Керівником Правого Сектору в Рівному займеться прокуратура, - Аваков

Керівником Правого Сектору в Рівному займеться прокуратура, - Аваков
Координатор Правого Сектору на Західній Україні Олександр Музичко (Саша Білий), який погрожував рівненському прокурору, відповідатиме за свої дії перед законом.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, - пише Еспресо.TV.

«З приводу «художеств» Музичка (Саші Білого) в прокуратурі, відео з яким побачив у ФБ сьогодні - 100% скотство і навіть більше. І це не гіпертрофований прояв пошуку справедливості. Це 100% диверсія проти віри людей у можливий порядок. Така бридка розв'язність і хамське нехтування до людини - більша зрада Майдану, ніж може здаватися. Наскільки знаю, прокуратура реагує. Якщо побачу, що це не так - відреагую я», - написав Аваков.

Нагадаємо, координатор Правого Сектору на Західній Україні Олександр Музичко прийшов до прокурора Рівненської районної прокуратури Андрія Таргонія зі зброєю, словесно принизив його та ударив.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 38
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
посадити цього придурка в дурку, а прокурор вів себе гідно. Такі ідіоти дискридитують Правий сектор, який після ТАКОГО можна ліквідовувати.
Відповісти
і ви уявляєте як отаке бидлоття дорветься до влади. Воно ж неадекватне, уявило себе народним месником і борцем за справедливість, під шумок революції і ходить тепер із зброєю, несучи загрозу для ВСІХ. Ніхто не знає який за....б зайде цій тварині в голову і шо воно може наробити. Таких осіб потрібно ізолювати від суспільства. Да, і ше одне питання - де цей рембо був коли розстрілювали людей на майдані??
Відповісти
Реально придурок!
Клімчука повернути...
Відповісти
краще розум собі поверни
Відповісти
Із грязі в князі класика матрос ЖЕЛЕЗНЯК відпочиває
Відповісти
Ось це обличчя правого сектору!
Ліквідувати цю неофашистську організацію потрібно!
Відповісти
Прокурор дійсно молодець - вів себе достойно.
Оці неандертальці ще люструвати когось хочуть. Та їх першими треба гнати геть з України!
Відповісти
неконтрольований чоловік, наглий, амбіційний, позор для нашої країни, хіба народ дав йому такі повноваження
Відповісти
а хіба народ давав повноваження прокуратурі дерти хабарі та прислужувати олігархам - ось це "беспредел"
Відповісти
Поведінка одного бидла це ще не "правий сектор". Просто з'явилось багато бажаючих під маскою "правого сектору" наводити безлад в країні.
Відповісти
Поведінка Януковича так само не уся Партія Регіонів... Просто з'явилось багато бажаючих у партії робити "безпрєдєл"... ПОВЕРНІТЬ ХАЗЯЇНА КЛІМЧУКА!!! ГУзь - тушка Загреви!!!!!100%!!!
Відповісти
ви стадо про що ви говорите, з мала до велика знають про ці схемкі прокуратури і що вони роблять як вони хочуть, прокуратура займається бездіяльністю і збиванням бабла, всі прекрасно знають яка в нас міліція, суди прокуратура і даі.
і не треба тут ляла про ПС. за останні ночі тільки зловили учаскового який синій стріляв в травматичної зброї по людях, і майора який збив 2 людей і втік, і саме ПС такий оленів ловив.
я не кажу шо треба правильно шарпати прокурора але потрібно розуміти шо це все робилося на нервах, бо реально зайобує коли оті синкі в костюмчиках строять дурачка і тільки просижують штани по кабінетах
Відповісти
Еее, крикуни-захистники, ви спочатку розберіться за що він цього прокурора лупить. З ними інакше не можна. Не доходить просто.
