Ми не рвемося до влади, - Данильчук про пропозиції революціонерів

Ми не рвемося до влади, - Данильчук про пропозиції революціонерів
Лідер Правого Сектору Волині Павло Данильчук прокоментував заяву його організації, Автомайдану та Самооборони щодо кадрових призначень в регіоні.

"Щодо нашої заяви по посадах на керівників ряду держустанов. Хочу заявити, що ми не рвемось до влади. Для нас головна ціль - це реалізація революційних вимог українців!", - пише він в Facebook.

"Але багато політиків вже з нової влади хочуть забутися про ці вимоги і кулуарно та банально дерибанять посади", - пояснив він.

Цими пропозиціями, каже Данильчук, вони хочуть показати, який підхід при формуванні нової влади бачать їхні середовища.

"...а також відкинути спекуляції потенційних кандидатів на владні місця, які брудними методами використовують здобутки та ім'я Правого Сектору, Самооборони Майдану та Автомайдану", - додав він.

Нагадаємо, 27 лютого Правий Сектор Волині, волинські Самооборона Майдану та Автомайдан запропонували на обговорення громадськості Волині кандидатури на посади начальників обласних державних структур.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ПС трошки голови охолодити треба, бо такі кадрові пропозиції виведуть на вулицю всіх лучан.
Відповісти
Дякую, Павло, кажеш правду:
"багато політиків вже з нової влади ... банально дерибанять посади".
Тепер розумію чому ти вийшов з "Батьківщини", продажних дерибанщиків землі і посад.
Так тримати! Лучани за тебе.
Відповісти
Перепрошую за нескромне питання зз-за своєї неосвіченості: Данильчук був серед тих сотень в той день, в кого стріляли на барикадах чи ні? Бо багато хто не знає!
Відповісти
Я думаю, що ні...
Відповісти
Ні, не був, він ще 17 лютого втік до Луцька. Ось так
Відповісти
НА запитання: "навіщо ви проводите люстрацію і даєте молодим владу в руки- вони ж нічого не вміють?" можна відповісти:"Краще 5 років помилок,ніж 50років саботажу".
Відповісти
треба спочатку повчитися, заробити стаж а потім давати цю посаду, спочатку дітей своїх родить і їх повчить ще зелений на цю роботу
Відповісти
Був! Пора пролюструвати комунальні змі особливо шавку Климчука редактора "Волинська газета", крім того забули яяк на виборах редактор "Луцького замку" видав 100 журналістських посвідчень тітушкам, ну і газету "Волинь нова" де редактор родич Башкаленка, які вижили з газети журналіста з ковеля Гаврилюка.
Відповісти
та мене це дратує ,чи був на барикадах чи ні! треба ставити на посади компетентних людей!Майданівцям честь ,зробити якісь пільги ,але пхати на керівні посади!?одне діло коктель кидати,а друге працювати!
Відповісти
Абсолютно підтримую Вашу думку щодо компетентності та професіоналізму.
Відповісти
Павлику, дограєшся!
Відповісти
"Компетентні" не зможуть працювати без корупційних схем. Ніхто не виганяє спеціалістів. Але зрадників і корупціонрів коліном під зад. Потім суд і тюрьма. Правий сектор молодці!!!
Відповісти
для роздумів Я з Вами згідний!
Відповісти
Хлопче, не прикривайся загиблими, ти ніяким боком до них не тулишся, а гріх це великий.І підхід для підбору будь-якої влади - професіоналізм і компетентність, а не горлапанство. І справа не в юних- літах. Є багато молодих, але високопрофсійних спеціалістів. А ти просто людина з відсутнім самоаналізом і хворобливо завищеною самооцінкою.
Відповісти
Добре не знаю Данильчука, але з незначного досвіду спілкування (дореволюційного) склалось враження як про достатньо адекватну та компетентну людину
Відповісти
Ну що, шановне товариство, тепер зрозуміли для чого вони перед тим заяви у керівників області збирали?! Щоб достойно іх замінити, а точніше роздерибанити вільні посади. І хто ж з них є кризовий менеджер чи професійний управлінець?! Чи може в когось є бажання бути піддослідним кроликом і чекати коли ж вони навчаться? А чому би ім просто не створити люстраційну раду і спостерігати за посадовцями, іх чеснітю і прозорістю? Так ні, давай владу! Оф яка вже ж вона смачненька!!! А дійсно, де ж були бійці прааооо сектору з 17 по 21 лютого?
Відповісти
