Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині кличе Гузя на татамі. ВІДЕО

Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині кличе Гузя на татамі. ВІДЕО
Виконуючий обов’язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко записав відеозвернення до волинян, та зокрема до депутата обласної ради Ігоря Гузя.

Михайло Руденко прокоментував пост Ігоря Гузя у Фейсбуці.

«На сторінці в соціальній мережі депутата облради Ігоря Гузя з’явилися коментарі мого брифінгу, де він мене відверто назвав скотиною і покидьком», - говорить Руденко.

Начальник зазначає, що міліція зазвичай не реагує на такі речі, однак він як громадянин і чиновник також не повинен нічого коментувати, але його змусили обставини, тому що йому страшно за долю країни, якщо нею керуватимуть такі як Гузь.

«Знаєте, коли ввечері подзвонив мій старший вісімнадцятирічний син і сказав: «Тату, невже ця людина, яка називає тебе такими словами, набагато вища і вдаліша, ніж ти? І більше здобула, що може собі таке дозволити?». Він і ще багато чого сказав, але я не буду коментувати, мені просто неприємно. Але після цього дзвінка мені стало страшно за те, що на початках побудови нашої незалежної України, якісь амбіції «сіють зерна» ненависті, ворожнечі в серцях і головах молодого покоління», - звернувся до депутата Руденко.

В.о. начальника УМВС Волині зауважив, що якщо Ігор Гузь має якісь претензії і зневажає його, тому краще «показати свою перевагу, запросивши на теледебати, або ж в крайньому випадку на ринг чи татамі».

«Там покажіть свою довершеність, перевагу, після чого я особисто склоню перед вами голову і поїду з області, вважаючи, що такі хороші видатні люди тут є», - додає Руденко.

«Тому заступник голови обласної ради, я вас застерігаю і прошу не робити подібних вчинків, та слідкувати за своїми висловлюваннями, оскільки ви підбурюєте свій народ на ворожнечу між собою», - резюмував міліціонер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Гузь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А де цей полковник був і що робив тоді, коли волинських міліціонерів та беркут відправляли в Київ для виконання злочинних наказів?
Відповісти
для тих,хто не розуміє,але намагається коментувати:Цьому полковнику беркут не підпорядковується і не підпорядковувався. Він начальник слідства, керує слідчими. В.О начальника Волинської міліції став з 25,02,2014
Відповісти
Руденко- звичайно не ангел проте досить справедлива та достойна людина, а таким як Гузь потрібно вже навчитися відповідати за свої слова.
Відповісти
За образливі слова потрібно відповідати. Виклик є - Гузя до відповіді. Але тепер не словом, а нехай як мужик відповість.
Відповісти
Настоящий офицер!!!Гузь слабо???
Відповісти
Гузь - це непорозуміння, яке скоро мине.
Відповісти




































































Руденку респект! Справжній офіцер. А Гузю треба вже відлітати в "теплі краї", бо загрався в обіженого політика.




Відповісти
Нехай на майдан прийде !!! І на коліна стане Мент!!
Відповісти
А Ви шановний пане, де культурі вчились? В колонії чи що? Якщо є якесь невдоволення - так висловіть особисто, а не хаміть. Бидлоття.
Відповісти
Гузь мало адекватний, але й мєнт з головою не дружить, два чоботи пара!
Відповісти
Молодець, взув по повній! Така людина викликає повагу, вчись Гузь, а не ходиш і підкохкудакужш!!!
Відповісти
Молодець. Стриманий і впевнений. Не те що Гузь.
Відповісти
Михайло Руденко- честь і хвала! Не тільки справжній офіцер, а й справжній чоловік: мужній та вольовий, а крім того- освідчений та високопрофесійний! Побільше б таких!!!
Відповісти
Гузь облайниться, оскільки Міша доволі розумна людина, яка вміє чітко та послідовно висловлювати свої думки. Чув також, що і спортсмен він непоганий))
Відповісти
Оце відповідь Людини, а не істерика хама.
Відповісти
Правильно сказав
Відповісти
ШАновні волиняни! ГУЗЬ ще себе проявить-це кар'єрист. Його методи викриття чиновників не є гуманними а це його характеризує не з кращого боку!
Відповісти
Михайлович - професіонал, Гузя на перепідготовку і в депутати Смідинської сільської ради - тріпло!
Відповісти
Руденко досить справедлива та позитивна людина, а Гузя потрібно вже навчити за свої слова відповідати.
Відповісти
Равильни каже, бо АНАРХІЯ ВІД ІМЕНІ МАЙДАНУ починає набридати
Відповісти
Михайло молодець! Потрібно всім керівникам міліцейських підрозділів брати приклад з керівника Волинськоі міліції та ставити на місце таку бидлоту.
Відповісти
Мішаня - респект.
Відповісти
Гузь, це тобі не Клімчук! Дасть в рило або в гуз - мало не буде, буде по-чоловічому.
Обережніше з висловлюваннями!
Відповісти
Молодець!!!!! Потрібно піднімати рівень довіри до міліції, оскільки такі як "Гузі" її вже опустили нижче плінтуса. Я бачу в очах Руденка, що саме він може це зробити.
Відповісти
Така міліція мені подобається!!!Повністю підтримую!!!!
Судити за беззаконня всіх!!!
Відповісти
Справжній ОФІЦЕР.
Відповісти
в кожного свої обов"язки
Відповісти
Гузь - а де ти був раніше...Таким як ти, вже давали можливість проявити себе з 2004. І що доброго зробив ти за цей період...
А сьогодні, сховався за спинами самооборони та правого сектору і як той шакал з мультфільму про мауглі "а мы уйдём на север".
Гузь, їдь у Крим - захищай Україну...
Відповісти
Настоящий полковник!
Відповісти
Останні новини
Виконувач обов'язків головного міліціонера Волині кличе Гузя на татамі. ВІДЕО
28 лютий, 2014, 14:57
Міндоходів ліквідували
28 лютий, 2014, 14:49