Луцькі автомайданівці подякували лікарям за допомогу пораненим

Луцькі автомайданівці подякували лікарям за допомогу пораненим
У Луцьку автомайданівці висловили подяку Центру хірургії ока професора Загурського за лікування травмованих активістів на Майдані у Києві.

Вони привезли квіти в центр 25 лютого.

Як розповів активіст Автомайдану Володимир Пащенко, філія клініки Загурського в Луцьку активно допомагала Майдану. Спочатку грошима. А потім – безкоштовним лікуванням травмованих, у яких були проблеми з очима.

Подяку у вигляді квітів автомайданівці вручили головному лікарю центру Тетяні Єремеєвій (на фото).

«Майдан не лише люструє, викидає когось з кабінетів. Навпаки – ми їздимо, дякуємо за добрі справи. На сьогодні клініка не згорнула програму, всі можуть звертатися, кому необхідно», - зазначив активіст.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Клінічку рекламують, а слабо пораненому працівнику "Континіума" допомогти??? Єрємєєв, аууу?!!!!
Відповісти
Дійсно, дуже схоже на "піар". Не гарно, бо якщо дякувати лікарям, то не тільки цим. Якби там не було, аде державні лікарні прийняли поранених і їх лікують.

Стосовно "Континіуму", то там все нормально. Дали гарантію (письмову), що допоможуть в лікуванні та реабілітації, збережуть зарплату і допоможуть дружині. Телефонувала дирекція мені і жінка Артема теж підтвердила. В Києві сказали теж, що представники "Континіуму" в той же день, коли поранили Артема, були в лікарні і надали фінанси на лікування. Говорю це не для "піару" Єрємєєва, а як факт. Стараюся не змішувати особисте відношення до його особи і конкретну справу, яку він зробив.
Відповісти
Був поранений на Майдані, гумовою кулею в око. Тетяна Вікторівна в клініці проф. Загурського надала допомогу, зробили три операції, безкоштовно. Врятували око. Нарахунок пі-ару, це була ініціатива майданівців. Особисто я безмежно вдячний Тетяні Вікторівні та її колективу за допомогу.
Відповісти
Останні новини
Луцькі автомайданівці подякували лікарям за допомогу пораненим
25 лютий, 2014, 16:17