Як у Володимирі-Волинському не вдався народний бунт. ФОТО. ВІДЕО

Як у Володимирі-Волинському не вдався народний бунт. ФОТО. ВІДЕО
У Володимирі-Волинському мітинг проти мера Петра Саганюка перетворився на мітинг в його підтримку.

Зібрання відбулося в четвер, 27 лютого.

Як повідомили учасники протесту, у місті клеїли оголошення про проведення мітингу, на якому будуть вимагати відставки міського голови. Втім, як виявилося, самі організатори заходу не прийшли, а серед кількох сотень чоловік виявилися як прихильники Петра Саганюка, так і його противники.

Відповідно спікери мітингу також змінювалися: хтось висловлювався за мера міста, а хтось вимагав його негайної відставки.



Натомість сам Петро Саганюк сказав, що готовий передати владу у руки молодих, але перед тим вони повинні навчитися.



Згодом у натовп рушили представники Самооборони, які прибули з Луцька. Люди прийняли присутність людей у військовій формі та щитами неоднозначно та почали агресивно реагувати. В результаті відбулася сутичка і штовханина.



Після довгого перекрикування і заклику людей забрати щити і бити, хаос зупинив представник Правого сектору Руслан Тимощук.



Він запевнив мешканців міста, що бійці Самооборони і Правого сектору не приїхали «наводити порядки» у місті, а, навпаки, забезпечити громадський спокій. Приїзд Правого сектору зокрема спровокований тим, що у Володимирі-Волинському невідомі люди представлялися активістами Правого сектору і вчиняли дії, що не відповідають цій організації. Також Тимощук додав, що Правий сектор займається люстрацією лише працівників виконавчих органів влади, а органи місцевого самоврядування є компетенцією самої громади.





Тимощук заявив володимирчанам, що ніяких представників Правого сектору у Володимирі наразі немає. Опісля нього, щоб заспокоїти мітингарів, отець Микола викликав на імпровізовану сцену бійця Правого сектору та показав, що він – без зброї.

А володимир-волинський міський голова запевнив містян, що готовий передати владу.



«На сесії я ще раз перед депутатами поставлю питання про недовіру міському голові. Я вже дві неділі назад ставив це питання, то був проти мера один пан Сорока (Анатолій Сорока, депутат міської ради – авт.) …Хай приходять до влади люди, які пройшли майдан. …Я вже не один раз говорю, підсадіть під міського голову молодшого чоловіка, щоб набирався досвіду і брався керувати містом», - заявив міський голова Саганюк.

Підтримували Саганюка й депутати Волинської обласної ради Валентин Вірковський та Валентин Кошельник.



