоб "правий сектор" асоціювали з бандитами! Бережемо нашу перемогу, бо вона гам дісталась занадто дорогою ціною!

Відповісти
Шановний Пане. Зустріньтеся з жінками Волині.
Відповісти
Шановний Пане. Зустріньтеcя з жінками Волині. Чекаємо на час та місце
Відповісти
Волинський беркут винуватий у виконанні злочинних наказів. Але звідки їм у обмеженному інформаційному просторі отримувати об`єктивну інформацію? Коли прийшов час робити вибір, командир волинського беркуту відмовився сам і заборонив підлеглим використовувати зброю проти протестувальників і в результаті отримав 12 поранених неозброєних бійців. Слава Богу, що він прийняв таке рішення і зберіг не одне життя як протестувальників так і беркутівців свого підрозділу. Вони повинні бути вдячні йому за це. А замість цього його публічно принижують ставлячи на коліна.... Нова мода Луцька "всіх, на кого вкаже новий лідер - НА КОЛІНА! По-моєму це не справедливо.
Відповісти
Волинь Пост тільки на 10% висвітлив коментарі, що негативно характеризують Данильчука і його кампанію. Зокрема, десь "загубив" і мій. І це об'єктивні ЗМІ?)))
Відповісти
Можна людину надломити і звалити на підлогу, але заставити самій стати - ні. "На колени не поставить того, кто не позволит себя заставить" Ю.Г.
Відповісти
нарешті цього кнура прищемили трохи! хабарник з манією наполеона
Відповісти
Данильчук!!! Зупинись! Закон бумерангу існує...
Відповісти
як же прикро... тепер якщо ти міліціонер, то ти винен у всіх земних гріхах. люди, схаменіться!!! де докази того, що він віддавав будь-які накази при цих розгромах, що відбувалися??? можливо він навпаки, набрався сміливості та вийшов вибачатись за своїх колег, а особливо за Терещука?!?!?! а ви з ним як з свинею(((( прикро...
Відповісти
На рахунок ГАI ви правi, в Луцьку з прапорцями, а на постах як обирали простих людей так I обирають. Маневицький пост, однi борови стоять, вiн що здасть фiзо, лише дивиться як зупинити заробiтчанина з Закарпаття, що повертаеться з москви. Згадайте як на постах не пускали на Киiв. А Полiщук Молодець, вийшов, I завжди виходив до людей.
Відповісти
Данильчук та правий сектор це стадо дикарів за такі вчинки їх треба до суду
Відповісти
А я вважаю, що все правильно роблять! У Луцьку все навіть дуже торерантно! Хлопці з Правого сектору молодці, роблять з розумом і роблять таки для нас з вами, щоб ми жили в чесній країні.
Відповісти
Звичайно, бажано б було за законами шаріату голову йому відтягти, тоді більше задоволення сопляки-наглядачі отримають. Людей які вийшли до народу - принесли у пожертву, принизили як звірюки. Африка (Гондурас відпочиває). Побачимо ще хто займе іх місце. А судити хожен холуй майстер.
Відповісти
Правий сектор себе повністю дискредитував! Влаштували тут 1917 рік. Так от - вчіть історію, і зрозумієте, що для таких як ви - кінець вже близько.
Відповісти
Люди добрі, а чому про суддів та прокурорів забуваємо. Ці мразі і далі народ за бидло рахують, особливо судді нашого Луцького міськрайонного суду - Борнос, Олексюк, Ющук,
Відповісти
Захищають ту мерзоту, певно, в кого у самого "рильце в пушку". Ви й на йоту не розумієте, що у Києві була війна, наші беркутівці стояли на боці тих, хто убив чотирьох наших краян, так що ще легко відбулися. Уявляєте як 20-літнім хлопцям витягувати з під куль мертвого товариша?????????
Відповісти
А ти головне усвідом, то той "мерзота" такий самий як ти, брат твій, тільки з іншої барикади і ничім не краще і не гірше тебе, тому що війна громадянська і в кожного своя правда. Людей просто стравили між собою і скрізь були неоправдані жертви. Треба бути сільніше і розумніше того що сталося. Не треба заграватися з вендетою.
Відповісти
Я вважаю такі самосуди з публічним приниженням - це не по людські, не по християнські. Люди самі повинні зрозуміти неправильність своїх дій і самі , з власної волі, з поклику серця стати на коліна. Тоді це дійсно покаяння. А це театралізоване шоу на майдані 23 лютого принесло задоволення лише його ініціаторам та накопичило злість і відчуття приниження у колишніх беркутівців, а глядачі цього дійства, думаю, були шоковані. Так не можна. Не треба діяти методами "нелюдів", бо цим самим ми станемо таким ж покидьками, як і ті кого ми скидаємо з владних крісел. Така моя думка.
Відповісти
До це даэ, ставили на колина? Чим кращи ты, до ставлять? Треба миняти верхушку влади, а не рядових солдат Беркуту.А без беркута и без милицией на вулицю буде страшно ввечери вийти. Любий бандит может прикинутись майданивцем.
Відповісти
Те що відбувалося на сцені 23 лютого, на мою думку, не по християнськи, не по людські. Такими діями ми лише принижуємо цих людей. Стати на коліна і просити прощення силою... це не розкаяння, а приниження. Не можна опускатися до методів фашистів, які ми засуджуємо. Розкаяння мусить прийти від серця і душі. А примусове ставання на коліна лише накопичує злість та помсту в їх душах. Покарання і приниження - це різні речі. Покарання повинно бути законним, через суди, публічні суди. А приниження я не сприймаю, і крім неприємного осаду це дійство на сцені, нічого не залишило.
Відповісти
кого я бачу! Вова бакс, вова бочка,вова шепелявий,-мій колишній шеф. нарешті ці півтора центнера шепелявого сала прищемили.коли працював в даі, щотижня збирав собі в кишеню з кожного підлеглого дань по 200 доларів. не хочеш здавати-рапорт на стіл. судити його,копайте глибше
Відповісти
А де ж ти душка був зі своєю "правдою", коли вова шепелявий був твоім шефом. Можешь не відповідати - Хабарі носив, для того щоб він їх наверх передавав! Постав тебе на майдан - лупив би людей, а протім відбрехувався би на майдані, що тебе заставили (до речі так і було). Не суди сам, може якось і тебе пронесе!
Відповісти
Ребята надеюсь хоть у вас хватит смелости прийти и выполнить свои прямые обязанности а именно задержать всю эту ОПГ !!! Не сливайтесь перед ними как Беркут !!! Народ с ВАМИ!!!
Відповісти
Павло Данильчук! Бажаю, щоб і Ви відчули таке саме приниження від Ваших іншодумців, як Ваша БАНДА вчинила по відношенню до цього полковника, якщо він з проститутками улічіть його законними методами, а не порожнім ротом, красиво трендіти може більшість
Громада до Вас На раханук ДАІшників Не порушуйте, сплачуйте 500 грвн штрафу, а не 250, їздіть з вогнегасниками, зі справними поворотниками, як це Ви робити їдучи в Польщу і не сперечаєтесь, а якщо Ви праві, то нема за що і ДАВАТИ. І задайте собі питання хто з вас козел Ви, що даєте 1500 грвн замість 3000 (з ваших виразів просто так) чи Даішнік, який бере 1500 і не настаює на сплаті 3000
Відповісти
Танчік Бронівічок - Ну ти мусор-мусором. Як маскуєшся то хоча б психологію мислення замаскуй.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку заступника головного міліціонера Волині силоміць поставили на коліна
23 лютий, 2014, 19:11