Землю біля «Юванта» відвоювали на користь підприємців «таємно»

Землю біля «Юванта» відвоювали на користь підприємців «таємно»
Депутати Луцької міськради знову пішли на зустріч підприємцям із Завокзального ринку і визнали, що будь-які договори користування землею з попереднім землекористувачем фірмою «Скорпіон-сервіс» - відсутні.

Таке рішення прийняли під час 55-ої сесії міськради у середу, 26 лютого.

Питання про торгові ряди біля «Юванта» ініціював депутат Луцькради Богдан Шиба. Нагадаємо, раніше він уже вносив на розгляд сесії подібне питання.

Спочатку депутати його підтримали, утім, згодом на рішення наклав вето луцький міський голова Микола Романюк, яке не вдалося подолати.

Цього разу Богдан Шиба просив міську раду констатувати, що на земельній ділянці міської комунальної власності між вулицями Кравчука і Карпенка-Карого у Луцьку розташовані об’єкти для провадження підприємницької діяльності – торгові кіоски, які на правах приватної власності належать підприємцям, і на яку попередній землекористувач ПФ «Скорпіон-сервіс» не претендує.

Після тривалого обговорення депутат Іван Корчук висловив пропозицію вирішити питання, над яким у міськраді «б’ються» вже довго, у режимі «таємного голосування».

Ініціативу підтримали і «розірвали» «земельні» зв’язки міськради із ПФ «Скорпіон-сервіс» більшістю голосів: 33 із 44 зареєстрованих у залі депутатів висловилися «за».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перед тим ,як давати гроші Токарському, бариги не думали,що треба все документально прописати. Думали тільки скільки бабла накосять на новому місці. Токарський взяв землю в оренду - це його земля.
Відповісти
земля громади міста, ідіоте, а взяти може її той, кому надали. ЯСНО ?
Відповісти
Останні новини
Землю біля «Юванта» відвоювали на користь підприємців «таємно»
26 лютий, 2014, 16:22