Далі мітинг певний час продовжувався, а згодом люди розійшлися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 61
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от цікаво почути прихильників Саганюка - дороги появились? чи порядок в місті? срач і бардак. соромно перед собою, а перед поляками - мовчу. Саганюк навчить? ага навчить робити підпільні сигарети. звичайно деяким мешканцям добре - вони свого життя без контрабасу не уявляють.
Відповісти
За чверть століття його правління володимирці перетворились в зомбовану масу, яка крім заробляння копійок в сусідній Польщі не на що не здатна.
Відповісти
А ще перевалка товару синочками? Це теж бізнес тата. Де люстрація?????????????
Відповісти
Виберем нового Мера, буде в нас і дорога, і порядок, і фонтан на площі зробим, а на кінець щей трамваї з тролейбусами пустим . Саганюк чудовий мер який керує містом протягом 15 років- за якого стоїть повністю громада міста
Відповісти
Швондери вже зі щитами роз*їжджають? Далі буде.
Відповісти
П.Петре ! Я не бажаю Вам долі Клімчука,Башкаленка і іже
з ними.Жадність губить.
Відповісти
"Старий Лис Петро" і Правий сектор "розвів" на ВСІ 100% ... "стара закалка"- першого комсомольця області! тільки подивитися на протидіючі сторони і все Є ЯСНИМ для володимирівців !? Кошельок, Мороз, Принда, піп "гапон"- Гінайло, Вірковський,місцевий "офісний планктон" (бюджетники), місцеві "завсєгдатаї" "Лакомки", просто місцеві "відморозки"+ заїзджі "тітушатки" от і є вся "підтримка" мера... але і ВСТИД за місцеву "Свободу", виходить, що в вас "пуп слабоват" братися за Петра, це не "по зубах" вам , -факт і по-розумохитрості. і по силі... а ШКОДА !
Відповісти
Свободівці обісралися - куди втік Коба, Чайковська також стояла мовчки. Про Сороку взагалі мовчу. Чим вам бюджетники заважають. А ви хто такий розумний, може Толя космос? Саганюк МОЛОДЕЦЬ!!
Відповісти
заспокойтесь, панянко "Таня-захисниця", я не Сорока, -"зуб даю" !, не "рвіть пупа", за "вічного князя" !!! бо ж весна "на носі", города тра буде копати, а з "кілою" буде ж важкувато... але Ви, мабуть- зі "свити" ( бюджетників, а скоріше всього з тих 130 "дифузорій" міської ради), а "свита" і так "кормиться" , для чого їй "носом рити городи"!чекаєте знову на 2-ва мільйони "преміксів",якими вас "підкормили" в минулому році? мабуть, буде "прольот"... побоїться, він -хитрий! всі на "будову нових бульварів", от там буде нова "порція преміксу"! як же без відкатів !?
Відповісти
По перше ви не вихована людина. По друге я не працюю в міській раді. По третє мені бридко з вами спілкуватись. По четверте город в мене є і я з задоволенням на ньому працюю.
Відповісти
А Ви, Анатолій, пообережніше на поворотах, стосовно "Бюджетників", небійсь за такі гроші, як вони отримують, ви не працюєте в будь-якій із сфері життєдільності. І ніхто з нас не кормиться, а робить свою роботу, а такі, як КОБА,КАРПЮКИ, ЧАЙКОВСЬКА ДМИТРУК тільки повітря псують своїми гнилими поступками і розмовами. А ФАКТИЧНО ХОЧУТЬ ТІЄЇ Ж САМОЇ ВЛАДИ!!!!
Відповісти
А я й НЕ ЗАХИЩАЮ "вищеперечислених осіб", добре вчитуйтесь !!! але ЩО РОБИТЬСЯ мером і "іже с нім", ВСІ БАЧАТЬ, і ХТО вчора "захищав" активно його,теж добре видно ! в "перших рядах"- власники "ночників" , "наливайок" , "разгуляєк" і "прімкнувшая к нім " місцева, "так звана" інтелігенція... останніх, все ж шкода,-"поднєвольниє"... хоча за Дмитрука, все ж трохи заступлюсь, бо він, хоч щось практичного втілив в нашому місті,- розгрузив дороги...
Відповісти
А Ви теж вчитуйтесь у коментар, С"Слово "ЗАХИЩАТИ" мною не згадувалось,а ЗА Дмитрука, і його синочка-завсєгдатая, як Ви виразились "ночників", "наливайок", "разгуляєк" не треба захищатись! Про те, що він втілив в місті не говоріть, всі ми знаємо прекрасно про його гниле нутро і про ЗЯТЬКа, який НА митниці гроші лопатою гребе. ЧОМУ ВІН ПРО ЦЕ МОВЧИТЬ?????
Відповісти
Підтримую)))) Я особисто думаю що попередній коментар написав наш вельми шановний пан Сорока Анатолій який під час цієї демонстрації сидів в Кулінарії і пив собі чайок!!!!!! А зараз викладає всякий непотріб на публіку!!!
Відповісти
Саганюка вже давно потрібно гнати разом з мафієюйого синочка
Відповісти
Вчора громада мала побачити разом зібраних всіх підстилок і корупціонерів на чолі з бандюками і депутатами обласної ради.Обласні нові очільники! На що дивитесь? Робіть люстрацію, бо пізно буде!
Відповісти
Вірковський молодець. Все чітко і ясно сказав.
Відповісти
Сама цікава думка від мера була,що він не підготував молоду людину...Тобто у нашому місті не йде мова про вибори, а про спадкоємність влади.
Відповісти
Чия ти будеш, розумничко, що так за цю зграю захищаєшся. Ти напевне десь родом із Жовтневого і міськраді папери перекладаєш.Попрацюй як всі нормальні володимирчани, не ту пісню заспіваєш!
Відповісти
Ти напевне працюєш секретаркою в мера?
Відповісти
Тому що ваші Коба, Сусік, Сорока, Чайковська нічим не кращі
