Мер Володимира-Волинського, аби зберегти посаду, зігнав бюджетників та боксерів, - ВО «Свобода»

Мер Володимира-Волинського, аби зберегти посаду, зігнав бюджетників та боксерів, - ВО «Свобода»
У Володимирі-Волинському на мітинг проти мера прийшли бюджетники та боксери, зібрані міським головою, - кажуть у ВО «Свобода».

Зібрання відбулося 26 лютого 2014 року, - повідомили у партійній прес-службі.

О 13:00 біля стін міської ради розпочався мітинг, учасники якої вимагали відставку міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка.

Натомість мер, стверджують у «Свободі», зранку оголосив «мобілізацію» держслужбовців та працівників бюджетної сфери на 13:00 під стіни міської ради.

«Мета «мобілізації» - захистити не лише посаду мера, а й власні посади. Адже, зі слів окремих держслужбовців, серед них свідомо розповсюджувалася інформація, що 26 лютого у міську ради зайшли близько десяти невідомих осіб і примушують усіх держслужбовців писати заяви на звільнення. Це була ще одна цинічна провокація вчорашнього сателіта Партії регіонів Петра Саганюка», - кажуть в прес-службі.

«З міської ради телефонували в усі установи та організації і вимагали аби їхні працівники прийшли на захист багаторічного мера міста. Телефонували навіть до перевізників і вимагали пригнати до міської ради автобуси, що мало на меті паралізувати перевезення пасажирів у місті і посіяти ще більшу паніку», - продовжують свободівці.

Також у прес-службі кажуть, що захищати мера міста прибуло більше ста спортсменів і навіть боксери з сусідніх міст.

«У натовпі цих «тітушок» було чимало нетверезих осіб та колишніх засуджених. Затуляв мера міста і постійно кричав на людей в мегафон депутат Волинської обласної ради Валентин Кошельник, котрий не давав виступати Герою Майдану Олександру Приступі», - заявили у ВО «Свобода».

«Організовуючи ці провокації, Петро Саганюк переслідував лише одну мету – будь-якою ціною залишитися в кріслі мера. Він навіть був готовий зіштовхнути між собою жителів міста, так само як це зробив з українським народом Янукович. Все ж простих, свідомих, активних жителів міста було в кілька разів більше, ніж звезених спортсменів і бюджетників і висновки громада зробила далеко не на користь Петра Саганюка», - прокоментував ситуацію голова Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергій Коба.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 51
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехня,Свобода!!!!!!!! Я бачила цей мітинг, там було багато людей,які прийшди на ваше запрошення.Але, ЧОГО ВИ НЕ ВИЙШЛМ ДО НИХ І НЕ СКАЗАЛИ ЩО ХОЧЕТЕ? ПРАВДУ ПИШІТЬ А НЕ ТЕ ЩО ВАМ ВИГІДНО.ЛЮДИ ВАС ЧЕКАЛИ, А ВИ В КУЩІ!!!БОЯГУЗИ!!!
Відповісти
Модератор, чому так швидко видалений попередній коментар?
Відповісти
Люди,не вірте Карпюку!Це брехун і наволоч яка зробила капітал на контрабанді.Я щирий патріот, але повірте в Володимирі Во Свобода не має, є купка брехунів які вже дєрєбанять місто і район.Коба з Карпюком вже посварені(Кобу зловили,що крав в 3К гроші і вигнали).А ще спитайтесь в митника Мозоля як Карпюк його побив поламавши щелепу.
Відповісти
Цілком з вами згідна. Зганьбили честь свободи та УПА. А ще патріотами себе виставляють. Скажіть на які кошти ви покупляли собі дорогі автомобілі, на які кошти повибудовували фірми, повистроювали будинки у кризовий стан для держави? І це люди , які рвуться до влади.Ганьба!!!На кого міняти мера? На одного з оцих, нічим не кращим, бандюком. Саганюк, з усіма плюсами й мінусами, все ж таки хазяїн в місті та мудрий керівник.
Відповісти
Для чого писати неправдиву інформацію, коли ніхто з представників опозиційного руху міста Володимира-Волинського навіть не виступив на мітингу, не зміг внятно озвучити будь-які претензії чи вимоги. Причому на офіційному сайті Правого сектора описано чітке бачення ситуації у місті.
Відповісти

Ого, на сходах Володимир- Волинської міської ради
вистроїлося в один рядок все місцеве політюро разом з престарілим всепартійним князем Петром.

