«Головний лікар» Волині написав заяву про звільнення

«Головний лікар» Волині написав заяву про звільнення
Керівник обласної клінічної лікарні Іван Сидор написав заяву про звільнення.

Про це в Facebook в групі "Люстрація Волині" пише Іван Мирка.

"Сидор Іван Миколайович теж прийшов здаватися добровільно. Гарно пішов, поважаю", - коментує він.

Зауважимо, що на заяві немає підпису посадовця та печатки лікарні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 36
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хіба сьогодні 1е березня ?
Відповісти
Сьогодні 28.02.2014 року А 1.03 як в заяві вихідний день. облапошили вас.
Відповісти
почерк - жесть!
Відповісти
Врач же)))
Відповісти
Шкода.
Міг би ще попрацювати на користь волинян.
Молодий ж ще який
Відповісти
Я в шоці!Людина таку лікарню відбудувала,що всі області зглядаються,а ці молокососи неотесені палець об палець в цьому житті не вдарили і багато на себе вже беруть.Я не розумію,чому їх ніхто не зупинить,чи люди хочуть щоб ці самодури похоронили нашу область?!Про які нові обличчя Ви говорите,про який професіоналізм?!Вони ж нічого,як кричати в рупор,і не вміють і то ще потрібно,щоб за спиною натовп стояв бо так в штани наробить!!!Хто знає цих людей,які зараз так рвуться до влади Гузя,Мирку,Шелепа,Поху...?!Які у них є досягнення,що вони взагалі в цьому житті зробили для людей?!Їм потрібно було на майдані під пулями барикади оберігати,а вони всі-сцикуни!А людей,які дійсно щось робили для революції,вони ще й "люструвати" задумали.Куди котиться країна,якщо такі люди тут самоуправством займаються!З такими людьми то ми в списку розвинутих країн десь біля Зімбабве опинемося!!!
Відповісти
Мені здалось, що Вам 250 років. І у Вас маразм старечий. У всього є початок, у всього є кінець!
Відповісти
Повністю підтримую!!!! Додам лише, що потрібно згуртуватися усім працівникам і подати колективну заяву на відкликання заяви про звільнення!!!