Відповісти
Зашугали і залякала місцева влада порядних людей в місті.Ось Вам приклад антимайдану в Києві.Не впізнаєте себе і тітушок на підтримку Януковича (Саганюка ).А це копія провладних мітингів у Києві.Які ж Ви продажні.Бридко дивитись.
Відповісти
Якщо Ви такий порядний чому не вийшли до народу???????? Як під чужими ніками то Ви всі герої, а там дійсно зібрались громадяни які підтримують діючого мера так як і у Ковелі
Відповісти
Мешканців Володимира-Волиньського не залякаєш і не зашугаєш. Саганюк дійсно працює на благо міста! І хай там що пишуть про його дітей, кумів,сватів..але він свою роботу виконує і заслуговує залишатись далі мером
Відповісти
Підтримую цілком Тетяну.
Відповісти
Повна ганьба, пане Коба.)))Я являюся приватним перевізником. Для вашого відому, перевізників ніхто не обдзвонював, маршрутне таксі по місту їздили безперервно і ,як ви стверджували, паралізування перевезень пасажирів у місті не було. Може уже хватить жити обманом???Чому ви бунтуєте народ після того, як так обісралися перед такаою масою людей???ГАНЬБА!!!
Відповісти
Тобі дзонили і не бреши. Батька свого ти вчора очорнив!Упівці хабарників і сексотів не підтримували і коли ти казав, хто з вас був на могилі мого батька, то я тобі скажу - я була! Але те,що ти вчора зробив...батько б тебе застрілив за це. Ти його син, а навіть елементарно не розумієш за що він боровся. За те щоб комуністи навіть з пристакою колишні були при владі? За те, щоб вони ви оправдовували вбивць, які розстріляли людей у володимирській тюрмі? На колінах тобі стояти на могилі батька!
Відповісти
Нешанована мною ананімна особа.Перш ніж вступати зі мною в дискусію, вам треба було вивчити мою біографію. Я уже майже 4 роки не займаюся підприємницькою діяльністю.На відміну від вас, я добре пам"ятаю чим займався мій батько. Я пам"ятаю все, про що розповідав мені мій батько. Я зберігаю письмові спогади батька про національно-визвольну боротьбу на Волині.Доречі,у тих спогадах, як мінімум тричі згадується зв"язковий УПА Саганюк Данило 1929 року народження. Якщо у вас вистачить мужності назвати своє ім"я, я згідний продовжити з вами дискусію при особистій зустрічі. Анатолій Горун.
Відповісти
Ганьба"Свободі"!!!Прийшов я, прочитавши листівку,залишену на підвіконнику мого будинку. Хлопці, я прийшов вас підтримати, так як я за люстрацію влади. Питання до вас: чому ви не вийшли, не поставили своїх конкретних вимог, чому почали розбігатися після виступу представника правого сектору. Залишається загадкою, як ви будете керувати містом, коли так зганьбилися перед натовпом людей у такій простій ситуації. Моя думка змінилася, немає ким замінити Саганюка...НЕМАЄ..!!!
Відповісти
Після того як Коба назвав людей тітушками небачити йому крісла мера ще довго!!!!! І мене цікавить одне питання чому Коба взагалі вчора втік з мітингу????
Відповісти
відповідь на це питання цікавить усіх!!!!
Відповісти
Ой і багато у нашого мера заздрісників! А ви самі би спробували хоч один деньок в його шкурі побути - ця справа не під силу багатьом з вас! Я розумом розумію, що прийде час і Петро Данилович залишить кермо, але душею боюся цього часу, бо все, що ним було створене за ці роки, буде знищене в один раз ( хіба прийде достойний наступник?)! Саганюк - це людина з величезним досвідом, вмінням обійти, підійти куди і до кого треба, класний дипломат, менеджер, керівник, а крім того людина з хорошою душею! А в нас в місті є заздрісники, бо, може, Саганюк, живе краще, як хтось, може, його діти їздять на кращих машинах, як в когось! Люди, схаменіться, ця людина все життя на керівних посадах, певно що і заробив собі щось на старість, хоча цим ніколи не хизувався! Здоров"я Вам міцного , Петре Даниловичу, і не звертайте ні на кого уваги, ведіть місто правильним курсом процвітання і розвитку!
Відповісти
Я спочатку, думав, що це все -жарт, але ,бачу що "ні"... Пане,вправте фото П.Д в рамку і "моліться" декілька разів на день до цієї "фотки", за його здоров"я, бо Ви ж "розумом розумієте"( ну, просто- шедевральний вислів !!!),що "все, що ним було створене за ці роки, буде знищене в один раз..." Новий "культ лічності", в "містечковому" масштабі ! Факти "в ефір", що ІМЕННО було ним створене( окрім "чудобульвару") !? ЛЮДИ, Ви хоч колись,навіть не на сповіді,а самі собі правду говорите !? за "обійти, підійти..." ,- вже мовчу, так,- тут Ви в "точку" ! Коротше, в місті -"брєнєвізм" останньої стадії ! Вітаю всіх ! Приплили...
Відповісти
Підтримую)))))
Відповісти
Перепрошую.А ви медкомісію останній раз коли проходили?
Відповісти
Ото в неділю на мітингу його треба про це запитати. Але де ви всі критикани були, коли Коба дошку з мордами ригів виставив? Коли мер по анонімці до нього перевірки наслав?Коли він казав, що капітальний ремонт вулиці Привокзальної це повне відмивання грошей його кумом Ольховим?Де ви були коли віе казав про підпільні точки торгівлі спиртним?
Відповісти