Відповісти
Так от! дорогі вище написавші,чи напісявші) чоловік вів себе по хамськи - факт, але прокурор - сцикун, мент за його спиною - сцикун, вони вміють втиху робити западло, а коли до них з конкретними предявами приходять, то і починають корчити з себе порядних людей, чоловік якого ви с"кі хамом називаєте - пройшов афган, не дивно, що він не вміє як яйценюк кричати "пулявлоб" і бути порядни - у вашому розумінні, він втілення народного гніву , якого всі ці с"ки мають боятись і сумлінно працювати на благо неньки України,
Відповісти
Ден добре сказав!
Відповісти
ага і крім Авгану ще був найманцем і Чечні і він не за Україну там воював, а за бабкі... ось інформація полюбуйтесь http://www.streetmob.org/nazi/category/13120-aleksandr-muzychko
Відповісти
наразі більше нікому прийти у прокуратуру та в службовому кабінеті по - справедливості надавати стусанів прокуроку. Якщо він, бидло, не спромігся виконати свій обов`язок та підписати документи про арешт убивці. В той час, коли опера зробили усю брудну роботу (як завжди)! Нехай буде наука для інших "прокурорів-буквоїдів-хабарників"! ...
Відповісти
Він же неконтрольований.Хіба для цього люди повстали?Щоб повилазили такі неадекватні і лякали все місто?!
Відповісти
ти шо паморок, наприклад мене більше лякають ота гопота в погонах яка тебе не за шо закриє і шиє справи, а білий простих навряд трогати буде
Відповісти
В правому сеуторі не всі такі, але такого дійсьно треба судити, він певно геть з головою недружить.
Відповісти
Революционеры??? Уинас тоже их лидеры заседали за городом в ресторане, и на своей сходке постановили: что вот в Киеве им как победителям город отдали на разграбление , а вот , что в Сумах и поживиться нечем, идем на штурм Крынычной. И первые бутылки с коктелем Молотова уже полетели. Первый пострадавший наш главный дорожник.
Відповісти
тобі мама не говорила що брехати не гарно????
Відповісти
Він кого вдарив.?,шахтьора,комбайнера,чи фермера? Чому ПРОКУРОР не відповів,бо культурний,чи рило в пуху.Наказания без вины Шарапов не бывает.
Відповісти
Ви що ПС вже геть притрушені. Кого ведето в національні герої?. Я розумію що в прокуратурі, засіли хабарники, але ж не такими методами.Та Саші Белому місце в дурці.Хай би він зайшов в ту прокуратуру місяців так 3-4 назад. А чи зайщов би так і волав там як навіжений. Прравильно сказав Аваков-до відповідальності. От як посадили б хоч одного такого героя, другі б може подумали про вседозволеність...
Відповісти
Это не в коем случае не придурок. это самый настоящий подонок, ничем не лучше тех, кто избивал людей и издевался над Гаврилюком!!! На волне народного гнева или недовольства всегда болтается подобный мусор! Из грязи - в князи! Надо очень внимательно отнестись к таким фактам и проверять ихпринадлежность к криминалу!
Відповісти
Селяни зі с.Ставки Рівненського району поскаржилися «Правому сектору», що міліція досі не затримала чоловіка, який у вівторок задушив їхню односельчанку. Як виявилося, процесуальний прокурор не підписав потрібних документів, аби суд встановив для підозрюваного міру запобіжного заходу. Олександр Музичко, координатор «Правого сектору» на Західній Україні, приїхав сьогодні у рівненську районну прокуратуру «розібратися».
Процесуального прокурора Андрія Таргонія Олександр Музичко вдарив в обличчя та душив за краватку.
Лідер «правих» дав прокурору кілька годин на підписання документів на затримання злочинця. Музичко пригрозив, що якщо не доб’ється, аби звільнили усіх прокурорів у рівненській районній прокуратурі, то цього місяця вони точно залишаться без зарплати. Окрім того, зазначив, що оскільки керівництва районної прокуратури на роботі нема, то він буде ще змушений призначити свого прокурора району.
