У Харкові затримали тітушку-волинянина. ОНОВЛЕНО

У Харкові затримали тітушку-волинянина. ОНОВЛЕНО
У Харкові активісти затримали тітушку, який виявився працівником волинської міліції.

Про це написали у соціальній мережі Фейсбук.

«Мітингувальниками в Харкові був затриманий тітушка із ножем, який виявився працівником волинської міліції Середюком Валентином Володимировичем (на фото)», - йдеться у повідомленні.

24-річний чоловік родом з села Мельники-Річицькі Ратнівського району.

Пізніше рідні чоловіка спростували цю інфомарцію

«Яким чином волинський міліціонер Середюк В.В. опинився в Харкові, із ножем, серед проплачених убивць - тітушок-антимайданівців слід запитати в начальника волинської міліції», - зазначається в пості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 22
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Віче в Луцьку - і на коліна!!!!!
Відповісти
І задати питання начальнику Волинської міліції, який вже тут побував.
Відповісти
Он больше 3ох не работает в МВД и даже не живет в Луцке,а темболие в Харькове!!!А сидя на работе не имеющей отношения к органам внутрених дел бы мягко говоря огорчен информацыей расказаной от друзей и знакомых оставшихся в Луцке!!!
Відповісти
Адміністрація сайту, ця інформація є брехливою. Всі інші джерела її повидаляли. Досить робити рейтинги на невинних людях! Той хлопець давно не працює в міліції і не живе на Волині!!! Видаляйте, бо будете відповідати за законом!!!
Відповісти
Ось джерело: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=603835019701390&set=a.581275618623997.1073741828.581265995291626&type=1&stream_ref=10

Інформація все ще тут. І до речі на Волинських новинах і Під прицілом теж ця інформація опублікована
Відповісти
Адміни, куди діваються коментарі? Заберіть цю відверту брехню з сайту!!!!
Відповісти
це не правда, я цю людину знаю, і сам є активістом майдану, попрошу відкорегувати і відкликати статтю, це не інакше як наклеп що підпадає під адміністративне порушення.
Відповісти
насправді це не перевірена інформація.... так як мені повідомили знайомі які його знають, що насправді він зараз десь вдома в селі і навіть не здогадується що про нього є така інформація..наразі йому всі телефонують і шоковані статтею.. а він ще більше шокований з таких новим..перевіряйте інформацію яку подаєте!
Відповісти
він не в селі,але не проживає на Західній Україні понад 3 роки!!!
Відповісти
Шановні журналісти!!! Перед тим, як подавати інформацію, слід її ретельно перевіряти!!! Ваше ж перше речення - "жовте". А Ви, шановна аудиторіє, не вірте усьому, що пишуть наші сучасні ЗМІ!!!
Відповісти
Ви що пишете ?Це повна маячня.Я цього хлопця добре знаю він вже декілька років не працює в МВС і жодного відношення до тітушок не може мати.Перевіряйте інформацію яку пишете.Це наклеп.Негайно відкличте статтю.В протилежному випадку будете відповідати в суді за наклеп.
Відповісти
Це повна маячня.Я добре знаю цього хлопця.Він давно не працюе в МВС.Фото пятирічноі давності.Негайно відкличте статтю в противному випадку будете відповідати в суді за наклеп.
Відповісти
Такого на коліна перед народом!!!і вигнати з рідного села!
Відповісти
Заберіть будь ласка недостовірну інформацію з сайту!!!знаю і його,і його жінку!це маячня!якщо маєте докази,тоді і виставляйте,я маю на увазі ,відео чи фото!
Відповісти
Будуть докази, зараз є докази по снайперах,беркуту, але погоди вони не роблять
Відповісти
Покажіть почату справу хоч проти одного тітушки, Клюєва не можуть посадить,забагато ніжностей до цих вбивць
Відповісти
Т.е. все, кто против майдана - автоматически "Титушки"?
Відповісти
це повна брехня, навіщо такі наклепи на людину, він до того всього що пишуть не причетний.... негайно видаліть цю статтю...
Відповісти
Вы че,вообще на всю голову кантуженые??? Какой нафиг "титушка"? Вам блин главное запиариться,а на человека вообще наплевать?? Вы блин безмозглые каличи за компами даже не знаете этого человека,даже в глаза его не видели,а кто-то вам какую-то чепуху наплел,лапшу на уши повесил и все,сразу в интернет вылаживать,да?? Вы бы хоть попытались выйти на связь с этим человеком,понять,что все это наглая клевета, так нет,главное какого-то инвалида послушать и сразу все выложить!!! Этот человек уже давно не работает в милиции,а в Харькове он даже и не появлялся!!!!! Короче,компьютерные каличи,лучше вам просто удалить эту статью и все! Или выйти на связь с Валентином и написать опровержение вашей этой ХРЕНИ!!!!!!!
Відповісти
Це помста якоїсь хворої людини це є очевидним !!! Я знаю його і жінку! Ні якого відношення до тітушні він не має!!! Видаліть з сайту цю брехливу інфу!!!
Відповісти
Шановні журналісти!Якщо дана інформація не є перевіреною, то якого милого вона тут є? Ви порушили закон України і можете вже завтра на це відповісти. І я можу про це подбати, оскільки:
1. Знаю Валентина більше 20 років - з самого дитинства! Знаю, чим займається і де працював. Але ще такого патріота,ЩОБ ВИ СОБІ ЗНАЛИ, треба пошукати!І те, що він тітушка - повна ЄРЄСЬ. Якщо він тітушка, то ви в редакції такі ж!
Він в житті і мухи не обідить, в міліцію пішов, щоб в селі не спиватись, та й армію відслужив, подобалось йому людей захищати, між іншим. А ви тут так на нормальних людей????То про яку люстрацію тут йдеться? Ще раз - де джерело?
Я завтра ж звернусь до Миколи Ярославовича, Ігоря Гузя, вашого Митрофановича і т.д. з питанням, де берете таку ЄРЄСЬ і хто зап це буде відповідати???
Відповісти
Это всё ложь. Я этого человека знаю, он уже давно не работает в милиции. А на эту желтою газетёнку я бы подал в суд. В человека ребёнок, ему не до майдана, семью надо кормить.
Відповісти
Останні новини
У Харкові затримали тітушку-волинянина. ОНОВЛЕНО
24 лютий, 2014, 17:22