У Криму - новий прем'єр

У Криму - новий прем'єр
Депутати парламенту Криму обрали нового прем'єр-міністра.

Ним став депутат Верховної Ради Криму, лідер партії "Русское единство" Сергій Аксьонов, - пише Gazeta.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За словами начальника інформаційно-аналітичного управління секретаріату Верховної Ради Криму Ольги Сульнікової, за призначення Аксьонова прем'єром проголосували 53 депутати.

Сульнікова підкреслила, що під час призначення нового прем'єра був дотриманий порядок. Кандидатуру Аксьонова вніс кримський спікер Володимир Константинов відповідно до статті 136 Конституції України.

На уточнююче питання про те, чи є узгодження президента України на призначення нового прем'єра, Сульнікова відповіла: "Узгодження мається".

При цьому Сульнікова підкреслила, що в ході пленарного засідання "депутати перебували добровільно в залі".

Згідно з Конституцією України, прем'єр Криму призначається Верховною Радою Автономії за погодженням з президентом України.

Як повідомлялося, будівля Верховної Ради Криму в ніч на четвер була захоплена невідомими озброєними людьми. Незважаючи на це, в ньому відбулася позачергова сесія парламенту, при чому озброєні люди відбирали у всіх депутатів засоби зв'язку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Богу в Крыму появилась легитимная власть.
Відповісти
Молдавнин Аксьонов в Криму захопив владу брехнею!!! Хто його вибирав? Владу захопили проросійські лизоблюди на чолі з Аксьоновим, які на виборах в раду Криму набрали лише 3% голосів кримчан, а тепер брешуть, що виступають від всього кримського народу. Підробили голосування шляхом фальшивого таємного голосування складом менше половини депутатів, під дулами інтервентів. Москалики вже раз над татарами познущались та знов їх ігнорують. Захотілось другої Чечні на 2 фронти. Щоб залізти в чужий дім забрехались про міфічних бЕндэровцев, посіяли паніку, перекрили вокзали і аеропорт, брешуть нібито росіян українці гноблять та ще й стріляють ! Хвора уява.
Відповісти
Керівник бандформування «Русское единство» молдавнин Аксьонов С.В. захопив владу в Криму брехнею!!! Хто його вибирав? Владу захопили проросійські лизоблюди на чолі з Аксьоновим, які на виборах в раду Криму набрали лише 3% голосів кримчан, а тепер брешуть, що виступають від всього кримського народу. За вказівками російських хозяєв провокують безлади перед курортним сезоном, щоб залишити кримчан без засобів заробітку та заповнити сочінські пансіонати. Підробили голосування шляхом фальшивого таємного голосування складом менше половини депутатів, під дулами інтервентів. Москалики вже татарів знищували та знов ігнорують їхню думку. Захотілось влаштувати другу Чечню на 2 фронти. Щоб залізти в чужий дім забрехались про міфічних бЕндэровцев, посіяли паніку, перекрили вокзали і аеропорт, брешуть нібито росіян українці гноблять та ще й стріляють ! Хвора уява.
Відповісти