Офіційно: Янукович – у розшуку

Офіційно: Янукович – у розшуку
Екс-президент Віктор Янукович оголошений у розшук.

Про це повідомляє Генпрокурор Олег Махніцький, - пише Українська правда.

«Можу повідомити, що повідомлено про підозру колишньому президенту Віктору Януковичу. Він оголошений у розшук. Стаття - масові вбивства людей, ст.115, ч.1 (умисне вбивство) з обтяжуючими обставинами», - заявив Махніцкій.

Він підкреслив, що розшуком Януковича займаються оперативно-розшукові підрозділи Служби безпеки й Міністерства внутрішніх справ.

Відповідаючи на запитання про те, чи відомо йому щось щодо результатів розшуку, Махніцький сказав: «Це питання до оперативно-розшукових підрозділів».

При цьому відповідаючи на запитання про те, чи оголошені в розшук екс-генпрокурор Віктор Пшонка, екс-глава МВС Віталій Захарченко й інші колишні високопоставлені особи, в.о. генпрокурора сказав: «Справа порушена за фактами убивств, у ній фігурує близько 50 людей. У цей час, можливо, буде й більше».

При цьому Махніцький додав, що Пшонка також оголошений у розшук, однак щодо оголошення в розшук інших посадових осіб не уточнив.

«Коли оголошено у розшук, також отримана постанова суду про затримання і доставку й до суду, тому що арешт може бути обраний після того, як вони затримані й доставлені до суду», –додав Махніцький.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди! Нас знову дурять! Я спробував на сайті МВС задати пошук "Янукович" осіб, які в розшуку, і мені нічого не видало!!! Його й далі кришують!!! Він не в розшуку!
http://mvs.gov.ua/mvs/control/investigation/search/wantedPerson
Відповісти