У Луцьку люди ледь не штурмували міліцію. ВІДЕО

У Луцьку люди ледь не штурмували міліцію. ВІДЕО
У Луцьку представники ВО "Майдан" та Самооборони поконфліктували з працівниками міліції.

Інцидент стався 28 лютого під час акції під обласним управлінням міліції.

За словами заступника голови облради Ігоря Гузя, люди хотіли потрапити всередину, щоб подивитися, чи опечатаний кабінет працівника Руденка, який вів справи проти активістів.

До приміщення управління прийшло кілька десятків людей у цивільному. Вони представилися, як працівники міліції. Вони вимагали не робити провокацій, не нагнітати ситуацію, бо «їм ще тут працювати».

Натомість активісти таки зайшли всередину, дійшли до кабінету, побачили, що він опечатаний і вийшли.

На вулиці в них сталася словесна перепалка з людьми, які представилися міліціонерами.

До останніх приєдналися якісь російськомовні жінки, які вигуками захищали «Беркут» та просили не принижувати більше міліцію. Жінки також казали, що вони будуть «відстоювати свого начальника».

За кілька хвилин всі розійшлися.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 60
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це не акція. Не кілька десятків осіб, а максимум 15. Треба ж Гузю попіаритись. На запитання, чому він не був у Києві, коли люди гинули, чоловік просто уникав відповіді. Мабуть боїться сказати правду, що їв вареники в дома, в теплі, біля жінки. Цікаво чи зменшив Гузь собі зарплату у звязку з економією коштів
Відповісти
водіння гаївок завершено! Валіть на хауз...
Відповісти
Гузь, ти залишився один! Не виступай від імені громади, бо ніяка громада тебе не підтримує. Свої амбіції тримай при собі. А краще вийди на теледебати, бо на татамі і рингу ти не встоїш.
Відповісти
Та скілики можна терпіти того гудзика
Відповісти
Люди штурмували??? Скільки їх було?
Відповісти
Гузю давно пора вломити!!!
Відповісти
Я б їм показав де таки зимують
Відповісти
Усе правильно, сьогодні ж пятниця, короткий робочий день, тому у Руденка і опечатаний кабінет о 18.05 год. Не думаю що Руденко злякався якогось ***цензура***.
Відповісти
А кому російськомовні жінки не сподобалися - покажи свою ХАРЮ...
Відповісти
Як я покажу своє лічіко, то ті всі слідаки і слідачка з своїм чоловіком вже ніколи не воскреснуть.ЛУЧАНИ знають своїх "героїв"
Відповісти
беркут невспив встати з пози для отсоса и вже тудаже...
Відповісти
мабудь ти з неї й не вставав
Відповісти
Ти вже себе показав , потім на колінах повзав!))) Гавно беркута)))
Відповісти
Сашко Білий ! Чув мабуть?) То мовчи москаль зі своїми москальками , поки живий!
Відповісти
Пане Ігорю,заспокійтеся будь ласка.Не провокуйте зіткнень на голому місці.На відміну від Вас, люди поважаючі себе,ведуть себе достойно-кімната опечатана.А Ви ведете себе непорядно
Відповісти
Михайло Михайлович!!! Менше звертайте увагу на таких як Гузь і ко. Гідно виконуйте свої обовязки та витягайте Волинську міліцію з руїн.
Відповісти
Відпрацював Михайло Михайлович! Відставка не саме страшне, як кров з рук змити.
Відповісти
Крові на руках у Руденка немає. А от де був Гузь, коли людей вбивали на Майдані? Горлопанити у Луцьку, то не стояти під кулями.
Відповісти
Скільки можна спекулювати на людській крові. В Луцьку і області, був фізичний тиск на майдан?
Відповісти
В Луцьку не було ніяких збройних конфліктів, але це, мабуть не влаштовує заступника голови облради Ігоря Гузя.Щоб довести свою значимість, він готовий їх провокувати. Хіба це патріотизм?
Відповісти
Пане Гузь Ви вже всім надоїли разом з всіма своїми секторами "лівими" і "правими". Краще вийдіть на майдан та розкажіть що Ви доброго для Волині зробили,чому і через кого прийшли до політики і не забудьте розказати про співпрацю з екс-мером "ГАВНІШИМ-ГАВНІШИМ" як гроші через проекти крали. А що зараз красти, як вже немає що і шукаєте хто тепер крайній. А де Ви були коли на майдані кров проливалась? В Киеві на блат хаті відседжувався. Слава Україні но тільки не Пану Гузю.
Відповісти
Ось і люстрації не треба видно хто хоче пригрітись біля руденка. Що робить там начальник слідства міськвідділу Саша Карпук, ну на ньому ж клейма немає де ставити. Хабарник, майстер підстав людей на нарокті ще у луцькому райвідділі. Ти карпук краще б не виступа, бо народ все бачить і знає.
Відповісти
Ніхто з присутніх правоохоронців і близько на меті не мав "грітися" біля керівництва, тим паче Карпук. Працівники вийшли захистити свого керівника та порядного офіцера Руденка М.М., і я як один з них жалію, що не знав завчасно про дані події, бо був би присутній з ними, так як вже міліцію опустили нижче поняття "плінтуса" і хлопці відстоюють честь офіцерів. Молодці!!!!!!!
Відповісти
Ти подивись на відео хто его захищае ? Певно ти думаєш що їх ніхто незнае ? Так ти валютчиків запитай вони тобі скажуть! Да певно ти ісам знаеш?
Відповісти
Вельмешановний Ігоре! Дійсно люстрації не треба офіцерський склад розуміє що відбувається і провакацій не допустить. Напене сидите у райвідділі і проковтнути неможете підвищення чесного офіцера Олександра Карпука!!! Спіть спокійно,МОЖЛИВО і ви скоро вростете!



