«Жителі» інтернету сміються з Януковича

«Жителі» інтернету сміються з Януковича
Мабуть, більшість українців-користувачів соціальних мереж залишили щонайменше один допис про прес-конференцію Віктора Януковича.

Вони і сміються, і обурюються словами колишнього президента України.

Нагадаємо, прес-конференція відбулася 28 лютого в Ростові-на-Дону.

Українська революція | Євромайдан
"Я считаю, что Украина наш стратегический партнер была и будет" Віктор Федорович Янукович
No comments)


Марійка Мельник
Яник грозиться словами "Я Астаюсь" Всьо. Починаємо риГ(д)ати!

Євген Коноплянка
Смертность от смеха выросла втрое. Даже сидя в Ростове Янукович продолжает нас убивать.


Ольга Бережницкая
Дивимось всесвітній ржач. ЯНИК В ПРЯМОМУ ЕФІРІ

Яків Матвійчук
Україна наш стратегічєскій партньор. WTF? янукович ти пьян іді дамой, зі всіма грошима. Ми тебе тут всі чикаємо

Михайлина Пиріг
ну він і придурок,таке враження,що він обнюхався чогось дуже міцного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Віка Семенюк-Денисюк
Пустіть хто-небудь кулю в цього доповідача з Ромтова-на-Дону! Мене вивертає!

Афіша культурних подій Львова - AfishaLviv.net
Хто не дивився пресуху якунєвічя:
Значіт сначала мнє нє хватіла сіли на стабільнасть, патом мєня абманулі і прєдалі, і я такой - вжжжж - в Харькав, а там фашисти - пищ пищ - па дарагоє абстрєлялі, і я такой гаварю: "Андрюша, брось мєня, лєті в Данєцк", і я такой - вжжжж - в Луганск, а там істрєбітєлі - піу піу, і я такой - гррррр - в Крим на машинє, а патом - тууу тууу - патріатічєскіє афіцери і я в старава друга, жду када Владімір Владміравіч саізволіт прінять в Бєлакамєннай. (с)

Марійка Мельник
СКУРРРРВИЛООО!!! Цей умНік зарядив ще й таке: «Я 50 лет прожил на Востоке. Я знаю этот менталитет. Люди заняты. Они работают. И когда они устанут это терпеть, я не завидую тем, кто попадется у них на пути, под руки».
Б*я, тАвАріщ, ІзвІнІ, я хоча лише 21 рік прожила на Сході, але там, прикинь, завжди працювали! А ще працювали в Центрі, на Півдні та Заході! І люди усюди зайняті! Харе тут дЄльож морозить! Вже й так мозги всім разХєрачив своїм мАрАзмом!!! Б*я, тАвАріщ, НіХЄРА ти менталітет не знаєш і прикриваєшся донецьким краєм, який на тебе вже давно наклав! Б*я, тАвАріщ, УЙДІ КРАСІВО!!! Зроби хоч ЩОСЬ, аби МИ – УКРАЇНСЬКИЙ НАРОД БОДАЙ ТЕБЕ Б ПОЖАЛІЛИ!!! БАЙ!!!!

Софія Приходько
*заграніцай у мєня собстєннасті нєбила... ну... я єй нє владєл*, каже наш любімий антигерой - і чути, як овочеве рагу в його голові хлюпає і булькає, вирує і парує. бо ж треба наварити стільки брєдових тверджень на сміх всьому світу. коли воно не розуміє питання, поставленого журналістом, *даватєль слова* ображає журналіста, як справжній гопнік. ей ти, каже, кофта в ромбіки! гаварі свой вапрос! філіп кіркоров теж казав *ей ти, в розавай кофтачькє* і нічого доброго з того не вийшло. якунович попросив пробачення у всіх гопніків, яким дали чортів *падонкі: націоналісти і бендерівці*.
(від останніх слів мені аж подих забило). якунович досі собі - президент україни, пшонка - україни наполеон, а утіпутін хоче вкрасти мій меганом. дурдом веселка, одне слово. бандери приїдуть до вас, кримці, да-да... і я, бандерівка, приїду... літом, у морі купатися. обов*язково.
... і поки уми народні проводять свої прес-конференції, змочуючи горла боржомі у склі, думають там про всяке, приміряють крісла до срак, і сраки до крісел, у профспілках, у самому серці столиці, лежить гора обгорілих трупів. то були поранені люди, яких *беззройні* беркутівці закрили там, як на титаніку - що виходу нема. і підпалили. і нікому нема до того діла. а мені це нестерпно болить.


Віра Шевчук
Пресуха януковича - це верх дибілізму, верх "демократії" та "свободи слова" (оцей шиплячий крякаючий мікрофон, ні фіга не чути, затикання журналістів "па два вапроса", "адін! два!" заткнісь!, тупий підкуплений глухий "спікєр""Я нє понял вапроса" - "я тоже"...) - я вже мовчу про суть відповідей "прохфффесора" - це піздєц.

Христина Губська
тільки що Яник офіційно на весь світ назвав українських націоналістів і бандерівців "падонками".... це залльот, Вітя!!!

ДИВИТИСЯ ФОТОЖАБИ ЗА МОТИВАМИ ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ЯНУКОВИЧА

Громадський сектор Євромайдану
Вибачте, не можемо зупинитись. Друзі прислали стислий переказ пресухи:

Я не мог передвигаться на воздухе, пока моего младшего внука хотели люстрировать, поэтому в государственном управлении делами были против за вторжение в Украину, потому что Украина — наш стратегический партнер. Я буду говорить фактами: Израиль в ужасе от Тягныбока, Яроша и Парубия, а Тимошенко держали в эксклюзивных условиях. Пока я жив, а я жив, я — президент. А тем временем, кто-то переодетый где-то, учитывая парафированный договор, не понимает одного: чего Путин, зная его характер, молчит?!

ЄвроМайдан – EuroMaydan
По результатам прес-конференції Януковича, можна з певністю сказати, що "зустріч" з вінком все таки відзначилась на розумових здібностях Януковича.

Bogdan Logvynenko
Колись найпопулярніше питання до президента на інтернет-голосуваннях було "скіки треба зібрати грошей, аби ви зібрали всі манатки і залишили країну?"
Питання банили, а зря. Був шанс ше тоді задуматься. Ми ж навіть не почали donations збирати. А був би найбільший в світі спільнокошт.

Віра Шевчук
до речі, в інеті є версія, що це не він, а двійник, а справжнього януковича давно прибрали)

Olga Bulkovska
Було б смішно з того ....., якби не вбиті, поранені, закатовані, зниклі безвісти. Ну чому диявол забере його до себе - сховок від людей надійний і вічний!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.