Відповісти
Цей прокурор Таргоній справжнє дуже себе любляче хамло. З ним по-іншому не можна.
Відповісти
"він буде ще змушений призначити свого прокурора району"
Він генпрокурор? Чи він вже зовсім здурів?
Саша Білий - він серіалу "Бригада" передивився? :D

Такі неадеквати повинні відповідати по закону.
Відповісти

Саньок. друже ти наш, запрошуємо тебе до славного
міста Володимира- Волинського. тут для тебе НЕПОЧАТИЙ КРАЙ РОБОТИ. Бо ні Свобода ні куплена місцевою мафією Батьківшина,інші партії і партейки не можуть тут почистити від владних банд місто
Тож сходимо до місцевого голови міста мафіоза Петра даниловича. побалакаємо, сподіваюся після зустрічі з тобою князь Петро відразу дремене з міста далеко-далеко. Далі пройдемося з тобою по Госпрозрахунковому ринку.І запитаємо у директора базару Федоришина чому такі найвищі на Волині ціни на продукти саме на володимирському госпбазарі, і він відразу після зустрічі з Тобою напише явку з повинною до прокуратури .Пройдемося по нічниках -алкомагазинах які споюють вночі малолеток спиртним- я думаю після наших відвідин вони запалають синім вогнем.Приїдь наведи порядок, ми тебе володимирчани ДУЖЕ ПРОСИМО,
Відповісти
така поведінка Сашка Білого дискредитує Правий Сектор! Таке ставлення до людей незалежно хто він не був недопустима! Правоохоронець нічого поганого не зробив! Мені шкода що в правому секторі є люди які діють по - бидлячому!
Відповісти
Пишу из Беларуси. Посмотрел(и не только я)художества этого экстремиста. Если и была в Майдане гуманная задумка, то она благополучно уничтожена такими дикими выходками.Это и есть лицо Вашей власти? Сейчас после этого не ждите, что к Вам поедут туристы. Уничтожить репутацию можно за одну минуту, а вот восстановить ее может и всей жизни не хватить.Надеюсь, что здравый смысл возобладает в Украине и Вы перестанете друг друга убивать и унижать, ибо жалка и слаба та власть которая позволяет рассматривать в качестве аргумента автомат.
Відповісти
100%. Підтримую.
Відповісти
Бог посилає дощ і для добрих і недобрих людей, тобто любить Він їх і нас усіх абсолютно однаково, і довготерпеливо чекає навернення ( покаяння) і рано чи пізно воно настане. Віднесіться добрі люди до цього чоловіка з розумінням. Ну накипіло, можливо якусь давню образу він носив у собі протягом багатьох років, ніхто цеж не пережив окрім його самого, зробив помилку проявивши агресію він дескредитував в очах простих людей благі наміри Правого Сектору. А що ж Ви чекали , що буде відновлюватися все так просто і безболісно, це потрібно було зпрогнозувати і передбачити. Звичайно шкода що такий факт відбувся, тимпаче, що це прогриміло вже по всьому світі, і особливо Росіяни деякі прискіпливо коментують і "злорадствуют". Ну це все лірика.... Вибачте... На даний час ми це всі усвідомлюємо, і щоб уберегтися від подібних необдуманих вчинків деяких людей, прпоную збирати чим побільше масове народне Віче та достукатися до сердець і особливо до гарячих голів, щоб не чинили самоуправства, щоб контролювали один одного, дотримувалися християнських законів, щоб обговорювали це в своїх родинах, в соціальних мережах, по