Назвали ймовірних претендентів на посаду губернатора Волині

Назвали ймовірних претендентів на посаду губернатора Волині
На посаду голови Волинської облдержадміністрації можуть претендувати четверо політиків, - вважає журналіст .

На найвище в області крісло основними претендентами є представники «Свободи» та «Батьківщини», - пише Андрій Лучик на сторінках Хроніки Любарта.

Раніше називали ще й кандидатуру волинського очільника УДАРу Юрія Савчука, проте в коментарі «Хронікам Любарта» він сказав, що «не бачить себе на цій посаді». На його думку, зараз ключові посади потрібно віддавати експертам, які є поза політикою. На жаль, він не зміг назвати кандидатуру, яку він готовий підтримати.

«А реальність така, що посада губернатора Волині буде лише одним рядком на великій «шахматці» посад, яку заповнюватимуть опозиціонери. Ну, може, інколи, згадуючи про існування активістів Євромайдану та Правого сектору», - вважає Андрій Лучик.

За інформацією журналіста, від «Свободи» на цю посаду мітить народний депутат-мажоритарник Євген Мельник, а від «Батьківщини» є декілька кандидатур.

«Обласне бюро тимошенківців підтримало на губернатора ковельського міського голову Олега Кіндера. Проте частина партійців не задоволена таким рішенням і вимагають, щоб таку кандидатуру обговорювали щонайменше на конференції обласної організації», - пише Андрій Лучик.

Іншою можливою кандидатурою є нинішній заступник голови волинської «Батьківщини» Петро Кравчук, який лучанам запам’ятався невдалою участю у виборах нардепа-мажоритарника від Луцька, коли він програв Ігорю Палиці. До того, нагадаємо, Кравчук був народним депутатом, заступником міністра транспорту та зв’язку в уряді Тимошенко та очільником «Укравтодору».

А ще він запам’ятався гучним тендерним скандалом та скандалом із підробленим дипломом про вищу освіту, що потім намагався спростувати.

«Кандидатуру Кравчука лобіює його соратник по вірі Олександр Турчинов. Хоча, як припускають джерела, в Петра Кравчука може бути бажання повернутися в «жирне» крісло керманича «Укравтодору», - пише журналіст.

«Ну, й зовсім запасним варіантом для волинських батьківщинівців є кандидатура голови фракції «Батьківщина» в облраді – ректор Луцького інституту розвитку людини університету «Україна» Роман Карпюк», - додає Андрій Лучик.

Насамкінець він пригадав і про екс-губернатора, представника в області Луценкової «Третьої республіки» Володимира Бондаря.

Останній, пише Лучик, також зробив заяву про те, що не збирається зараз займати будь-яких посад у виконавчій владі.