Цілком згідний, нехай нас моніторять, народний контроль необхідний. Але хай нелузуть у справи в яких не компетентні...
Відповісти
Так от для чого вони посилали небесню сотню під кулі і громили обласне управління УМВС, та облдерж. - Для того, щоб вигрезти собі посади!!!Мені соромно за Вас "Правий Сектор"!!Ви реально самі себе дискредитуєте в очах громадськості!!!а так хотілось Вам вірити і вірити у ЗМІНИ та краще майбутнє!!!!!ПІСЛЯ ШАЛЕНОГО КРОВОПРОЛИТТЯ, от так банально дерибанити посади????ПАША, ЦЕ "ПЄРЄБОР"!!
Відповісти
Тітушки влади теперішньої і бувшої вітаю Вас! ПС з Данильчуком Павлом зупинив контрабанду на Ягодині, вже нічого не їде! Ви напевно родичі митників і прикордонників? А до цього всі правоохоронні там кормились, ПРОКУРАТУРА (воювала за "хліб" з податковою, парака порушував справи проти податківців поки не домовились), начальники відділів корупціїї органів на БМВ Х5 нових розїзджали... Це не подобається багатьом бо там мільйони Не будьте тітушками, А прийдіть і робіть пропозиці, надайте допомогу ідейним хлопцям з ПС. А то посадили тут помічників і клацаєте не можна, не законно. Закон встановлює, змінює, припиняється А ПРАВДА ніколи! Павло респект не опускай руки, що зможу допоможу!
Відповісти
Клоун країни поїхав, а цирк залишився... Пропоную ще Буд-Гусаїма поставити начальником атомної електростанції... планшетом користуватись вміє і там справиться..
Відповісти
Для загального розвитку, особливо третій урок http://www.visti-kamenia.com/blog/yak-bi-uchiniv-stepan-bandera-03587
Відповісти
Розберіться з "Народною самообороною", якою керує Гузь. Він підриває ваш авторитет в очах жителів Луцька та області. Його хлопці пішли "по-беспрєделу", застосовуючи фізичне насилля та називаючи себе "правим сектором". Люди відвернуться від вас.
Відповісти
Хлопці з правого сектору! Вгамуйте Гузя. Він організував таке собі товариство з обмеженою відповідальність і дозволяє собі вершити суди і обіцять посади... Думайте. Ви втрачаєте ваших прихильників.
Відповісти
ПС розчарував мене!І не тільки в тому,що поділив між собою посади(вони лише запропонували але,що має бути у них в голові,щоб таке пропонувати,вірніше,там має нічого не бути).Я в паніці!Стільки виїздила на майдан Києва,підтримувала ПС,допомагала там чим могла і вірила,що все це робимо для світлого майбутнього,для європейської інтеграції,а тепер,боюсь,що поведінка ПС відкине нас назад у далеке минуле!!!Як вони проводять "люстрацію"-хочеться плакати,це і близько не європейське демократичне суспільство!
Відповісти
Впевнений,що 90% коментаторів навіть свій зад на луцький майдан не притягнули - такі взагалі не мають права голосу.
Некомпетентні,освіти немає - а у якому вузі,скажіть, у нас голів адміністрацій навчають? За 2 місяці ввійдуть в курс справ і працюватимуть не гірше (якщо чесні й порядні,звісно).
Я не підтримую цих кандидатур, але мене просто убивають аргументи обивателів. Наші люди гинули не за те, щоб ви собі вибрали нових-старих високоосвічених,високопрофесійних, компетентних злодіїв.
Відповісти
Якщо іти по логіці останнього "коментатора", я думаю Ви здогадуєтесь хто це, то права голосу не має 70 відсотків населення України, а це селяни, прості трударі, бо вони не виходили на майдани. Це Вам не нагадує 17 - 53 роки, коли позбавляли права голосу за інакомислення. "5 років помилок, або 50 років саботажу", як висловився ще один "коментатор" - то він мав на увазі,я так розумію, помилки над людськими долями. Досить бандюків на вулицях, вгамуйтеся, а то вас скоро змете народ!!!.
Відповісти
А у ВАс, шановний пане коментатор, скільки освіт? Враховуючи Ваші коменти до інших статей - культури спілкування Вам аж не вистачає? То я мушу говорити, що Ваше максимальне завдання - свиням хвости крутити! Якраз злодіїв і не треба - але максималізм та популізм ще ніколи до добра не доводили. Тому ПС має не йти у владу, а контролювати її - це більше на часі.
Відповісти
павло кои ви говорете що не рветесь до влади то спльовуйте вас тошно слухати, вам грошей ніхто не дасть!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Ми не рвемося до влади, - Данильчук про пропозиції революціонерів
27 лютий, 2014, 18:59