Лідер Правого Сектору Волині не вибачатиметься перед приниженим міліціонером

Лідер Правого Сектору Волині не вибачатиметься перед приниженим міліціонером
Лідер Правого Сектору Волині Павло Данильчук не вибачатиметься перед приниженим заступником головного міліціонера Волині Володимиром Поліщуком.

Про це він заявив під час чату на ВолиньPost.

Нагадаємо, 23 лютого Поліщука на Майдані поставили силоміць на коліна та змусили просити вибачення за виконання злочинних наказів.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ІНЦИДЕНТУ

"Не вважаю, що я маю просити вибачення. Більшість громади вважає, що Поліщук не має права бути на своїй посаді, ми вимагали вибачень. Він координував дії правоохоронців під час штурму управління", - прокоментував Данильчук свої дії.

"Є у нас інформація, що він віддавав накази про використання зброї і гранат. Також координував дії спецпідрозділу в Києві. Ніякого самосуду ми не вчиняли. Суд буде пізніше. Ми сподіваємося, буде проведене розслідування по кожному з керівників. Зокрема, по Поліщуку", - додав громадський діяч.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вибачатись???? я ще прийду і копну його!!!
а от нову міліцію я буду поважати!!!
Відповісти
Перед ким вибачатись? Перед злодіями у пагонах?
Вони такого наробили, що все життя будуть жити з ярликом вбивць.
Відповісти
А хто буде працювати в новій міліціі? Може ти? І взагалі скільки людей за двісті баксів згодяться "жити" на роботі?
Відповісти
Я їм не вибирав роботу. І якби ніхто не йшов працювати за 200 баксів, то з/п були б 2000 баксів, і тоді працювали б спеціалісти на своїх місцях і дорожили б посадами, а не ті які купують посади за шалені бабки - а все що з народу "видоять" - то начальство вважає що то їхня зарплатня. Все собі як премію забирають в карман!!! А чому ми два рази повинні платити їм зарплати: спочатку у вигляді податку, а потім у вигляді "подяки" у конверті за те що вони нібито нас охороняють...???
Я особисто проти і хабарів не даю!
Відповісти
Покажи пальцем хто вбивав і постав на коліна . І виживи на 200$ і сім'ю прокорми. Ви самі себе не поважаєте про що далі говорити
Відповісти
Розумні дуже, а як щось трапиться, так до міліції всі біжать. Нічого, як буде у вас, тьху-тьху-тьху, якась проблема, задаєте ви, як людей які вам у батьки гідні на коліна силоміць саджали.
Відповісти
Та що той Данилишин собі думає?Хто йому дав право говорити за більшість громадян?У нас СЛАВА БОГУ (і не завдяки їм,а розумним людям) зброю не використовували.
Відповісти
Останні новини
Лідер Правого Сектору Волині не вибачатиметься перед приниженим міліціонером
24 лютий, 2014, 13:39