На Волині горів дизель-поїзд

На Волині горів дизель-поїзд
Поблизу села Старі Кошари Ковельського району 11 грудня сталася пожежа у дизель-поїзді: спалахнули дві дизель-головки та два пасажирських вагони.

Повідомлення на пункт зв’язку самостійної державної пожежної частини №4 міста Ковеля надійшло о 15:58.

На місце події відразу виїхали чергові варти СДПЧ-4 та підпорядкованої державної пожежної частини № 19 міста залізничників.

Машиніст головного дизель-вагона під час руху помітив дим з хвостової частини потяга і відразу від’єднав останній вагон, суміжний з дизельним відсіком.

Пасажири вагона самі залишили небезпечне місце, а машиніст розпочав гасіння вогню за допомогою вогнегасників. Однак приборкати стихію самотужки він не зміг, і вогонь набирав сили, перекинувшись із дизельного відсіку в пасажирське відділення.
Оскільки існувала загроза вибуху дизельного пального, машиніст з кондуктором розсадив пасажирів у перші три вагони і відігнав потяг на безпечну відстань від місця пожежі.

Для приборкання полум’я до місця події був викликаний пожежний поїзд станції «Ковель». Підключивши до його обладнання пожежні рукави та стволи, ковельським рятувальникам вдалось ліквідувати пожежу о 17:20.

У результаті пожежі в останньому суміжному вагоні вогнем пошкоджено моторний дизельний відсік, кабіна мотористів та горючі матеріали в пасажирському салоні.

Ніхто з майже 40 пасажирів потягу не постраждав.

Причина пожежі, збиток та сума врятованих матеріальних цінностей від завданого лиха встановлюється спеціальною комісією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: центр пропаганди УМНС України у Волинській області
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині горів дизель-поїзд
12 грудень, 2011, 09:17