Не претендую на жодну чиновницьку посаду, - Бондар

Не претендую на жодну чиновницьку посаду, - Бондар
Лідер Третьої Української Республіки Волині, члени ради ВО «Майдан», екс-губернатор Володимир Бондар не має наміру брати участь у формуванні нових органів виконавчої влади та не претендує на жодну чиновницьку посаду.

Про це йдеться у публічній заяві Володимира Бондаря, яка опублікована у Фейсбуці.

«Ми досягли першої перемоги – режим Януковича повалено! Але попереду нас чекає тривала та клопітка робота. Втім, щоб вона була успішною, сьогодні до влади мають прийти незаангажовані, високоосвічені громадяни, які можуть принести нове бачення в розвиток української держави та суспільства», - йдеться у заяві.

Однак політик зазначає, що не розглядає для себе варіанту посісти чиновницьке крісло.

«Я не маю наміру брати участь у формуванні нових органів виконавчої влади та не претендую на жодну чиновницьку посаду», - заявив Бондар.

Водночас він готовий допомагати новій владі будувати нову країну. «Для цього буду робити все від мене залежне», - переконує політик.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Хочу до корита!" А слова - це мох...
Відповісти
Я вшоці від голови Луцької райради-це Остап Бендер.Як можна вибирати так? Як люди можуть довіряти таким депутатам,які згаряча виберуть кого завгодно під дією ейфорії? Пора остудити голови.
Відповісти
кудись лізло. Пристосуванець !
Відповісти
молодець! якщо це дійсно заява. ( щоб потім не було що мене дуже просили і я дав згоду)
Відповісти
заявив все правильно,що до влади мають прийти незаангажовані,високоосвідчені люди,які можуть принести нове бачення в розвиток української держави та суспільства.До таких людей себе пан Бондар не відносить і тому не претендує в виконавчу владу і на жодну чиновницьку посаду.Просто молодець!Супер!Таких потрібно ставити в приклад.
Відповісти
лицемір
Відповісти
Хоч зрозумів, що і його можуть опустити, як Шибу з Козюрою. Тут немає, а на Волинських новинах багато чого в коментах є. Його однокласниця Кревська бігала по люстраційних комісіях, ніс по вітру держали, щоб ще раз до владного корита добратися. А прийдеться обламатись.
Відповісти
тобы налькович льюстрацыя поверни все вкрадене до рывня електрика яким ти прийшов з заводу гпз та задекларуй все що маэш на сьогодні. І краще не суй носа взагалі тільки молодь яка незаплямована має бути в керівних посадах
Відповісти