Та вже йди геть Данилович, Залиш розграбоване твоєю бандою місто в спокої. Піди з честю, а то ще винесуть, або виведуть в кайданах...
Відповісти
Відповідь на ваше запитання проста: Коба звик працювати зі "СВОЇМИ" людьми, які за помахом його кулака (саме кулака, а не руки), надриваючи пупа кричать "Ганьба!" А на вчорашньому віче були не "СВОЇ" люди, а просто люди. От і вийшов з кремезного чоловіка, яким він вигладає, боягуз у повному памперсі. Людей шкода, які їм (Кобі, Сороці, Тарликовій, Цикалюк, Дмитруку, Сусіку) вірять.
Відповісти
Там були підстилки і провладні раби!Вони кричали Саганюку "молодець!".За ними оком пасли їхні пастухи начальнички.
Відповісти
Сороку в очередной раз опустили...Пора бы ему ответить за собраные и роздеребаняные деньги на площе.
Відповісти

Прекрасна картинка, миролюбива картинка " примирення " міських " тітушок" і заїзжих боксерів з активом правого сектора

На сходах стоять разом поборник правди , Руслан Тимощук один один з керівників правого сектора на якого покладають надії сотні волинян, поруч радісно і щасливо посміхається володимирський алкобарон В.Кошельник ( який активно організовував агітацію за В.Януковича, роздвав спиртягу бомжам та студентам міста за бюлетні),тут же володимирський мафіозо князь Петро, і примирник , перекинчьк місцевий піп Гапон.
запитання - для чого тоді стоврювався правий сектор на Волині. Щоб покривати місцевих володимирських мафіоза чи як...

