Колишнього мера Луцька звинуватили у «рєшанії вопросів» за гроші

Підприємець із торгового ряду біля «Юванта» заявляє, що у конфлікті між працівниками ринку та ПФ «Скорпіон-сервіс» підприємець Володимир Кунц вирішив собі нажити грошового і політичного капіталу.

Про це пише підприємець Олена Тишкевич у Колонці автора на ВолиньPost.

Нагадаємо, між керівництвом ПФ «Скорпіон-сервіс», яка є власником торгового центру «Ювант», і підприємцями з торгово-пішохідного ряду поряд з ним не перший рік триває конфлікт за цю земельну ділянку.

Підприємець Олена Тишкевич, яка працює на торгово-пішохідному ряді між вулицями Кравчука та Карпенка-Карого, сьогодні оприлюднила інформацію про фінансову «кухню» конфлікту із «Скорпіоном».

«Спритний ділок Володимир Кунц вирішив всілякими способами нажити собі грошового, а сьогодні вже й політичного, капіталу на правовідносинах бізнесменів з «Варшавки» та адміністрації ПФ «Скорпіон-Сервіс», – пише Олена Тишкевич. Вона додає, що ділиться інформацією, «яку знають майже всі учасники цієї «смердючої» справи, але мовчать, бо пан Кунц оголосив свою монополію на «рєшеніє вопроса».

«Саме цей добродій ось вже 12 років натурально доїть підприємців з «Варшавки», мотивуючи все новими і новими потребами для улагодження справ», – зазначила жінка.

«То він обіцяв автономне, а не через «Ювант», підключення до електромереж і з кожного торгового місця взяв по 700 доларів США. Інший епізод – спроба через тодішнього мера Богдана Шибу провести ревізію паспортизації ринку ПФ «Скорпіон-сервіс». Для цього Кунц «збив» з кожного по 1 200 доларів США. Уявляю, як вони з Шибою потирали руки, коли готували нам відписку, що через ліквідацію управління торгівлі вся документація втрачена!» - пише підприємець.

Щодо Богдана Шиби, то, як зазначає автор тексту, «ця особа має дивний дар виникати там, де можна заробити грошей і є можливість сподобатись потенційним виборцям».

«Професійний популіст та неперевершений словоблуд ось уже чотири рази вносить на сесію міськради наше питання. Не знаю, скільки він реально отримує від Кунца, але той бере з усіх нас разом 15 000 доларів США за внесення цього питання на сесію», – розповіла Олена Тишкевич.

ЧИТАТИ КОЛОНКУ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Шиба
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І ви, ЛОХИ, повелись? На КУНЦА і на психічно хворого МИХАЙЛОВА!!!??? Скільки бруду на порядних людей в той час вилили, істерик закатали, а зараз дойшло? Скільки ще треба КУНЦів і МИХАЙЛОВих, щоб у вас розум з"явився???
Відповісти
А той Кунц часом не жид? То пора звільнити вільну Україну від жидівського засилля. Ознайомтесь з цікавою інфо про ЕРЖ
http://lurkmore.to/%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B5_%D0%B6%D0%B8%D0%B4%D1%8B
Відповісти
Що за бред несе ця Олена Тишкевич?!!! Знаю особисто багатьох підприємців,що там тогують. Ніхто про такі суми навіть і не говорить,а не те що збирає! Це звичайнісінький наклеп!!!!
Відповісти
такого підприємця,як Олена Тишкевич навіть не існує.шо ви пишете всяку дурницю, неперевіривши
Відповісти
Шибу в наручники і на коліна.
Відповісти
А що ти зробив, "ілюстратор", для того, щоб не доїли базарників і гроші йшли в казну міста, а не токарським Кандибо-горгутам? Гавкати просто так можна, діяти хто буде?
Відповісти
ви геть несповна розуму, якщо платите пройдисвіту і не вимагаєте документів.
дивні люди...
Відповісти
Так воно і є. В цьому ведучі шиба і данилюк

Відповісти
Ось з кого слід розпочинати люстрацію!
Відповісти
Як мінімум непорядно так говорити про Шибу, адже він неодноразово намагався допомогти підприємцям. А про романюка чого не кажете, адже він заветував ваше питання ? Мер "любить" посередників, а до чого тут Шиба ? Невдячна справа допомога ближньому .
Відповісти
то піди Олено і домовся сама.
Відповісти
так "допомагаєш", панянко, собі і людям ? Замість того, щоб когось брудом поливати - сама щось зроби.
Відповісти
ага а теперешній не рішає??? а "глорія буд" чого варта
Відповісти
для горгута проштовхує мер.
Відповісти
дарма не працюють кицю. А Шиба ще не здурів твої копійки брати. Сама поработай на благо народа і побачиш яка то вдячна справа. А посередників всіх давно пора вигнати геть.
Відповісти
і ще нічого не відсудила у Токарського?Нащо ви тому Шибі були потрібні, заробив за всі свої зусилля, добрі справи наказуємі.
Відповісти
ЗА НАКЛЕП ПОДАТИ - ЗОВСІМ СТРАХ РОЗГУБИЛИ.
Відповісти
люди добрі! у токарського жодних документів навіть на ювант кунц натурально інтелектуально мочить цього полюха Молодець
Відповісти
"патріоту" а ти часом патріотик не Гомік
Відповісти
Скажу за Кунца - так і є,ми всі знаємо скільки часу він вже бігає з тим питанням,треба самим давно вирішувати,а не давати гроші йому бо вони їх поділять і ждуть далі щоб з нас здерти.
Відповісти
А малий Кунца такий самий бандюга буде як і батько,самі бачили його в компаніії наркоманів та таких самих рішал вопросів
Відповісти
Може жінка Кунца така сама рєшала і бандітка?? Що ви пишите всяку фігню?? У вас явний "передоз")
Відповісти
Пока ви будете рішати у юванті "вапроси" то Токарський його вже спалить... ви ще будете просити Кунца про допомогу...
Відповісти
більший рєшала бо і токарському і горгуту пособляє.
Відповісти
ви краще перевірте розумові здатності токарського
Відповісти