У Володимирі-Волинському поштовхалися Самооборона та мітингарі. ОНОВЛЕНО

У Володимирі-Волинському поштовхалися Самооборона та мітингарі. ОНОВЛЕНО
У Володимирі-Волинському поштовхалися бійці луцької самооборони та мешканці міста.

Сутичка сталася 26 лютого під час мітингу біля міської ради.

Зібрання організували члени місцевого осередку ВО "Майдан" і прийшли на нього 200-300 людей.

Частина учасників мітингу вимагали відставки міського голови Петра Саганюка. Але більшість мітингарів казали, що мера не потрібно знімати з посади.

Сам Саганюк, вийшовши до людей, запевнював їх: готовий писати заяву про відставку та балотуватиметься на позачергових виборах, щоб перевірити довіру виборців.

Водночас градоначальник запропонував мітингувальникам "прикріпити до нього" молоду людину, яку він навчить керувати містом.

"Я не вічний", - зауважив Саганюк.

Опісля цього до міської ради приїхали автомобілі з активістами луцької Самооборони та Правого Сектору Волині.

Вони в обмундируванні з щитами та бітами підійшли до натовпу. Учасники мітингу, які не підтримували ідею відставки Саганюка, агресивно відреагували на появу "гостей" і між ними почалася штовханина.

Сутичку зупинив заступник голови Правого Сектору Руслан Тимощук.

Він розповів людям, що активісти громадського об'єднання приїхали у Володимир-Волинський, щоб повідомити про те, що у місті немає жодного представника Правого Сектору.

За його словами, будь-яка інформація, яка раніше озвучувалася щодо діяльності Правого Сектору у Володимирі, є неправдою.

Також він провів перемовини з Саганюком, який вчергове запевнив, що готовий написати заяву про звільнення та винести на розгляд сесії рішення про оголошення йому недовіри.

Опісля мера виступили кілька промовців і люди розійшлися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 27
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Начальника Ягодинської митниці змогли змусити написати заяву про відставку, а вічного Саганюка - ні. Робіть висновки: хто хитріший?
Відповісти
Саганюк не вечный но для города сделал много хорошего, люди нормальные к нему относятся с уважением
Відповісти
А чому ж тоді Саганюк людей не поважає? Чому пообіцяв людям автобус на майдан і не дав? Чому клявся на сесії у майданівській підтримці, а слова перед громадою вкотре не стримав? Такими святими поняттями клявся: я - українець, я - патріот....
Відповісти
одному черепок розвалили? Мало!
Відповісти
Та нехай він вже до буде свій термін, тай все! Кому і чив він заважає? Мер, як мер) Наше місто взагалі є одним з найкращим на Волі!!!
Відповісти

Все то воно було зовсім не так.На мітинг шоб підтримати " корупціонера "Петра міська рада зігнала майже всіх бюджетників якими диригувала одна з міських вчительокґ
Саганюкові " любі друзі " звезли до Володимира-Волинського на пітримку злочинної міської ради декілька сот " тітушок -боксерів" які спрвокували бійку з правим сектором.
Відповісти
які тітушки? ви де літаєте? а правий сектор і провокувати не треба - вони тільки й шукають, де показати, як вони всім керують і як їх всі бояться. А мешканці - молодці, знають , чого хочуть, не сіра маса!
Відповісти
А звідки у вас така інформація?
Відповісти
Ну і нащо ж так брехати? Але якщо Вам так видалось, то де ж була та рада майдану, яка зібрала людей і навіть до них не вийшла.А люди ж так просили і Вєру і Кобу. Навіть скандували.А Ви не знаєте, часом Вєру і Кобу не залякали на сесії,що вони проголосували за довіру Петру?
Відповісти
Черговий ПУК від свободи
Відповісти
Якщо там було 300, то по-вашому всі тітушки -боксери?????? А ви не знаєте, де тим часом була рада майдану,яка організувала цей мітинг?Чого ніхто не вийшов до людей-ні Коба,ні Чайковська??? Їх же так всі гукали!Передумали?
Відповісти
Які тітушки? Правильно хлопці зробили, що підкинули тим варягам з Луцька... пардон, не варягам - а варварам...
Відповісти
"В результаті короткої бійки постраждав мешканець міста, якому розбили голову."

Чому той правий сектор взагалі поперся у Володимир-Волинський? Хоче своїх людей по посадах порозпихати?
Відповісти
Володимирські вчителі разом з бандитами-тітушками.Хто бачив це дійство- повний п..... ! Як опустились вчителі.
Відповісти
Повністю підримую, вчителі стали тітушками.
Відповісти
Ви яке моральне право маєте так казати? Свідок чого? Десь там на дивані валявся чи на околиці Володимира був?Ви чого ображаєте вчителів?А правда так не вигідна ні вам ні вашим кобам.
Відповісти
777 ЯКІ ТІТУШКИ ТИ ПРОВОКАТОР ЯКЩО НАПИШЕШ ХТО ТИ ТО Я ГОТОВИЙ З ТОБОЮ ПРОВЕСТИ ДИСКУСІЮ ПО ПРАВОМУ СЕКТОРУ ТІЛЬКИ СПРАВЕДЛИВІСТЬ І ЧЕСНІСТЬ ХТО УПОВНОВАЖИВ ПРАВИЙ СЕКТОР ЗАЙМАТИСЬ ЦИМ ПОЗОРОМ І ШТОВХАЄ НА ЦЕ ІНШИХ ГАНЬБА ХВАЛА ГРОМАДІ ВОЛОДИМИРА .

Відповісти
Володимир-Волинську не потрібні неофашисти аля "правий сектор"
Відповісти
Там було дійсно багато людей які люблять і поважають нашого мера. І гідної заміни зараз йому нема. Смішно голосувати буде за Чайковську, Сороку. І взагалі ішовши сьогодні на мітинг, я власними очима бачила як хлопець виходив зі штабу партії Свободи, тримав в руках біти, якими потім вони розмахували. Це на вашу думку нормально..., а ви пишите про Саганюкових тітушок.
Відповісти
А я ще бачив я біти роздавав Олексій Панасюк - ударівець який без матів говорити не може і тихцем під міською радою давав своїм інструкції.
Відповісти
Люди, ви б раділи, що у вас є такі захисники як "Правий Сектор" - борці за народ, а вам, схоже на те, подобається жити рабами... Ну, тоді не плачтеся.
Відповісти
Дійсно, а де ж була В.Чайковська та С.Коба???а?
Відповісти
Коба втік зразу коли правий сектор приїхав, а чайковська дала задню і сховалась.
Відповісти
Відповідь для користувача під ніком Людина з Володимира. Саганюк з радістю дав би автобус на Майдан,але ситуація склалася наступна. Мер міста домовлявся про автобус з Дмитруком Романом, кий пообіцяв надати транспорт на майдан, проте, вколи, Саганюк вдруге йому зателефонував на рахунок обціяного автобуса той ,що Дмитруком Романом зветься відключив свій мобільний телефон, чим і підставив мера.
Відповісти
Ганьба Дмитрукові і АТП вцілому....
Відповісти
ПОДИВІТЬСЯ НА ЦЕ http://ru.wikipedia.org/wiki/Музычко,_Александр_Иванович
А ПОТІМ ТУТ: http://www.youtube.com/watch?v=q8JC-ZjqFb4
Відповісти
Оце так нова влада!!!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі-Волинському поштовхалися Самооборона та мітингарі. ОНОВЛЕНО
26 лютий, 2014, 17:47