Відповісти
Вся міська рада ділом зайнята .На сайті сидить і Саганюка захищає!
Відповісти
ні, вже пішли "стройними колонами" додому ... часом ,йдеш з гаража на "шанхаї", то й розминутися важко
Відповісти
от і доказ ! на даний час... 21-40 ...і ЖОДНОГО "поста" "прихильників", які "важко" працюють за "маленькі гроші"...
Відповісти
а ви спитайте свого любого Кобу девін взяв гроші на Готель він тоже несвятий він Боягузь ховаєтся за спинами людей к***!!!!!!!!!!!!!!!ГАНЬБА ГАНЬБА ГАНЬБА
Відповісти
Гидко дивитись на це болото. Скільки прикормлених жополизів є в папика-князя.
Відповісти
Більшість населення міста пане Федір не може бути "жополизами"...Я жінка і мама двох діток і моїй родині вже просто ОГИДНО дивитися на цих ГНИЛИХ,СМЕРДЮЧИХ БРЕХУНІВ в лицях таких людей як Коба,Карпюк,Чайковська,Сорока!!!!!!Які самі себе не бачать і нічого для міста не зробили....На Віче вони були "Герої",а коли народ хотів почути їхню думку біля міської ради,то з мітингу ними влаштованим,вони бистренько десь поділися...поховалися в "кущики"А тільки те і роблять що рвуться до влади,на місце мера!!!!!
Відповісти
Якщо в людей не така думка як у вас, то вони "жоп*лизи"?
Відповісти
Підтримую ОФІЦЕРА честь йому і хвала!Гапон, алкобарон,педагог Вірковський,папік І правий сектор...Люстраційна комісія в зборі!
Відповісти
Нехай тепер Чайковська, Коба і Сорока звітуються, куди вони гроші зібрані перераховували!!!
Відповісти
перерахували на його особистий рахунок в Ліпінах
Відповісти
Таня я звами згідний Правильно Саганюк Молодець, він піднімав місто з 90х. років, коли було всім важко !!! він розбудовує наше чудове місто, воно завжди чисте , гарне. Саганюк справжній господар. Він постійно допомагає спорцменам, в мене є знайомий - Василь Поліщук, він Боксер и так сталося , що він нажаль сирота. Саганюк завжди йому помагав і нівіть видали йому квартиру у новому будинку!!! Збоку і вспину завжди легко судити і поливати брудом мера нашого міста !!! а шо стосується автобусів то Саганюк видав Тільки 2 автобуси бо АТП не є державним а приватним підприємством ! на Київ хто хтів той поїхав і нехто їм не заважав !! ціково що весь час мер бев добрим, а тільки останім часом став поганим !!!!!! дотого Люди небачили який вин поганий , аж 4 рази його переобирали, а Сорока то самий настоящий бандит !!!! ХАЙ ЛЮДЯМ ГРОШІ ПОВЕРНЕ, ЯКІ ВКРАВ КОЛИ ПРАЦЮВАВ В ПАРТІЇ УДАР !!!!!! НЕДАВ ВОДІЯМ ГРОШІ ЯКІ ВОЗИЛИ СПОСТЕРІГАЧІВ І ЖУРНАЛІСТІВ ПО ВСІЙ ВОЛИНЬСКІЙ ОБЛАСТІ
Відповісти
Не дарма кажуть, кому війна, а кому мать родна. Це про наших горе-опозиціонерів. Ото вони вже руки потирали, що на хвилі київських подій і собі зможуть вискочити з політичного забуття в місті. Ан, не вийшло! А що ж то вже казатимуть в неділю на віче? Далі пудритимуть мізки людям, чи може вистачить розуму зупинитися?
Відповісти
Хочу запитати вас пане Кобо,ПАНІ Чайковську по якому критерію вибиралися люди на поїздку на майдан 21 02 2014 року. Так, як мій кум , в день кривавої стрілянини, тобто 20 лютого був охоче настроєний їхати, записався. Був 5 у списку.Він не побоявся такої страшної ситуації.20 охочих було мало. Та чомусь 21 лютого, коли перестали свистіти кулі, ви відправили на майдан людей СВОЇХ, які були по списку першими з кінця. Для галочки, що були на майдані??? Ця людина згодом виступала на площі у підтримку вашу, дивіться вот я з майдану. Які ж ви все таки гнилі люди! Розумію, вам не страшні людські перемовини, звинувачення...але всеж таки задумайтесь- Є ЩЕ Й СУД БОЖИЙ.
Відповісти
