Стильний Луцьк. Портрет дня: Дмитро Жук

Стильний Луцьк. Портрет дня: Дмитро Жук
Дмитро Жук, 19 років, ді-джей

Цього хлопця з метеликом ми зустріли там, де перетинаються багато людей – це центр міста, коли був ще сніг на вулиці. Він йшов по важливим справам із навчання. Дізналася, що цього хлопця звати Дмитро Жук, йому 19 років, він ще студент: вивчає документознавство і паралельно юридичні науки. А як хобі грає на гітарі, працює ді-джеєм, та ще й пише власні треки. А створювати музику хлопець навчався в московській школі ді-джеїв.

Каже, що його стиль може до чотирьох разів за день помінятися. А от чому був одягнутий так як на фото, Дмитро відповів: «Я слідкую за модою і стилем такої людини як Нік Вустер – дуже крутий і стильний чоловік. Він для мене є іконою чоловічої моди, тому стараюсь бути схожим на нього, мені близький цей стиль, як кажуть - це моє. А ще мені в такому одязі комфортно. Також у цьому стилі можна виділитись серед натовпу».

Речі хлопець любить купувати за кордоном, бо часто там буває. Так само і в Луцьку часом купує одяг, адже у нас «є досить непогані магазини з фірмовим одягом».

Щодо аксесуарів, то хлопець дуже любить годинники. І своїм поки найціннішім в колекції вважає подарований справжній механічній годинник ROLEX, щоправда зараз із ним Дмитро не ходить, бо потрібна заміна ремінця.

На фото хлопець одягнений у пальто, штани, сорочку та жакет, замшеві черевики. Як аксесуар Дмитро обрав шарф, годинник. А також хлопець доповнив жакет модним нині аксесуаром метеликом.



Коментар модельєра-дизайнера Анни Дідух:

Загалом, якщо дуже не придивлятися до деталей, образ є досить стильним але спірним. Сорочка гармонійно поєднана із жакетом в клітинку, метеликом, однак сюди не пасує шарф у смужку. Спірність луку в тому, що клітинка на метелику і жакеті різна.

Сам по собі піджак стильний, хороший. Мінус в образі те, що штани коричневого кольору, які, на жаль, не мають жодної підтримки.

В образі помічаємо буденне пальто, яке з викладеним коміром дивиться значно цікавіше. Щодо аксесуару годинника, то він гармонійно поєднується із верхнім планом одягу. А от туфлі пасують під весь лук.

Чому образ спірний? Бо занадто багато поєднань: дві різні клітинки, смужка, коричневі штани, під які шарф теж не пасує.