телефону і т. п. і тоді питання створення організованого угрупування " НАРОДНИЙ КОНТРОЛЬ", яка буде патрулювати паралельно із міліцією, відпаде само собою, тому що намагання декого, особливо спостерігаючи на власні очі, в нас у Маневичах " ЗВЕРНУТИ ГОРИ" є не зовсім обнадійливими чи то ефективними. Час наразі настав, що люди вимагають максимальної щирості і світлої мудрості від повадирів. Перепрошую за умовний пафос... Людям пояснюйте, що все буде робитися по черзі,адже українці і так рахуються у всьому світі терплячими, організуйте гарячу анонімну телефонну лінію,прийом листівок і т. п.- дайте людям виплеснути ємоції, той гнів, який їх гнітить із середини, адже вони терпіли,боялися,мовчали і щиро вірили,що прийде той час. Тож давайте це реалізовувати !!!! І НА ОСТАНОК ПРИТЧА: ОДНА ЛЮДИНА ПОСІЯЛА ЗЕРНО, ІНШИЙ - НАЗЛО ТУДИ Ж ПОСІЯВ БУР'ЯН, ЗЕРНО ЗІЙШЛО І СТАЛО ВСЕ ВИДНО, ЙОГО ДІТИ ХОТІЛИ ОЧИСТИТИ ПОЛЕ, АЛЕ БАТЬКО ПОПРОСИВ ЗАЧЕКАТИ ДОПОКИ ВОНО НЕ ДОЗРІЄ, ЩОБ СВОЇМИ ДІЯМИ ВОНИ НЕ ЗАШКОДИЛИ, ТОБТО НЕ ПОТУРОВАЛИ КОЛОССЯ І НЕ ПІДІРВАЛИ КОРІННЯ. ПІД ЧАС ЖНИВ ПОЧАЛИ РОЗДІЛЯТИ МІЖ ЖИТОМ І БУР'ЯНОМ, І ПАРАЛЕЛЬНО ІЗ ТИМ, СОРТУВАТИ САМЕ ЖИТО НА КОНДИЦІЮ ( Вищий -перший-другий і т.д. сорти) аналізуйте !!!тема на роздуми!!!! Хай Вас Бог благословить, додасть Вам мудрості та фізичного здоров'я.
Відповісти
Він воє проти росії, жидів і т.д. і дальше
Відповісти
Можливо Сашко і неправий в методах і не дуже артистичносно це робить, але наволоч що сидить в мусарнях, прокуратурах і судах всі на 100% прийшли туди з єдиною метою - вкрасти.
Відповісти
Це наглядний приклад психічного відхилення і причина звернути увагу на себе спеціалістів в галузі медицини і не лише.Явний наглядний бандитизм є в черговий раз підтвердженням того, що людей з кримінальним минулим допускати до органів управління на гарматний вистріл категорично протипоказано.Прокурор в даному випадку був , перепрошую за порівняння,у ролі Михайла Гаврилюка,і вів себе, відверто кажучи,достойно і незламно.Розумні люди роблять розумні вивисновки, більше тог потрібно робити не тільки висновки але і дії в правовому полі, дії активного миттєвого реагування на подібні прояви.Впевнений протиправні дії не є ідеологією Правого Сектору, Саша Бєлий член скоріше проросійського сектору, адже усі його дії дескредитують і дестабілізують і без усього цього вкрай напружену ситуацію в нашій державі.Слава Ураїні!Героям Слава!
Відповісти
Не знаю, кто у Вас герой Украины, но вот Героя России С.Белому могут дать наверняка. Именно благодаря его выходкам и ему подобным у России появился аргумент о защите русских и русскоговорящих граждан на территории Украины. Да и Запад с Америкой насмотревшись подобных шоу начинает переменять отношения к Майдану. Высказывания и мысли примерно такие, -" И вот этих мы поддерживали и они хотят к нам в Европу, и денег еще просят?".Ага, держи карман шире.
Відповісти
«Яблуко від яблуні недалеко падає»,люстрація Костопільським хабарникам Таргоніям!!!!!Слава Ураїні!!!Героям Слава!!!
Відповісти
Останні новини
Керівником Правого Сектору в Рівному займеться прокуратура, - Аваков
28 лютий, 2014, 08:02