Гузь поставив ультиматум заступнику головного міліціонера Волині

Гузь поставив ультиматум заступнику головного міліціонера Волині
Заступнику начальника управління УМВС Волині Михайлу Руденку поставили ультиматум – 28 лютого він має опечатати свій кабінет і поїхати з Волині. Якщо ні, то активісти луцького Майдану проведуть акцію біля приміщення УМВС.

Про це написав заступник голови облради Ігор Гузь на своїй Фейсбук-сторінці.

«Спільним рішенням силовиків і активістів ми даємо ультиматиум для Михайла Руденка, аби він опечатав свій кабінет до 18:00 28 лютого і забрався геть з Волині», - зазначив він.

«У випадку невиконання ультиматуму, ми проведемо свою акцію о 18:00 в п’ятницю, 28 лютого, біля приміщення обласного УМВС», - написав Гузь.

«Михайло Руденко – заступник начальника управління УМВС України у Волинській області, начальник слідчого управління. Це саме та людина, яка керувала репресіями проти активістів Євромайдану. Саме сьогодні, як ні в чому не бувало проводив нараду особового складу волинської міліції», - розповів політик.

Зокрема Ігор Гузь переконаний, що у січні 2014 року саме Михайлом Руденком були відкриті кримінальні провадження: на активістів «Економічного бойкоту регіоналів», зокрема на Майю Москвич; на активістів Автомайдану за нібито блокування автомобілів державтоінспекції; на активістів Самооборони Майдану за створення нібито незаконного воєнізованого формування; на активістів 35-ої сотні «Волинська Січ»; на активістів, які малювали портрети з цяткою, які схожі на екс-президента Януковича; на активістів, що повісили манекен на одному з мостів Луцька, який був схожий на прихильника Партії регіонів; на активістів за нібито погрози депутатці обласної ради від Партії регіонів Надії Григолі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
отой Гузь і його юридичний статус? Б А Н Д И Т А!
Відповісти
Заступник голови обласної ради.
Відповісти
Вже пора братись за Гузя! Дуже багато він на себе бере!!! По всіх подіях останнього часу, складається враження, що всім в області "завідує" Гузь, а якщо щось не так, дзвінок до Паші! Може вже час це припиняти? Є новий в.о. Міністра МВС то вже його компетенція, а ніяк не Гузя!!!
Відповісти
Згодна!
Відповісти
Сто прцентів!!!!!
Відповісти
Ігорю Гузю тоже ультиматум до 17.00. 28 лютого 2014 за підбурювання людей, хай їде до своїх виборців і надасть звіт про свою виконану роботу за період його депутацтва, що він доброго зробив для Волині і громади
Відповісти
Ура,я за!!!!!!
Відповісти
Спочатку бажано почути звіт про джерела, розміри доходів та витрат Гузя і Ко. А потім, запитати громади, чи він вже сам собі режисер?
Відповісти
А яке Гузь має право вказувати кому де жити? Як це - забратися геть з Волині? Революційний вогонь в дупах не згасає досі? Тепер Гузь компетентний вказувати місце проживання та місцезнаходження громадян країни??
Відповісти
діяльність Волинської міліції та її керівництва ніби була узгоджена та схвалена під час спільної наради 26.02.2014 за участю особового складу управління, керівників держвлади та громадкості, на яку Ігор Гузь "забув" прийти і відкрито висловити свою позицію, а зараз оговтався. Це такий рівень керівника?
Відповісти
Скільки прихильників пана Руденка. Не зачіпайте його, який ж він слідчий, він борець(в розумінні спортивний) і чемпіон, і, між іншим, знайомий пана Портнова А.В... І лісників не зачіпайте, вони ж бо люди добрі.
Відповісти
А чого Вас дивуе підтримка діяча, який знає що робить?
Відповісти
Може у нас в області буде правити беззаконня і рішення "ображених", а не закон. А чому нічого не говорить Вітер, Алексеев, Данильчук, щодо своїх домовленостей. Де "гарант" Вітер??? І взагалі хто такий Гузь, щоб ставити такі ультиматуми???
Відповісти
це точно Гузь багато на себе бере. Патріот ПРОДАЖНИЙ!!!
Відповісти
перепрошую а хто такий Гузь, він взагалі знає про домовленості узгоджені із Алєксєєвим, Вітром, Данильчуком, чи його забули поликати на круглий стіл. Ображений може швидко перетворитись ........
Відповісти
тихинько шавки мусарски и до вас дийде попривикали в теплих кабинетах капусту збирати з людей НИЧОГО ПОТЕХЕНЬКУ всих найдем
Відповісти
вивчи орфографію
Відповісти
26.02.2014 перед нарадою в УМВС, куди були запрошені та присутні Вітер, Данильчук, Алєксєєв, була дана команда не пускати Гузя. На дверях стояв правий сектор. От Гузь і пнеться показати, що він теж авторитет в області. Гузь тебе прокинули. Іди бухай з Пирожиком.
Відповісти
Всiм вiдомо,що Гузь хоче звести особиcтi рахунки з Руденко,за допомогою людей.
Відповісти
Люди добрі,схаменіться! Гузь - це людина, яка за своє життя ніколи і ніде не працювала, як він може бути заступником обл.ради. А якщо нова влада вже обрала його, то І.Г. схаменіться і читайте закони та свої посадові інструкції, щодо нової вашої посади, ультиматуми там не передбачені, дійте уже згідно чинного законодавства. А тоу ваших діях вбачається некомпетентність і це мягко сказано.
Відповісти
підтримую повністю, політолог на такій посаді це ...... Він нічого не вміє
Відповісти
Не чипайте Руденка, він сам нормально заробляє і нам дає, я нещодавно за його допомогою десятку зелених підняв (і це тільки моя невеличка частка).
Відповісти
як говорив Данильчук, а підтверджуючі факти у Вас є?????
Відповісти
Так,дуже цiкаво..?
Відповісти
Пане Гузь! На сьогоднішній день в Україні є Аваков і Ярема. Нехай вони тепер визначають кому працюватив міліції, а кому іти у відставку. А Вам заступнику з облради час думати як піднімати економіку Волині, як виплачувати зарплати і пенсії.
Відповісти
Гузь - це перебор. Зіркова хвороба від посади заступника голови облради почалась?
Відповісти
бачу пане Гузь, що Ви в юриспруденції повний нуль. ніби розумна людина, а дрова рубаєте на ліво і на право. я адвокат і хочу Вам сказати, що всі кримінальні провадження проти активістів, це "подача" Параки, який вислужувався перед Пшонтієм Пілатом. Саме він руками працівників міліції здобував собі "бонуси". р.с.Беркут засуджую.
Відповісти
Що він не бачив шо катюга чворить.Раніше треба було вийти на вулицю і сусіда прихватити то не повбивалиб стільки не виних людей.А ви сиділи чекали,вигрівалися хто-кого,а тепер повилазили.
Відповісти
Ні один америкосовський іміджмейкер за мільйонні гонорари не зміг би зробити пану Гузяці такого піару, якого йому безкоштовно зробив Руденко своїми справами, які завідомо не мали ніяких судових перспектив. Так що Гузю, Майї, і іншим "Волинським революціонерам" слід низько вклонитися і подякувати Руденку, а не виганяти його з області.
Відповісти
Нагадайте хто такий Гузь,чого щодоброго для Волині зробив цей горлодер, крім того,що з партії в партію пригав. Не йому вирішувати, і до рівня Руденка за все життя не дорости...
Відповісти
Останні новини
Гузь поставив ультиматум заступнику головного міліціонера Волині
27 лютий, 2014, 09:34