На Волині депутата вигнали з «Батьківщини», а тепер кличуть назад

На Волині депутата вигнали з «Батьківщини», а тепер кличуть назад
До фракції та партії «Батьківщина» запропонували повернутися депутату Волинської облради Василю Байциму, якого три роки тому заочно виключили із цієї партії.

За інформацією співрозмовника, під час засідання партбюро волинської «Батьківщини» Байциму запропонували повернутися до партійних лав та до фракції в облраді. На це він відповів, що треба просто скасувати рішення про його виключення, - пише IA ZIK.

У телефонній розмові з IA ZIK увечері 24 лютого Байцим, почувши запитання, заявив, що не може розмовляти – мовляв, якраз їде до Києва. Після цього його телефон не відповідав.

Тим часом голова облосередку «Батьківщини» Григорій Пустовіт підтвердив цю інформацію. «Ми справді запропонували йому повернутися до фракції, оскільки він із початком Євромайдану одразу зайняв чітку і послідовну позицію, підтримав Народну раду», – заявив Пустовіт.

Також він підтвердив інформацію про пропозицію Байциму повернутися до партійних лав і його реакцію. «Наразі рішення – за Василем Федоровичем», – зазначив Пустовіт.

Як відомо, три роки тому Байцима заочно виключили із партії, бо після місцевих виборів він не взяв участі у голосуванні за голову облради. Тоді переміг провладний депутат Володимир Войтович, якому поступився попередній лідер «Батьківщини» Анатолій Грицюк.

Сам же Байцим оприлюднив документи, що під час скандальної сесії перебував на лікуванні. Зараз Василь Байцим очолює облосередок Партії зелених.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знаємо чого варта партія "Батьківщина" - там найбільше продажних!
Юрист режиму: кров євромайданівців на руках Портнова, якого Юля взяла свій список депутатів і він працював на неї.
По декларації сама Юля немає, того що показано тут.
http://www.youtube.com/watch?v=wPLnf7Pcn0g
ЗАБРЕХАЛИСЯ, як СОБАКИ.

Відповісти
Найшли патріота .Байцим незнає куди пристроїтися .Де тепліше туда і лізе.Корупціонер ще той
Відповісти
ось так і обісратися можна тільки з оранжевими . темошенчихи доця в період 18-20 коли розстрільювали наших побратимів була в римі в італії відпочивала а ви рпобите то саме .ЛЬЮСТРАЦІЯ ДЛЯ ВСІХ і повернення до лав коруаціонерів не личить новій владі яку потрібно перезавантажити
Відповісти
Це не той, що пістолет в туалеті забув? Якби служив в армії, то потрпив би під трибунал.
Відповісти
А скільки бабла вкинула партія у дрібних своїх членів. знаю одного із апарату володимирської районної ради, який три роки сраку грів у луцьку за гроші Батьківщини, вивчив своїх синів. Обрали районним дупутатом, він вмить порвав свій партбілет переробився ригом, уже дупу лизав їм, бо думав що замом в раді буде. А як обрали нового голову знову челобитною б'є вже перед ним, знову до батьківщини проситься. гнати таких запроданців.
Відповісти
секту БЮТ треба заборонити,як ПР та КПУ.
Відповісти
Рідний брат Олешка.Гнати як .... кота.Запроданці.
Відповісти
Я є в парії Батьківщина 12років.І мені соромно дивитись на тих перебіжчиків.Вони шукають тільки одне-вигоду. Повертають картуз як в кіно"Весілля в Малинивці"Не дивляться на людей, бо ми для них бидло.А ми простий народ їдемо на барикади,під пулі,гинемо і неи маємо право сказати Пустовіту, хто він такий і що він робить з осередку партії Батьківщина.Набрав в бюро своїх підлабузників , які під час виборів набрали найменший процент за партії і керує областю. Ні до кого не прислухається.Ганьба.
Відповісти
Останні новини
На Волині депутата вигнали з «Батьківщини», а тепер кличуть назад
25 лютий, 2014, 14:42