А той пацанчик в окулярах шо захищає Петра від жителів міста : міський дупутат і заступник мера від вже "вмерлої і розіпятої Саганюком " Володимир- Волинської партії " Батьківщина.
Але закінчення цієї вистави настане. І все то політбюро що на сходах народ змете. І тому комусь з них доведеться йти в тюрму , а кому в колонію.
Відповісти
Ну який же Саганюк гнида. Ну скільки можна красти і займатись контрабандою.Невже ще не нажерся за 15 років свого бездарного правління містом коли розвалив всі підприємства і обставив вулиці міста кабаками.
Відповісти
А чому ж пан Коба не вийшов до народу, коли всі скандували: КОБА КОБА!!! ??? Де він подівся? Тільки коментувати тихенко може для Волиньпост!!! Що ж такий розумний вчора цього не сказав?
Відповісти
Все брехня. Ніхто нікого не змушував. А Сорока, Коба і Чайковська чого втекли і не виступали.
Відповісти
Чого Коба не пише як він втікав коли Правий сектор приїхав? Я особисто це бачила.
Відповісти
Це брехня!!!!! Наш мер дійсно хороша людина. Я була там і більшість було жінок з дітьми які вийшли на підтримку Нашого мера. КОБА БРЕХУН!!!!!!!!!!!!
Відповісти
То ваші недороблені діти вже знають що вони раби? Браво Миросю!
Відповісти
Браво, Василь. Ви тільки на те й спроможні, що лиш образити жінку. Раб -ВИ. Аморальний та гнилий. Ганьба такій людині.
Відповісти
Брехун Коба !!!! Сам розвішував по місту оголошення про віче біля міської ради у 13 годині
Відповісти
Видно що Свобода рветься до влади. Наш міський голова сама Достойна людина міста на цю посаду!!! Кобу геть!! Коба брехун!!!
Відповісти
Я не знала що всі жінки які на фото боксери ха-ха-ха
Відповісти
Половина із цього всього - це не правда. Чому нічого не сказано про те, що Рада Майдану, котра організовувала мітинг, не виступила зі словом. Втекли як щурі, кинули людей, котрих привели на мітинг напризволяще. І наприкінець, жителі міста навпаки зробили висновки в користь мера. Не брешіть, пане Коба.
Впевнений, що це якраз ви робите провокації і налаштовуєте мирних жителів один проти одного.
Відповісти
Яка брехня))) всі хто був вчора біля міської ради прочитаючи цей брєд може тільки посміятися)

прокоментував ситуацію голова Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергій Коба - зібрав народ а сам втік як щур, а потім ще й щось коментує))) Ну повний неадекват!!! Ще й брехливий!
Відповісти
У Вол.-Волинську революції не було.Саганюк зі своїм сином - точна копія Януковича.За що воювали ?за що загинули люди ? де правий сектор ? де люстрація Саганюку,Кошельнику,Борбелюку ? Де повна перезагрузка влади в країні ?Де перевірка прокуратурою і КРУ роботи міської влади? Скільки Саганюк молодший буде займатись контробандою на кордоні і вихвалятись своїми статками журналістам ?Скільки ще спортсмени і тітушки будуть керувати в Володимирі?Люди спасайте Володимир від такої єліти.ПРАВИЙ СЕКТОР ТИ ДЕ ??????ДОПОМОЖИ ВОЛОДИМИРУ
Відповісти
Саганюк нормальна людина,я взагалі нікого не бачу на посаду мера. Коба, Сорока, Чайковська, Сусік - не дай Бог до влади прийдуть. Спортсмени у нас дуже хороші і адекватні люди.
Відповісти
Шановний, ПАТРІОТЕ!, Скажіть, будь-ласка, як можна жити в місті під кордоном і не займатись контрабандою, 90 відсотків населення завдяки цьому, більш-менш живе. Чи, можливо ЧАйковська достойно оплачує працю, не порушуючи трудового законодавства, не відпускаючи свої працівників навіть на обідню перерву, чи 3К дбає про свої працівників, чи Сорока, який тільки меле дурниці? ХТО З НИХ ДОСТОЙНІШИЙ, Н А З В І Т Ь!!!!!
Відповісти
оселе хіба Саганюк винен у загибелі людей у Києві???!!!!ти коли це писав напевно був під кайфом!!))))
Відповісти
Пан Коба, Карпюк та Чайковська тільки й вміють пхати людей у спину та говорити: "А ти чому не кричиш "Ганьба". Боягузливі крисюки.
Відповісти
Вимога до модераторів - видалити цю брехню і поставити адекватну статтю зі сорінки правого сектора!

