На Любешівщині - новий голова райради

На Любешівщині - новий голова райради
Депутати Любешівської районної ради усунули з посади колишнього голову Василя Гриневича та обрали замість нього опозиціонера Петра Нагорного.

Голосування відбулося у середу, 26 лютого, - повідомив свободівець Анатолій Пушкін.

Підтримати зміну голови до приміщення райради прийшли майданівці, - зазначив він.

Призначення Нагорного підтримали 34 депутати. Щоб перебувати на посаді голови ради новопризначений посадовець призупинив своє членство в партії «Наша Україна».

Заступником Нагорного призначили представника «Батьківщини» Володимира Хрупчика.

Також 26 лютого фракція Компартії у Любешівській райраді саморозпустилася, - повідомив свободівець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я вам скажу так на рахунок Любешівщини і загалом Волині - прийшли до влади ще більші бандити ніж були! Ні міліція, ні СБУ, ні прокуратура не працюють і не виїжджають на виклики! Процвітає бандитизм, розбій та тероризування жителів міст, селищ та сіл. Правий сектор, якому ніхто влади не давав, назбирав навколо себе, та і в гоовуючих органах цієї незаконної організації, неадекватних людей і, як то кажуть - "править бал"! Сьогоднішні новини Волині мене просто збентежили, як ця свора, лагідніше не можу назвати, обрала обласних владців, таких як - голову облдержадміністрації, прокурора області і т.д. Люди немають навіть поняття, що таке Конституція, що таке Закони, а просто захоплюють владу у нашій з вами ненці-Україні! Подивіться, якими методами працюють представники, чи то вовки Правого сектору!!!
А на рахунок Любешова скажу, маю право, оскільки я журналіст і був присутній на сесії райради, коли голові фракції комуністів погрожували: "Якщо ваша фракція не саморозпуститься - ми знаємо де живе ваша дочка". Ось така демократія шановні волиняни!
Ось ще відео, на якому Олександр Музичко (Бєлий)"розмовляє" з прокурором - http://www.youtube.com/watch?v=q8JC-ZjqFb4
Відповісти
згідний з вами...а цей опозіціонер..уже був заступником при Панасюку, і в той час він собі таку хатину забахав..а Нагорний ніби вже не пямятає цього.......Чорний тут як Білий у Рівному командує...стидоба...де ми живемо...люди втратили страх і Божий і людьский
Відповісти
Люди, схаменіться! Ви добре знаєте ситуацію в Любешові? Думаю, ні... Гриневич уже давно як несповна розуму, і це підтверджений факт лікуючими установами. Він більше в психлікарнях перебуває, трохи вдома, але ніяк не на роботі. Він дійсно дуже хворий і йому тільки можна поспівчувати і його сім"ї. Інше питання - чому психічно хвора людина перебувала на такій посаді? А тому що Адамкові так вигідно, а тому що без Адамка ніхто не призначався на посади і не звільнявся з них. Отакий собі ляльковод. І він ще сьогодні на сесії ВР закрикав людей не тиснути на любешівців... Треба зміни, треба нові люди. Не влаштовує Нагорний, шукайте іншого лідера! Але, як на мене, зараз важливо обірвати звязок з Адамком, і забути про комунізм. Бо Любешів в ньому застряв по самі вуха! І не забувайте, що Едуард Гриневич, котрий загинув на Майдані, з Любешівщини!
Відповісти
а при чому тут фото школи??? фото райради можна тут знайти http://kravchuk.ucoz.com/_ph/9/36032269.jpg або тут http://lyubeshiv.in.ua/lyubesh-v-foto.html
Відповісти
Останні новини
На Любешівщині - новий голова райради
27 лютий, 2014, 14:02