Текст і фото Юлії СТАСЮК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 41
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Волиньпост, ви що взагалі мозгами тронулись? в державі кількаденний тратур, повна зміна влади, кардинальна перебудова, а ви тулите портрет дня зі сцикуном, який в житті ніх... не зробив, а тільки пластинки переставляє, це норимально?чи ця тема настільки нагальна, якщо так, я думаю є достойніші люди, поїдьте на Майдан і пофотографуйте, що цікавіше
Відповісти
не думаю , що ти маэш право писати "сцикуном", "в житті ніх... не зробив"! дана рубрка "стильний луцьк", то правильно було б коментувати стиль людини, а не все на кучу, як багато тут хто робить . а рахунок майдану, то волиньпості є достатньо статей і фото. сам герой рубрики мене "не впечетлил")
Відповісти
хто цей підрило...? в країні гинуть люди... і ДЕ-ФАКТо надзвичайна ситуація в країні, а ви тут цю развлікаловку влаштовуєте... та на хуй це зараз комусь треба...
Відповісти
навіщо ці брудні коментарі, народ якщо ви підтримуєте траур і революцію чому зараз серед своїх комп'ютерів і пишете ганебні фрази...ВИЙДІТЬ НА МАЙДАН, або хочаб запаліть свічку
Відповісти
Досить не поганий стиль, якщо не зважаючи на те що тут пишуть, особисто не знайоми із ним але чув і був на його виступах у Львові.
Відповісти
хвхвхв)ой на смішив він за межі Луцька не виїжає.....хахах я знайомий з ним особисто.хахаха навчався в московській школі діджеїв.ой люди ви виріти в це
Відповісти
хто ж ти такій Андрій...???
жду відповідь від тебе!!!!!
Відповісти
завжди найдуться люди, які почнуть ганьбити все і всіх, це такій український народ...нам ніколи не догодиш.
Відповісти
Стильний хлопчина, мені подобається...а чому не вказали де навчається ?(
Відповісти
Це тільки вважається, що навчається. Ледарюга...
Відповісти
симпатичный мальчик ))))
Відповісти
Хороший стиль, повністю довіряю Анюті Дідух
Відповісти
Анютина підлиза
Відповісти
хороший і зручний стиль для кожного дня це стильно, але якщо брати щось особливе то тут потрібно щось краще.
Відповісти
Хороший хлопчина, знаю його особисто
Відповісти
всупереч подіям, молоді потрібно розвиватися,як це і робить цей дуже непоганий хлопчина!респект йому!
Відповісти
Едакий, Элвис
Відповісти
Нормально одягнутий хлопець. З коментiв зрозумiло, що людина теж не погана. Каро4 бла бла бла. Але є певний мінус у красав4іка. Це його 19 ро4ків. Годинники, закордони..... Студент. Гм. Злазь вже з батьківської шиї юна4е. Бо увесь твій стиль то всього навсього бабло твоїх батьків.
Відповісти
він працює діджеєм...і тим заробляє на життя!!
тому не варто судити людину не знаючи її особисто.
Відповісти
Хай покаже цицькі, і балатується
Відповісти
дуже гарний хлопчик))))))
Відповісти
Я влюбилась !!!!! =*
Відповісти
Симпатичний хлопчик, мені подобається його стиль!
Відповісти
хахаха!!! якщо чесно то це смішно!!! знайшли якогось першого попавшого хлопця!!! справді в україні є багато людей які краще цього забитого діджея!!! він кончений!!а треки в нього ГАМНО!! Я КАКАЮ ПІД НИХ!!! ахаха так шо люди не шукайте собі ідеалів, кожен з нас кращий по своєму за цього їбанька , і за кордон він їздих хіба шо раз і то з татом якшо він його ще взяв з собою ахах... якби він сам все це заробив своїми силами то да а так мама купила йому піджачок в якому він ходить кожен день бо в нього він один ....а ви ще кажете ікона стилю ахахахах позор люди ви упускаєтесь а це чмо по іменні дмитро хай де гуляє в свому єдиному костюмчику.. і не попадається на очі педік якісь, в нього мускул нема і преса і вабще в нього причьоска тупа в мами лак для волосся кожен день краде фу ганьба ганьба ганьба!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
ганьба в мами лак краде для волосся
Відповісти
костюмчик то один
Відповісти
дмиро ви жахливі я як дівчина з вами ніколи б в інтимні стусунки не мала б фє
Відповісти
я знаю шо він не є такім він бідняк
Відповісти
ненавижу
Відповісти
ахаха)лютий стіляга.. аля ейс вентура))))))))
Відповісти
шо ви всі мелите, я знайома з ним особисто, це все Заздрість і все...

сильно палівно шо ці коменти з інтервалом в однакове время.
Відповісти
видно шо писала людина із знайомих або з кола знайомих людини які або заздрять або хочуть поставити пляму...народ ви такі всі стильні і кращі але пишете ганьбу і принижуєте людину не знаючи її особисто
Відповісти
НА що ви дивитесь...видаляйте оці не доречні коментарі, це ж ображає людину про стиль там нічого не сказано !!!!!!!!!!!!
Відповісти
погоджуюсь про не рівнодушність до нього, і потрібно стиль обміркоувати а не особисте життя.
Відповісти
а про його стиль взагалі немає шо говорити!!! він хлопець і має вдіваись не так як підарас а як хлопець...і взагалі нема про кого тут говорити чмо і цим все сказано!а ти, Захист , може ти йому завідуєш! а нам нема чому завідувати.... подивитись на нього то сльози течуть а ви про завість говорите, бити його нада підарюга хаха
Відповісти
перестань хамити, ти показуєш свій інтелектуальний розвиток, якби тобі було б всерівно ти б не писала такі коментарі тут...
Відповісти
А особисто в очі скажеш це...чи ачько жим жим робить, навчись орфографії в школі !!! ААХАХАХХА малолітнє дошкільня
Відповісти
Стиль нічого такий але як на мене брючки тут "підкачали".
Відповісти
Метелик - це стиль! Вчепив і полетів. Це вже в минулому.
Відповісти
тому так багато ненависників
Відповісти
Читаючи про школу діджея в Москві , речі за кордону , та Ролекс була просто шокована .особисто і дуже добре знаю його , і навіть не знаю як можна так брехати . За досить довгий час спілкування ніколи не замічала поїздки за кордон .
А про стиль но навіть нема що говорити .вдагнув все що має , речі які не дружать між собою . Моя тобі порада перестань брехати , а що стосовно стилю то тобі потрібно його розвивати бо в тебе його немає .
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк. Портрет дня: Дмитро Жук
24 лютий, 2014, 13:00