В Україні хочуть скасувати звання «заслужений журналіст»

В Україні хочуть скасувати звання «заслужений журналіст»
Журналісти багатьох медіа-організацій та ЗМІ хочуть, щоб нова влада скасувала "звання".

24 лютого у Національній спілці журналістів України була зустріч керівників медійних організацій із головою комітету Верховної Ради з питань свободи слова Миколою Томенком, - повідомили у Волинському прес-клубі.

Під час зібрання обговорювали багато важливих проблем, серед яких прозвучала пропозиція, аби держава відзначила найсміливіших журналістів і присвоїла звання Заслуженого журналіста.

Журналісти багатьох медіа-організацій та ЗМІ виступили проти цього кроку парламентарів і звернулися до регіональних колег за підтримкою.

"Адже більш ніж очевидно, що приймати нагороди від держави сьогодні просто аморально. Голові комітету зі свободи слова Миколі Томенку відразу було запропоновано текст законопроекту про вилучення самого визначення "заслужений журналіст" із законодавства", - повідомили у прес-клубі.

27 лютого волинські медійники зберуться в прес-клубі, щоб обговорити цю ініціативу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
скасування звань народних артистів України. Ті що народні і так популярні і не потребують пенсій та доплат. А ті що не популярні то які вони народні?
Відповісти
в Україні є тільки "висооплачені тріпачі"! Притому без кордонів, чи то без голови.
Відповісти
Які вонизаслужені. Просиділи в кабінетах та перед телевізором, коли мали би бути на передовій та висвітлювати інформацію правдиво. Це я маю безпосередньо тих хто працює в наших облсних та міських газетах, наші 'розумники', які тільки й вміють, що переписувати та переставляти місцями слова та думки інших справді розумних людей. Людей, які хочуть та роблять все для того, щоб журналістика в Україні була незаангажованою та інтелектуальною, підкріплена фактами та аналізом. Це стосується насамперед тих журналістів, які працюють в газеті'Волинь', також його редактора. Це ж основна газета, а вони просиділи тихенько, а тепер чекають хто ж прийде знову до влади, щоб знати кому д...и лизати.Але вже не той час...Все змінилось і я підтримую цю пропозицію і знаю, що в нас на Волині все змінилось. Це лише питання часу
Відповісти
Останні новини
В Україні хочуть скасувати звання «заслужений журналіст»
26 лютий, 2014, 09:34