Відповісти
Я за люстрацію влади законними методами і у свій час. А приводити до влади брехунів і боягузів, котрі ні чим не кращі від Яника не бажаю!
Відповісти
Після того як Коба назвав людей тітушками небачити йому крісла мера ще довго!!!!! І мене цікавить одне питання чому Коба взагалі вчора втік з мітингу????
Відповісти
На вулиці Луцькій оголошення розклеював Сергій Венгер від УДАРУ, то виходить вони теж причетні до цього всраного мітингу і не тільки Коба з Карпюком. Чимало ударівців кричали Саганюку ганьба, Динько, Панасюк, Гнатюк, Жук.
Але мені одне цікаво, шановні тролі з міської ради, ви бачили першу сторінку Рідного міста? Хто стоїть спереду і захищає папу від невідомо чого? Жінкии та діти? Ні, отморозки Русланів та Белі. Вас, сук, чекає люстрація. Ще Зоряна Гузь розкаже за які такі заслуги отримала квартиру, розкаже це і Ігорчик Подзізей і половина прокуратури та міліції в тому числі замначальника Здомищук. Руслан Саганюк розкаже про нерухомість в Еміратах, а Мороз про незаконно відібрані квартири в людей.
Відповісти
На перших рядах стояли і жінки, і бабусі. Так,що досить вже брехні.Ви вже стільки грязі позбирали, ви просто в ній купаєтесь. Невже вам так, люди добрі, хочеться до влади. А ви дивіться аби за наклеп не прийшлося відповісти саме вам. Краще розкажіть про свої статки і як ви вмієте обходити зако???
Відповісти
Як ви такий сміливий, і обсираєте людей за спиною то скіжіть ваше прізвисько, хай всі знають людину, яка висловила свою думку, скажіть!
Відповісти
Отримав квартиру її чоловік-військовослужбовець, який рік пережив немало в миротворчій місії в Іраку, за те, що 11 років стояв на черзі на житло у військовій частині. Може, хто знає, за що ще, то майте мужність говорити це мені в вічі. а не по кутках, патріоти...
Відповісти
Зоряна мовчи.Всі добре знають як ти піднялась.
Відповісти
Відверта неправдива брехня!!! Володимирська свобода -політичний труп. Коба сцикло!!!
Відповісти
Мадам Чайковська, яка на вічах лементує: "Мені влади не треба!" - нахабно дурить народ. Бо вона, та влада, їй ще ой як треба. Хай но час прийде виборів, чи не вона буде пхатися в обласну раду? Бо міській рівень для її амбіцій вже замалий. Чого ж ви, пані, вчора стояли далеко від мікрофону і не вийшли до людей??? Бо лекторат був не той? Бо могли привселюдно сказати правду про вас? А Коба чого мовчав? Де ж твій міцний кулак і гасло: "Правда, громадо-о-о? ГАНЬБА-а-а-а-а!" Боявся, що цього разу так не вийде? А люди, яких ви привели, були мов сліпі кошенята, бо не знали, що відбувається. Шкода їх було, бо вони вам вірять. А даремно!
Відповісти
Повна ганьба, пане Коба.)))Я являюся приватним перевізником. Для вашого відому, перевізників ніхто не обдзвонював, маршрутне таксі по місту їздили безперервно і ,як ви стверджували, паралізування перевезень пасажирів у місті не було. Може уже хватить жити обманом???Чому ви бунтуєте народ після того, як так обісралися перед такаою масою людей???ГАНЬБА!!!
Відповісти
Ганьба"Свободі"!!!Прийшов я, прочитавши листівку,залишену на підвіконнику мого будинку. Хлопці, я прийшов вас підтримати, так як я за люстрацію влади. Питання до вас: чому ви не вийшли, не поставили своїх конкретних вимог, чому почали розбігатися після виступу представника правого сектору. Залишається загадкою, як ви будете керувати містом, коли так зганьбилися перед натовпом людей у такій простій ситуації. Моя думка змінилася, немає ким замінити Саганюка...НЕМАЄ..!!!
Відповісти
Для необізнаних!!! Для того щоб мати нерухомість в Еміратах треба там народитись !!!! І не обріхуйте сина мера він хоть мало але робить для міста!!!