«Тому ми не виключаємо через місяці два-три черговий натовп розлючених волинян, які вимагатимуть відставки чергового губернатора», - підсумовує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кадри
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 33
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто із запропонованих вище кандидатів не достойний бути губернатором.
Кіндер - ви що смієтеся?
Мельник - та який з нього менеджер,фінансист???
Бондар - не обговорюється!!!
Петро Кравчук - да ви уявляєте що це буде,якщо кравчук стане?
І всі вищезгадані кандидати ще ті корупціонери,то про яку люстрацію може йти мова????
Жах :-(
Відповісти
повністю підтримую і це кандидати, а про люстрацію вже і забули??????
Відповісти
А де ж люстрація їх дій на попередніх посадах ???
За що люди загинули ???
Відповісти
Нацвалюта Украины сегодня резко падает по отношению к доллару и евро.
Как сообщают украинские СМИ, в данным момент на межбанковской валютной бирже страны курс гривны стремительно катится вниз Сейчас за один доллар США дают 11,4 гривны, ещё вчера он был чуть выше 10 гривен.
Курс евро также стремительно растет, сейчас он продается на межбанке в Украине по 15,15 гривны.
Відповісти
Треба зробити як у Львові. Ліквідувати облдержадміністрацію і створити виконавчий комітет обласної ради, якій передати відповідні функції. І тоді не буде отих дармоїдів.
Відповісти
Мельник - це найреальнійша кандидатура. Чесна, порядна людина. Не зради і не зрадить ідеї майдані ніколи. Був на Майдані вніч на 20 лютого, коли по нас стрілялди.
Відповісти
Карпюк - спортсмен, Кравчук - тракторист і кочегар, мордате непорозуміння, а з кандидатурою кіндера хтось пожартував. Не жартуйте і не піднімайте сміху.
Відповісти
Ідеальних не існує,потрібно вибрати нормального і контролювати його дії
Відповісти
Який Кравчук??? змилуйтеся, злодій - пятидесятник! втік до США коли почався майдан, а зараз Губернатором!? та ніколи в житті! сини його тільки те й роблять що вживають наркоту і бухають, а потім пяні людей і забори збивають! НІ- злодію, НІ-корупціонеру! Взагалі його треба в тюрьму засадити!
Відповісти
Я б губернатором обрав б Панчука Ігоря Петровича. Він людина дуже достойна, пряма та справедлива, гарний господар та бізнесмен, працює по чесному з людьми і ніколи не зраджує позиції - честь перед усім.
Відповісти
поверніть назад Бориса Петровича!!
Відповісти
так, кращого за нього не буде для Волині
Відповісти
Більшість волинян за теперішнього Б П проголосує Підтримую!!!
Відповісти
Жоден не підходить, навіть не беручи до уваги принципи люстрації.
Відповісти
А давайте просту КУХАРКУ, але щоб від "Батьківщини".
Відповісти
Ви всі - сраколизи і донбоньоби і вас нічого революція не навчила.
Відповісти
Найреальніший кандидат - Мельник. Всі інші - нііі.
Відповісти
Погано Ви його знаєте.
Відповісти
Особисто мені подобається кандидатура Кравчука. В 2011 році працював на його підприємстві, хороший господарник і гарний керівник. Але це моя субєктивна думка. Головне щоб життя ВОЛИНЯН стало кращим!!!
Відповісти
Старий анекдот. Совок. Застой. Колгосп. Йдуть вибори нового голови колгоспу.
1-ша кандидатура. Відгуки з залу: та він хабарник, бла-бла-бла
2-га кандидатура. Те саме.
.....
н-на кандидатура. А давайте просунемо головного агронома. Він молодий, вчений, скромний, працьовитий, ініціативний, хороший, розумний...
Голос із залу:
- А його батько у війну поліцаєм був....
- Та що ви говорите, він же сирота!
- Ну я сказав, а ви думайте...
Відповісти
Як на мене кравчук найкраща кадидатура!!!
Відповісти
ПНХ все старе кодло!!! Тільки людина з "Правого сектору" !!!! Це їхня перемога а не бюрократів!!!
Відповісти
Мабуть. Але мені здавалося, що переміг Майдан, а не ПС. Майдан - це Ви і я, наши сусіди і знайомі, Ті- хто був в Київі і хто підтримував лютей у Луцьку. А ПС ? Після вчорашніх подій та претензій - спроба узурпації влади.Мобуть інших не було. Я поважаю позицію М.Москвич, яку висказала вчора на ВТ.Підтримую, а інших - Ви правильно написали - якось так ПНХ.
Відповісти
Вже краще бути без губернатора,ніж мати такого як Бондар...
Відповісти
скільки партій змінив мельник щоб втрапити до корита.поцікавтесь, а тоді будете писати про "найреальнішого" кандидата.і згадайте як бідаг годував привселюдно варениками-показушник сраний.
Відповісти
Хай буде той, що з першого дня проводитиме відкриту прозору публічну роботу.
Відповісти
Те що зараз в Україні - це не революція. а нелегитимне захоплення влади бандитськими методами...
Відповісти
Погано Ви мельника знаєте.Обдурив свою вулицю, а тепер і область надурить.
Відповісти
ПРО ЩО МОВА!? ЦЯ ПОСАДА "СМОТРЯЩЕГО" ВЗАГАЛІ
НЕ ПОТРІБНА В УКРАЇНІ, ПУСТА ТРАТА ВЕЛИКИХ ГРОШЕЙ. Є у нас обрані органі влади, які і вирішують всі питання. ТАКОЇ ПОСАДИ ГОЛОВИ ОДА
не повинно бути, про це вже говорилось у КИЄВІ
у ВРУ!
Відповісти
Систему за один день не зміниш, навіть за один рік (інакше вона буде неефективною). Якщо вже обирати голову ОДА, то професійного і аполітичного, що має досвід державного управління (саме управління, а не політики), що буде слухати народ (читейте не Гузя, Данильчука і Майю, а САМЕ НАРОД ВОЛИНЬ ЛУЦЬК І Т.Д.). І так, щоб залишився після виборів Президента, а не мінявся кожного місяця. Ваші думки? Критика? Хто згідний чи ні відписуйте. Слава Богу, Слава Україні.
Відповісти
Для того, щоб якісно змінити систему, треба зпочатку змінити менталітет
Відповісти
Подивіться до чого Кіндер довів Ковель,те ж буде з Волинню.
Відповісти
Народ, а що, Гунчика вже зняли? Я не чув... Якщо ні - то про що стаття? Чув, що Гузь знімав Гунчика роки три тому, і дані у нього достовірні, сам Президент йому звітував, що обов*язково зніме. Так і сказав: "Ігоре Володимировичу, я вже готовий вас послухатися, тільки ось тут мені вказівку дайте, так щоб я зрозумів", а Гузь Президенту: - "Ану підняв свою сра.. і підписав указ про звільнення Гунчика!" А Петро Олексійович як злякається! Як руки затрясуться, і підпис ну ніяк не може поставити під заготовленим Ігорем Володимировичем указом...
Відповісти
Останні новини
Яценюк - прем'єр
27 лютий, 2014, 14:56
Назвали ймовірних претендентів на посаду губернатора Волині
27 лютий, 2014, 14:46