А взагалі коли ви плануєте когось звільняти проводьте опитування серед громадян нашого краю (області) в тому числі кого вони бачать на такій посаді! А так вважаю, що це є шабаш і нияк не волевиявлення народу Волинської області!!!
Відповісти
Сидор не є головним лікарем Волині
Відповісти
І куди наша область до котиться,якщо такі люди з посад підуть?!Яку лікарню зробив-всі області зглядаються!А хто керувати буде?!Молоді неуки?!Вони ж самі не знають,що роблять з цією "люстрацією",слово таке,мабуть,тиждень назад лише вичитали,а вже так багато собі дозволяють!Ми маємо на колінах просити,щоб Климчук повернувся і Сидор передумав бо будемо ми жити в повному хаосі при таки самодурах,які зараз хочуть само визначитися за чужий рахунок!
Відповісти
Угу-угу. Для "заглядєнія" і на ваші гроші, а точніше їх малююююююсіньку частиночку
Відповісти
Тобі все-таки не до Сидора - Черниш тобі у поміч...
Відповісти
Шкода хороших людей! Саме таким є Сидор!
Відповісти
Він-хороший!І пенсія-хороша! Нехай відпочиває! У відпустці ніколи, мабуть, ніколи не був-боявся, що хтось місце займе! Веселуха...
Відповісти
Що ви городите яку він лікарню зробив , та він зробив медицину корумповану як ніхто !!!!
Відповісти
Шкода хороших людей! Саме таким є Сидор!
Відповісти
кідав кістку зі стола з награбованим з бюджету та приватних осіб..
Відповісти
Хлопці перебор, у вас що весна - гормони і люстратори понабрякали. Знай Мирка завжди настає завтра, знайди себе там.
Відповісти
Нічого не перебор. Усі не підуть, а боятися трохи будуть
Відповісти
Нехай вже вступиться!
Відповісти
А навіщо печатка на заяві? Вам, молокососи, ще довго вчити ази діловодства...
Відповісти
Печатка не потрібна, якщо заява пишеться на ім'я керівника установи, у якій працює певна особа - у даному випадку вона, дійсно, потрібна.
Відповісти
Вітер ніколи не думав, що на його ім'я Сидор заяву буде писати. Хі-хі! Життя таке!Нічого вічного не буває! Як це не може Сидор зрозуміти!А такий флюгер!!!
Відповісти
Мирка, таке враження що всю жизнь збираєшся бути здоровим. "... добровільно здаватися, сам прийшов, поважаєш" А що скажеш з понеділка і коли заболить люстралка? Чекаємо слідуючих повідомлень
Відповісти
Може тепер стане доступнішим лікування в обл.лікарні для тих хто немає багато коштів.Тей хто підтримує Сидора напевно лікар -хабарник або той .хто ще непотрапляв сюди на лікування.Такі побори тільки міг кришувати сам Сидор.Так,що неплачте за хабарниками.Треба думати і за покращеня для простого народу.
Відповісти
Класна ЛЮСТРАЦІЯ написав заяву і люстрований, це люстрація по якому ? А ХТО ПОВЕРНЕ МАЙНО ТА КОШТИ ВКРАДЕНІ ЦИМ УРОДОМ!!!!
Відповісти
Ці самозванці хай не дуркують. Хоча б один з них зробив би щось подібне для людей Волині. В лікарні обладнання рівня республіканських клінік, і все це заслуга Сидора І.М. Люди, цей самосуд над елітою Волині треба зупиняти. Бо на декілька ходів в перед ніхто не прораховує.
Відповісти
при зарплаті 1200 гривень коли виробляєш субсидії то перевірка за перевіркую а ціх потвор ніхто неконтролює!
Відповісти
Все рушимо,все ламаємо...А хто буде будувати? Давайте,ще всіх лікарів повиганяємо,які брали взятки і що тоді буде? До кого будемо звертатися? Чи до вас "гузі і данильчуки"?!Ви будете людей дубинками лікувати...
Відповісти
Ці старі медичні чиновники, типу Кошеля, які давно засиділися великі чиряки на нашому тілі.
І коли вже той Пр.Сектор звільнить ще одну підпільну підстаркувата мільйонерка-пенсіонерка
з 2-ї лікарні - Духневич Л.П.
Все бере, бере, будується, збагачується і все їй мало, а організація надання допомоги хворим і якість самої допомоги не покращується, а навпаки. А як уміє красиво розповідати - заслухаєтесь!
Відповісти
Люди!!! отямтесь! Та Сидору давним давно пора на пенсію! Нехай сидить собі тихенько та внуків глядить. Їм передає свій безцінний досвід. Хватить в обласній на крові лікарів будувати люстри, як в Хонці Яника та мармурові підвіконня ставити, коли люди на коридорі лікуютться, як собаки бездомні. І то ця людина ще хоче правити??? та скільки ж можна? він вже скоро з маразму вилазити не буде! з нього треба було починати люстрацію!!!
Відповісти
Сидора давно вже має не бути! За ці роки на посаді, так і не навчився поважати персонал. Чорнотою називає. А себе вважає царем, а санітарок рабами - безкоштовною робочою силою. Падлюка от і все...
Відповісти
Люстрації чекає директор Олицького психоневрологіного інтернату Ткачук Петро Якович. "Правий сектор",автомайдан завітайте до нього і спитайте,як вдалось на зарплату директора вибудувати кілька будинків і придбати машини собі,синам..А персонал мовчить.заляканий
Відповісти
Цим хлопцям, що погнали Сидора.Невстигнеш переступити поріг лікарні, як відразу посилають сплачувати благодійні внески невідомо за що -не запитавши, з якими проблемами ця людина сюди звернулася.Ганьба Сидору!
Відповісти
Цим хлопцям, що погнали Сидора.Невстигнеш переступити поріг лікарні, як відразу посилають сплачувати благодійні внески невідомо за що -не запитавши, з якими проблемами ця людина сюди звернулася.Ганьба Сидору!
Відповісти
А те, що Сидор погано відноситься до персоналу-нікого не хвилює. Зараз головна медсестра (яку теж, мабуть, треба погнати) та їй подібні прихвостні Сидора збирають підписи,добровільно- примусово на його захист, щоб залишився при посаді. це дурдом. невже Ураїна ніколи не зміниться.
Відповісти