Відповісти
Оце так.Була Чайковська потім Сорока а тепер Коба.Але такого шороху для Саганюка як зробив Коба ще не було. Давай дави їх всіх
Відповісти
Коба втік!!! Ніякого шороху він не робив.
Відповісти
Так Коба в раді майдану чому він втік? Не получилось сісти в крісло мера, нехай вийде до людей і пояснить чому Він натравлюе людей один проти одного? Ганьба такому політику.
Відповісти
Саганюк наш молодець! І заміни йому поки що немає. Я за те щоб він знову висовував свою кандидатуру на виборах. Я думаю люди його підтримають.
А ця вся стаття це все брехня! Йшовши вчора на мітинг я власними очима бачила, як хлопець виходив зі штабу "Свободи"( з приміщення Ковальчука) з бітами, якими ж потім вони розмахували. Скажіть це нормально?
Відповісти
Ой і багато у нашого мера заздрісників! А ви самі би спробували хоч один деньок в його шкурі побути - ця справа не під силу багатьом з вас! Я розумом розумію, що прийде час і Петро Данилович залишить кермо, але душею боюся цього часу, бо все, що ним було створене за ці роки, буде знищене в один раз ( хіба прийде достойний наступник?)! Саганюк - це людина з величезним досвідом, вмінням обійти, підійти куди і до кого треба, класний дипломат, менеджер, керівник, а крім того людина з хорошою душею! А в нас в місті є заздрісники, бо, може, Саганюк, живе краще, як хтось, може, його діти їздять на кращих машинах, як в когось! Люди, схаменіться, ця людина все життя на керівних посадах, певно що і заробив собі щось на старість, хоча цим ніколи не хизувався! Здоров"я Вам міцного , Петре Даниловичу, і не звертайте ні на кого уваги, ведіть місто правильним курсом процвітання і розвитку!
Відповісти
Від "пані" Чайковської, яка як та змія стояла і спостерігала за цим усім я почув таке: "Та ви всі проплачені, б'юджетнички запроданці..." я говорю: "ви хто така?" вона: "я депутат!!!"... Усе її мовлення насичене ненавистю,гордістю... Вибачте за порівняння --- ГІДРА, СЛУЖИТЕЛЬКА ТАКИХ САМИХ ОЛІГАРХІВ, ТІЛЬКИ СВОБОДІВСЬКИХ.... доречі вона чітко заявила "Я НЕ ХОЧУ ВЛАДИ!!!" Хай мене поб'є грім якщо я обманюю Вас, мої дорогі волиняни, любі жителі міста, яке я дуже люблю!!!! Я ПРОТИ ПРАВОГО СЕКТОРУ, ПСЕВДОПАТРІОТІВ, БАНДИТІВ!!!! З народом БОГ!!!
Відповісти
У місці розвелося неформальних угрупувань в складі яких неповнолітні... В першу чергу треба ліквідувати їх!!!Доречі, під час нападу молодиків у формі, від деяких несло спиртним... ЧАЙКОВСЬКУ НА ДЕТЕКТОР БРЕХНІ, РАЗОМ ІЗ СОРОКОЮ... а тоді вже і інших... Бачу вже обливають брудом і Ігоря Подзізея, Вірковського, Кошельника... Якраз ці люди адекватно мислять, хочу бачити наступника серед них. Міська громадо, не втрачайте здоровий глузд!!! Сорока не наведе порядку біля свогодому, в гадюшнику живе, не наведе і у місті.... Може скинемось на новеньке пальто для нього, а то як попандопало... В палатці поставте скриньку для бідненьких Чайковської, Коби, Сороки... Будьте обережні, настав час, коли нас зрадять і розведуть ще гірше ніж попередня влада.... ТРИМАЙТЕСЬ!!
Відповісти
Так є ж запис всього, що відбувалось. То не візьми в руки диск і не натовчи кобі пику. Невже всі осліпли і оглохли.Писати можна все, що завгодно, але читаючі мають можливість побачити і зробити висновки. Хоча треба кобі подякувати - такими писаннями він сам себе топить.ще б роздрукували пару виступів мацюка,карпюка, чайковської, сюсіка (про сороку гріх згадувати - хворих треба жаліти) і може народу б розвиднилось!!!
Відповісти
Шановні Володимирчани якщо ви не проти то я викладу трохи поезії!!!!

