Росія уже готує кримчанам паспорти

Росія уже готує кримчанам паспорти
Поки у Криму тривають мітинги на підтримку місцевої влади, Росія готується видавати кримчанам паспорти за спрощеною процедурою.

Про це заявили депутати Держдуми, що прибули до Криму. Зокрема, очолює візит голова комітету з СНД Леонід Слуцький, - повідомляє Еuronews.

Крім того, російські депутати наголосили, що у разі рішення кримчан на референдумі, або звернення Верховної Ради Криму до Росії з проханням про приєднання, Росія розгляне це питання дуже швидко.

Кримські козаки не виключають навіть воєнних дій.

Раніше Росія масово видавала паспорти мешканцям Абхазії і Південної Осетії. 2008 року російський уряд пояснював необхідність збройного конфлікту із Грузією тим, що потрібно захистити своїх громадян, які мешкають у цих регіонах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Росія, Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
громадями держави живуть на територіїї тієї держави, а не в сусідній -1. і 2 - в Україні заборонене подвійне громадянство.
Відповісти
Свій народ для початку забезпечили нормальним рівнем життя, а не сунулись туди куди непотрібно.
Відповісти
Крим в терміновому порядку лишити статусу автономії,а всіх москалів,які отримають паспорт РФ,відправити в примусовому порядку на етнічну батьківщину.
Відповісти
Якщо жителям Криму російської національності так погано живеться на Україні, дайте їм можливість виїхати до Росії. Уряд Росії свої паспорти нехай видає на своїй території, тому що Україна не являється територією Росії.
Все.Крапка.
Відповісти
анонімусу!
в україні подвійне громадянство мати не заборонено в той же час в законі не передбачено заборони на подвійне громадянство!
тобто це прогалина в законі!
громадянин україни може мати громадянство іншої країни,но україна на своїй території визнає цього біпатрида лише як громадянина україни!!!!!!!!
Відповісти
Лидеры майдана тоже имеют двойное гражданство и все свои активы хранят не в наших банках но вы же им за это ж.... лижиье и радуетесь. Уровень жизни в киеве тоже не фонтан. А вуйки пусть не срут в городе киеве, чему я сам свидетель, а едут к себе и там пасут овец, у них там своего срача хватает.:-)
Відповісти