Самооборона Волині хоче контролювати тендери

Самооборона Волині хоче контролювати тендери
Процес проведення тендерів на виконання робіт чи надання послуг у різних галузях буде підконтрольний Самообороні Волині.

Про це заявив хлопець, який представився членом Самооборони, під час засідання бюджетної комісії Волиньради у п’ятницю, 28 лютого.

За його словами, чиновники і депутати «гарно» говорять про видатки та доходи обласного бюджету, але на ділі фінансування тих чи інших галузей не видно. Зокрема, на його думку, це стосується тендерів.

Тож, хлопець заявив, що Самооборона контролюватиме проведення тендерів.

«В іншому випадку будуть відкриватися кримінальні справи. Прошу це врахувати», – додав він.

Голова депутатської бюджетної комісії Анатолій Грицюк зазначив, що до процесу проведення тендерів директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк стосунку не має. Мовляв, займаються тендерами розпорядники коштів, тобто, начальники управлінь і департаментів облдержадміністрації.

«Спокійно, без ультиматумів. Переживемо й це», – звернувся до «самооборонівця» Анатолій Грицюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Про це заявив хлопець, який представився членом Самооборони
А прізвище озвучити - це як? Культурна людина повинна представитись, а не сказати - я тут контролюватиму, бо з Самооборони? Люди, ПС, Майдан - Ви звідки? Є таке гарне українське слово - "хамло". То Ви з республіки імені хамла?
Відповісти
Щоб контролювати тендери спочатку потрібно змінити законодавство яке регулює цей процес. А присутність під час засіданнях комітетів з конкурсних торгів "оленів" які будуть кліпати широко відкритими очима нічого не дасть.
Відповісти
боягузи бояться назвати прізвища.
Відповісти
Сам факт що коли овочі на ринку .для прикладу - 2 гривні коштують,а в калькуляціях на харчування дітей в школах або дошкільних закладах - 10 гривень заставляє подумати про те,що хтось має бути як представник громадськості на тих тендерах.Ці відкати мусово викоріняти,і неважливо як прізвище і як звати тих людей ,що думають про зміни в державі,головне результат.








Відповісти
Останні новини
Самооборона Волині хоче контролювати тендери
28 лютий, 2014, 13:01