У середу двадцять шостого числа
прийшла до міської ради не одна сім"я
і не один боксер або тітушка
так називали нас той Коба і Карпушка.
І там чайковська з Сусіком стояли
мабуть давно лящів вони не брали.
Сорока падло рідкісної натури
з любої жіночки він легко зробить дуру
і скаже за Свободу голосуй!!!
або іди додом-пасуй!
І разом склалися вони: Сорока Коба і Карпюк
ну і Чайковська біля них собі притусувалась
мабуть вона сміливості набралась!!
І скинути вони Даниловича хочуть
із крісла мера міста бо самі туди хочуть!!!
Ну а Петро Данилович не простий пацан
і керувати містом ладен сам!!!
І не один рік його народ тут вибирає
мабуть до нього він довіру має!!!
І я Петро Данилович до вас довіру маю,
Тому не перший рік я вас також вибираю))
Дай Бог здоров"я вам і всій вашій родині
Щоб радість переповнювала вас віднині!!
щоб вас завжди тут цінували люди
тому що міста без вас ніяк не буде)))))

ШАНОВНИЙ МОДЕРАТОР
Дуже прошу викласти цей вірш))))
Відповісти
Дуже чудовий вірш . Характеризує правду про наших брехливих " КАНДИДАТІВ". Чекаємо нових , гарних , змістовних віршів. Дякую за правду.
Відповісти
Коба та Карпло користуються політичною ситуацією держави для того щоб вскочити у крісло мера!!!на мітинг привели родичів через 5-те коліно щоб кричали Саганюку ганьба.А чому ці герої не вийшли до мікрофона та не узвучили спої притензії!!!????
Відповісти
Коба Капрпюк Сусік Сорока Грек Тарликов Нечипор Мацюк усі патріоти на Крим!!!! Там ви потрібні Україні!!! Сідайте в свої іномарки і мерщій туди або хоча б В Донецьк чи Харків!!!! Досить прикривати наїджені харі земляками!!!
Відповісти
Хай Чайковська розкаже як вимолила і купила золоту медаль своїй дочці в школі! Хай розкаже, де працює її зять, дочка, столичні свати, чи бува не вони віддавали накази розстрілювати членів Небесної Сотні??? Хай розкаже як своїми цілодобовими завданнями знищила, вбила свого водія ( його родина мовчить, бо та мразь заплатила чималі гроші бідній вдові та сиротам)!!! А Сусік, хоч би вже мовчав! Мало він нажився тоді при владі! От так як вони організували те зборище, так би вони і керували містом! Понять ні малейших нема про суть влади!
Відповісти
Хай Чайковська розкаже як вимолила і купила золоту медаль своїй дочці в школі! Хай розкаже, де працює її зять, дочка, столичні свати, чи бува не вони віддавали накази розстрілювати членів Небесної Сотні??? Хай розкаже як своїми цілодобовими завданнями знищила, вбила свого водія ( його родина мовчить, бо та мразь заплатила чималі гроші бідній вдові та сиротам)!!! А Сусік, хоч би вже мовчав! Мало він нажився тоді при владі! От так як вони організували те зборище, так би вони і керували містом! Понять ні малейших нема про суть влади!
Відповісти
Неправда! Бюджетників на мітинг ніхто не зганяв! А навіть якщо зігнали, то вони повинні були б відгукнутись на заклики "нових героїв" та висловити недовіру голові! Зараз люди мовчати не будуть! Тому громада підтримали людину, яка багато років тримає лад у місті. А ще для того, щоб люди підтримали відставку мера, треба вийти і щось сказати проти нього. А аргументів в організаторів не було. Бо Саганюк - людина на своєму місці.
Відповісти
Останні новини
Мер Володимира-Волинського, аби зберегти посаду, зігнав бюджетників та боксерів, - ВО «Свобода»
27 лютий, 2014, 07:38