з прочитаного стало ясно одне,- "місто-на болоті(побудоване) і в місті- "БОЛОТО" (це, як більш політична оцінка)... членів "фан-клубу незамінимого господарника, П.Д" прошу , не полінуватись і колись пройтись, по одній , з центральних вулиць міста,-Ковельській( від МР і до в.частини) і оцінити стан і вигляд тротуарів( я вже про двори мовчу !) з обох сторін( було б добре , коли є сніг і відлига, але і без цього "піде") і тоді скажіть нам всім про "господарника" , і "красиве" місто... ще одне, -от скільки П.Д. років при владі, назвіть стільки добрих "господарських"(втілених)справ
Відповісти
Так, пане голово, напишіть заяву на звільнення, бо так хоче Грек і ще купка придурків! От він хоче і все, а на решту містян, які за вас голосували їм начхати! Петро Данилович, вам навіть зараз в голову не має приходити така думка! Ми з вами, і віримо у вас, і треба буде - візьмем вила за вас! Тільки вас бачимо нашим очільником і на наступні вибори! А ви, чесна громадо, подивіться, що опоненти Саганюка не бідні люди, не чесні люди, брехливі, корисливі, і найголовніше - геть безтолкові непрофесіонали! Думайте, кого ви будете обирати!
Відповісти
Ось про двори ви самі подбайте, квартири то, не бійся, поприватизовували, а Саганюк вам має дупи підтирати і тим уродам,які все ламають, нищать і б"ють! Маєте гроші в хаті євроремонти робити, а все, що в домі не тра - то сусідові під тин, все що за порогом - то хай влада прибирає! Як то кажуть, "на голові стрій, а біля дупи хоч з лопатою стій". А добрих діл нашому меру не позичати і людям в очі він може дивитися без "кота Сірка" - це і стадіон, і спорткомплекс, і кінотеатр Шевченка, і автостанція, що зараз робиться, і з/д вокзал, і той же фестиваль, який вдається проводити на чистому ентузіазмі і оптимізмі Саганюка і його команди. А скільки просто добрих справ до простих людей, про які Саганюк нікому і не каже! А хай похваляться мільйонери Чайковська чи Карпюк ( про Сороку мовчу - бо то шматалайник), кому вони хоч копійку на лікування дали, оплатили навчання дитині чи просто когось бідного нагодували?????
Відповісти
Ми були на тому мітингу. Люди в капюшонах- активісти і прихильники мера- місцеві "тітушки"- молодші директори шкіл, садочків, медики, керівники танц. мол організацій, педколеджівські адміністратори. А "просувала" цей цирк Чайковська- та що на мітингах пускає сльозу і обговорює виступи людей. ще стане питання хто і кого та як підтримвав в ці дні.Люди після побоїща студентства на початку грудня самі збирались у Володимирі на майдані і там не було жодного депутата- вони на Луцьк поїхали.
То те, що робив священник, що виражається нецензурщиною, та йому подібні, вийшло цирком і фарсом із запрошенням самооборони з Луцька. Люди таке віче просто ігнорували. Через годину всі прихильники мера, в т.ч. ті, що йшли з черенками від лопат, зібрались у ресторані Маяк зі словами пароля "Слава Україні" на вході -святкували перемогу бандитської влади.... У міс
ті купують все: роботу, садочки, посади, квартири- все мимо людей, все за гроші, все через "князя".
Відповісти
Цікаво було організовано подію: об'яви вішали напередодні ввечері. На мітингу були в основному освітяни, прибічники мера в спортивному одязі, з капюшонами на головах і тримали під одягом палиці, держаки від лопат!!! Без розбору кричали "молодець" одохвалам мера, як і на звіті мера у п'ятницю-21.03.14. віче було куплене мером як і той правий сектор, що вже має приміщення, телефон . Це не ті що були і є на майдані- це приручені татком,. А де ж поділись "Свободвці","Батьківщина"? Знову обговорювали, хто що сказав не по плану, чи не було тих, кого схотіли підставити??? А ??? Обломчик вийшов плазуни мерські!!!
Відповісти
"ніяких представників Правого сектору у Володимирі наразі немає. Опісля нього, щоб заспокоїти мітингарів, отець Микола викликав на імпровізовану сцену бійця Правого сектору" - так має чи немає?
Відповісти
Судя по комментариям - народ начинает "трезветь" после майдана.
Відповісти
Останні новини
Як у Володимирі-Волинському не вдався народний бунт. ФОТО. ВІДЕО
27 лютий, 2014, 10:56