Колісник пішов з посади головного лісника Волині. ДОКУМЕНТ

Колісник пішов з посади головного лісника Волині. ДОКУМЕНТ
Богдан Колісник пішов з посади начальника обласного управління лісового та мисливського господарства.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

"Богдан Колісник пішов з посади начальника Волинського ОУЛМГ. Із 24 лютого 2014 року Богдан Колісник не виконує обов’язки начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства", - кажуть в прес-службі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Колісник
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не пішов а наперли!Тепер треба потрясти за одне місце.
Відповісти
Не можна писати "пішов". Поки не буде на руках наказу на звільнення/призначення іншого. Пишіть "написав заяву"
Відповісти
Прощавай, хабарник, брехун та злодій! Сподіваюся, назавжди!!!
P.S. Людини, яка ТАК виконує фінансові зобов'язання перед виконавцями роботи не повинно бути ні у владі, ні в бізнесі, саме місце - камера 1*1, довічно.
Відповісти
вітаю волинські ліси ростіть великі. совку-ндоворубу з прикарпаття бажаю царства небесногоразом із синами-хапугами во вашу славу, а лісничим-бойкам і гуцулам гарного відпочинку. скоро будемо пити коктейль. до зустрічі.
Відповісти
Бійтеся Бога! "Царство небесне" за всі ваші слова будуть відповідати ваші діти! Нелюди....
Відповісти
нарешті! яник №2, хамло старе
Відповісти
Є вакансія на "хлібне місце". Такса давно відома...
Відповісти
Посадити, і не випускати. Фото будинку вновини!!
Відповісти
А ви думаєте що ті що рвуться на це крісло будуть жити на одну зарплату??? Помиляєтесь.Ті що прийдуть голодранці рідкі.От і подумайте як воно краще?
Відповісти
Не суди про всіх в міру своєї розпущеності.Серед працівників лісової галузі Волині є багато порядних людей.Дехто пішов з посад ії-за незгоди з політикою яка проводилась в управлінні, декого
" пішли",а дехто не мав мужності дати відсіч негативним проявам.Таке життя.
Відповісти
Не так багато мудрих і пішло.Пішли тільки бездарі.Хто такий мудрий пішов??????????????????????????????????.Не знаю ні одного такого.
Відповісти
ми не Хами, ми люди які не хочемо боятись і труситись. Ви бачили як трусяться від Колісників його робітники? Пора випрямити спину. Той хто поставив його в 2002 році на цю посаду- помилився.
Відповісти
Ще скажіть, що краще крадіям все залишити і вони будуть меньше красти бо тіпа вже накралися :)))))
Свята невинність.
Відповісти
А звідки Ви знаєте, хто прийде?
Відповісти
А як щодо люстрації «великих» профспілкових діячів – Карпомиза та особливо Микитюк Галинни Пилипівни?
Ця пані мало того, що перед виходом на пенсію держслужбовця виїздила до Києва та прикупила собі Орден Княгині Ольги, то ще й примудрилась нещодавно як «найбідніша» та така, що найбільше потребувала отримати безоплатно квартиру у місті Луцьку.
Не буду вдаватися в її матеріальні потреби, бо врядчи треба нагадувати, що Галина Пилипивна є мамою одіозного Романа Микитюка-митника-бізнесмена – хабарника та й у власності сім’ї група підприємств «Аміла».
Можливо квартиру безоплатно Галина Пилипівна отримала тому, що змушена була щодня доїзджати на роботу з Турійська?
То для чого ж такі жертви? Хіба у Луцьку немає молодих людей готових очолити профспілкову організацію працівників соціальної сфери?! На сьогодні усі працівники цієї профспілки ПЕНСІОНЕРИ і нічого конкретного для соціальних працівників області вони не зробили.
Сподіваюсь, що хопці з Правого сектору поцікавлятся ситуацією в обох профспілкових організаціях та допоможуть відправити на заслужений відпочинок цих пенсіонерів.
З приходом молоді в профспілкові організації й працівники підприємств, устонов та організацій області відчують, що ними піклуються, а не живуть за їх рахунок.

Відповісти
А за что его пистолетом по голове угостили?
Відповісти
Не треба писати про голодранців,серед лісників є багато порядних людей,ще є дуже багато розумних та спеціалістів серед звільнених за останні кілька років,які були неугодні режиму Колісника.В даний момент основне на90відсотків поміняти директорів-злодюжок типу Кватирка який має фірму яка будує дерев"яні будинки,та мажорчиків типу Бадзяна у Ратно.Знайомі цуманчани кажуть що Кватирко кожен місяць краде в Цумані по 300м3 сосни це приблизно на 120000грн щомісяця,кожен місяць міняє джипи,та ховає ліс крадений у цуманській тюрмі,а Рибчинський продав Сливі стільки дуба,що той прийняв його тупувату доцю на свою фірму на роботу.
Відповісти
А хіба Рибчинський винуватий,що у нього така тупувата доця.
Відповісти
Останні новини
Колісник пішов з посади головного лісника Волині. ДОКУМЕНТ
26 лютий, 2014, 16:30