Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині нарікає на Гузя

Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині нарікає на Гузя
В.о. начальника обласного управління міліції Михайло Руденко (на фото) каже, що депутат Ігор Гузь порушив домовленості між владцями та міліціонерами.

Про це йшлося 27 лютого під час брифінгу, - пише Волинський інформаційний портал.

В.о. начальника управління МСВ у Волинській області Михайло Руденко розповів, що 26 лютого в управлінні відбулась погоджувальна нарада особового складу з громадськістю області, в якій, зокрема, взяв участь голова Волинської обласної ради Валентин Вітер. Учасники заходу домовлялись про співпрацю задля забезпечення спокою в області.

Як результат - було вирішено, що всі політичні фігури напишуть рапорт про відставку. Зокрема, й керівників відділків та управлінь. Натомість, за словами Руденка, активісти мають припинити люстраційні процеси та залякування правоохоронців, а також допомогти наводити лад на вулицях області.

Однак Ігор Гузь учора ввечері в соціальній мережі Фейсбук розмістив повідомлення, в якому вимагав, аби Михайло Руденко терміново покинув область. У разі, якщо правоохоронець цього не зробить, Ігор Гузь обіцяв пікетувати міліцію.

"Це суперечить думці спільноти", - заявив правоохоронець. За його словами, Валентин Вітер і очільник Правого Сектору Волині Павло Данильчук не скасували вчорашні домовленості. Тобто Ігор Гузь діє всупереч своїм колегам і керівникові.

"Це початок деструктивного діалогу", - додав Михайло Руденко.

Також він розповів про те, що написав рапорт на звільнення. Тож поїде з області лиш тоді, коли отримає відповідний наказ.

"Якщо ми згуртуємось, то багато чого зможемо зробити", - наголосив правоохоронець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Того Гузя вже ніхто не перевсрює, Його вже давно треба гнати в шию з області. Накипіло конкретно...
Відповісти
Дійсно Михайло Руденко зрозумів одну єдину істину, що за владні крісла "наші" нові-старі активісти "герої" гребують усіма домовленостями. А влади то хочеться.
Відповісти
Нехай Гузь низько вклониться та подякує Руденку за безкоштовний піар, бо ні один заокеанський ініджмейкер не зміг би за мільйоні гонорари зробити те, що нашим "Волинським революціонерам" на "шару" зробив п.Руденко.
Відповісти
Нехай Гузь низько вклониться та подякує Руденку за безкоштовний піар, бо ні один заокеанський іміджмейкер не зміг би за мільйоні гонорари зробити те, що нашим "Волинським революціонерам" на "шару" зробив п.Руденко.
Відповісти
М. Руденко професiонал та знае свою роботу. Проти людей нiколи не йшов. Щоб там не казали, вiн справжнiй офiцер.
Відповісти
Руденко, арестуй гузя с данильчуком, тогда я тебя зауважаю...
Відповісти
Гузь "подумав і рішив": от не подобається мені Мишко, а вишлю я його у 24 години з області, я тепер Влада, мені можна)))Десь я вже це чула, десь вже так висилали...Історія має властивість повторюватися...
Відповісти
Застав дурня Богу молитись то він ГУЗЯ наб"є ,
Відповісти
ДЕ КОМЕНТАР
Відповісти
Як можна домовлятися з цими бандформуваннями - судити Гузя, Даничьчука та інших негайно, поки не натворили ще більше.
Відповісти
Гнати Гузя з усіх структур, вже є молодь крутіша за його, він вчорашня шавка Клімчука.
Відповісти
всі вони однакові, а Руденко, що святий? Під чиїм керівництвом порушувались справи на Євромайданівців за вітю унітазовича
Гузь отримав те заради чого він рвав горло і цим щасливий
Відповісти
всі вони однакові, а Руденко, що святий? Під чиїм керівництвом порушувались справи на Євромайданівців за вітю унітазовича
Гузь отримав те заради чого він рвав горло і цим щасливий
Відповісти
"Якщо ми згуртуємось, то багато чого зможемо зробити", - наголосив правоохоронець." - собака тобі товариш!!!
Відповісти
Люди вже відвернулись від такого політика як Гузь. Його однпартійці, називаючи себе правим сектором, проводять показову фізичну розправу з керівниками області, які понаписували заяви на звільнення в присутності інших співробітників ( в основному жінок). Демонструють свою силу та залякують. Люди, це вже кримінал. А що буде з державою, коли до влади прийдуть Гузі? Розумово до диктаторів йому ще дуже далеко. Пане Гузь, не компроментуйте опозицію, бо дуже вже рветесь до корита. Але ви його не отримаєте, бо є народ.
Відповісти
Міліцію почалиб поважати якби він припинив"безпредел" зі сторони Гузя та Данильчука А так говорити що ми там щось домовились це точно не по офіцерськи..поваги добиваються вчинками а за такий безконтрольний безпорядок повинен точно хтось понести відповідальність
Відповісти
Пане Ігоре Вам треба пити багато заспокійливого, бо цей істеризм уже не виліковний! Вас не можна пускати у державні структури, а тим більше на керівні посади, бо ви перетворюєте роботу на фарс!!!
Відповісти
Останні новини
У Криму - новий прем'єр
27 лютий, 2014, 20:07
Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині нарікає на Гузя
27 лютий, 2014, 19:43