Янукович прилетів у Ростов-на-Дону, - ЗМІ

Янукович прилетів у Ростов-на-Дону, - ЗМІ
Віктор Янукович прилетів у російське місто Ростов-на-Дону.

Літак з Януковичем на борту приземлився на військовому аеродромі в північно-західній частині міста близько 10 години вечора за московським часом,- пише Gazeta.ua з посиланням на ДонІнформБюро.

Агентство стверджує, що літак з Януковичем супроводжували винищувачі. Імовірно, Янукович міг зупинитися в одному з приватних володінь в Ростові. Звідки прилетів літак з українським політиком, не уточнюється.

Нагадаємо, в четвер ЗМІ передали заяву Віктора Януковича про те, що він збирається провести 28 лютого о Ростові прес-конференцію. Янукович у своїй заяві називає себе чинним президентом України. Також він звернувся до влади Росії з проханням забезпечити йому безпеку. Прохання було задоволено.

Місце проведення прес-конференції не уточнюється. За даними "Нової газети", організацією заходу займається агентство "Інтерфакс", а допущені на нього будуть тільки ті журналісти, яких запросить агентство.

Раніше Верховна Рада України, що перейшла під контроль опозиції, оголосила про відсторонення Януковича від посади. Згідно з рішенням Ради, виконуючим обов'язки президента країни є Олександр Турчинов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Янукович
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.