Заступник начальника волинської міліції закликав не спекулювати на люстрації: «Ми теж нормальні люди»

Заступник начальника волинської міліції закликав не спекулювати на люстрації: «Ми теж нормальні люди»
Перший заступник начальника управління УМВС України у Волинській області, начальник слідчого управління Михайло Руденко (на фото) вважає, що люстраційні процеси, які зараз розпочалися в регіоні, часто скеровані на саботаж та провокації.

Про це він заявив у відеозверненні до волинян, яке оприлюднило інформаційне агенство «Волинські новини».

«Що стосується наших стосунків з активістами Євромайдану, з різними громадськими формуваннями, які приймають участь в Самообороні, то вони досить напружені. Ви ж знаєте: лунають різні заклики, погрози працівникам міліції. Погрожують їхнім сім’ям, їхньому майну. Але хочу довести до всіх волинян: міліція на сьогодні є єдиним узаконеним державним органом, який забезпечує охорону громадського порядку на вулицях», - заявив Руденко.

Він додав, що часто працівники міліції не знають, виїжджати їм на службу чи ні. «Все таки ми – той орган, який повинен захищати, охороняти громадський порядок», - вважає правоохоронець.

Окрім того, він додав, що міліція сьогодні отримала нового керівника МВС, і всі подальші дії вони будуть виконувати «на підставі інструкцій і вказівок міністра».

Руденко закликав активістів не спекулювати проведенням люстраційних процесів, адже «кожному з нас буде дана належна оцінка» з боку нового керівництва МВС. «Ми теж нормальні люди. І виконуємо свої обов’язки в рамках спрямованості, яка визначається курсом держави», - додав він.

Окрім того, Руденко повідомив, що кримінальні переслідування активістів Євромайдану припинилися.

«Багато громадян, які брали участь в революційній боротьбі, робили це, як кажуть, іменем революції. Тому це все призвело до чисельних порушень законодавства. Хоча ми це все списували на революційні часи. Тому не секрет, що протягом останніх двох місяців було порушено ряд кримінальних справ проти учасників так званого Євромайдану. Хоча справи порушувалися по факту, на сьогоднішній день вони всі є закриті. Тому що ми, всі працівники міліції, розуміємо ці революційні моменти, ту необхідність з якою ті чи інші громадяни в тій чи іншій мірі порушували правопорядок в рамках допустимого», - сказав Руденко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти гнида! Або тебе видавим, або роздавим.
Відповісти
Откуда столько агрессии?Наверное хотите свести счеты или на его место?
Відповісти
А чи ще хочете Ви свого рідного брата з 3-ох річним суддівських стажем зробити головою суду з сВОЇМ побратимом Паракою? Може краще їхати гриби збирати на Закарпаття?
Відповісти
Окрім того, Руденко повідомив, що кримінальні переслідування активістів Євромайдану припинилися.

Було б смішно, якби не сумно.
Відповісти
Тобто, поки була інша коньюктура, дісно були справи, які, між іншим вели і слідчі мвс, але зараз ситуація змінилася, і згадали, що теж люди, і взагалі, завжди підтримували народ.
Так виходить?
Відповісти
а чому ви всі так боїтеся льюстрацію я яак платник податків та зборів всіх до дьюджету їх сплачую чому ви боїтеся вказати що купив за який х..й деревяний і все. нічого нового.а то я такий хороший незаплямований. нвірью що ти за зарплату в 4000тис грн купив авто чи будинок за зарплату.ЛЬЮСТРАЦІЯ і тоді на біржу праці
Відповісти
висказався Міша Монобровь
Відповісти
Так званого євромайдану?
Відповісти
Якщо Ви нормальний офіцер, то чому обговорюєте публічно те, що ще не передбачено законом?
Відповісти
"міліція на сьогодні є єдиними узаконеним державним органом, який забезпечує охорону громадського порядку на вулицях», - заявив Руденко."

Також, міліція на сьогодні є єдиними узаконеним державним органом, який дозволяє безцеремонно порушувати права людей і при цьому гарно покриває всі свої злодіяння!

Більш того!: міліція сьогодні - це фінансова установа на чолі з "смотрящими", яка тупо вимагає гроші з установ і з громадян. І повністю підходить по опису як злочинне озброєне угрупування, згідно Закону України.
Відповісти
вас треба товарняками в даунбас відправляти разом з вашими семейками-там вам буде пакращення
Відповісти
Дармоїдів і дармоїдок повикидайте з того обласного управління міліції , які щодня натягають на свої зади крісла в кабінетах і перекладають папірці з місця на місце та отримують за це зарплату з державних коштів, от і буде вам хоч якась люстрація та економія.
Відповісти
шановні коментуючі, вас забагато людей з негативною агресією, а коли вчитуєшся в ваші фрази, то виникає відповідь, що у вас проблеми з міліцією виникла не тепер, а вже давно. Ваше минуле не дає вам спокою. Це дурні погрози, в вас не має стільки розуму, для цього треба гарно вчитися ібігіто читати, закінчити ВУЗ, отримати юридичну освіту, бути морально вихованим, інтелігентним.Вчіться шановні люди бути добрими.
Відповісти
«Ми теж нормальні люди» :-)
Ніхто ж не спорить - звільняйтесь і живіть собі нормальними людьми...)))
Відповісти
«кожному з нас буде дана належна оцінка»... "з боку нового керівництва МВС"? Ти все ніяк не розумієш. Оцінювати тебе тепер буде не керівництво. Коли ці дибіли доженуть тему?
Відповісти
Останні новини
Заступник начальника волинської міліції закликав не спекулювати на люстрації: «Ми теж нормальні люди»
25 лютий, 2014, 19:40