Відповісти
Да Сашка краще сховайся!!! Люди до цієї людини треба йти під кабінет і хай пише рапорт хабарник - це ще мяко сказано, він ціле рішалово в м.Луцьку!!! Геть хабарника!!!!
Відповісти
Самооборона отримала інформацію щодо можливого стягнення до УМВС неконтрольованих радикальних груп, що могло спричинити конфліктну ситуацію.

Для запобігання можливих сутичок і перевірки отриманої інформації на місце прибуло 8 членів Самооборони Майдану. На щастя, ситуація була повністю контрольована. Також на місці були присутні близько 40 міліціонерів у цивільному, що також унеможливило будь-які протиправні дії.

Самооборона Майдану (Волинь).
28.02.14
Відповісти
Лабури не відбрехуйтесь, бо ви не праві...
Відповісти
Краще ви би розформувались тільки своїм видом дітей лякаєте травмуєте психіку не таке майбутнє діткам дивитися. не грайтеся з гнівом людскім а то скоро і ви будите на горіхі отримувати за свої дії від громади.
Відповісти
Наших дітей уже нічим не злякаєш!!! Якщо менти розбіжаться, то буде повна махновщина. Самооборона зможе забезпечити лише патрулювання вулиць. Вбиства, згвалтування, розбої - ти Андрійку розкривати бушеш ???
Відповісти
Гузь. Ти вже всіх достав. їдь в Крим, може своїм криком російський спецназ розлякаєш!!! Отямся, ти ж не пацан з рогаткою, думай як економіку Волині стабілізувати.
Відповісти
А Гузь, як я розумыю заробляэ бали перед електоратом на передодні виборів.
Він хамовитий як на мене, чого тільки варте його спілкування з Клімчуком.
Да і зачитування листа сестри Героя Мойсея- не надто його красить.
Відповісти
Та він з Клімчуком в банях п"є горілку і нехіло себе почуває.
Відповісти
шо ви вчепилися до гузя, якщо надалі люди будуть прикривати та заступатись за корупціонерів то покращення не ждіть.
ніколи(
Відповісти
Гудзю до побачення!
Ти зробив свою роботу, тобі пора чемно піти.
Не ходи, не шукай собі пригод на голову, з купкою таких же нікчем як ти.
Ви нічого не варті, бо навіть вишиванка на тобі Гудзю у цей момент виглядає, як не в тому місці та не в той час...
Все героєм ти став, а владою тобі не бути. Гудзику ти ще маленький...Тобі ще треба каші вмолоти трохи, щоб до рівня поясу хоча б тих хлопів дотягнутися...
До побачення Гудзю!
Відповісти
шановне панство я готовий очолити загін який буде робити зачистку Гузів,Данильчуків та їх вибачте на слові лоховську компанію. хто за?
Відповісти
підтримую
Відповісти
Зрозуміло одне, що пан Гузь обрав не самий кращий варіант, точніше об"єкт для самоствердження. ММ ніколи не був і не буде "хлопчиком для биття", а ось Гузь, дійсно ним може стати.
Відповісти
Ребята на Волыне и так хаос. Зеки стреляют как милицыю так и самооборону. Долгоэто это будет длится?
Відповісти
поясніть що таке радикальни групи це злочинне угруповування данильчука чи прості громадяни котрим навбрид цей террор.бо коли два молодих попандопала весь Луцьк залякують це вже повний капець
Відповісти
соромно за виборців Старовижівського району, які обрали таке хамло (як іще Гузя назвеш) в обласні депутати. неправдою правди не побудуєш.
Відповісти
Шановні земляки! А Вам не здається, що І.Гузь трохи "заганяється"? Можливо він зможе показати документи, які свідчать, що він чесно зарорбив на авто, яким пересувається? А взагалі Ви бачили його "трудові подвиги"? Кричати в мікрофон - це він перший!!!
Відповісти
Пане Гудзик, бали для виборчих перегонів зароблено! Підрахуєте пізніше! Тільки одне не зрозуміло, що ваша компанія робила під управлінням Волинської міліції. Покажіть на що здатні надавши сприяння у роботі цим офіцерам, які вийшли на підтримку Руденко.
А вельмешановний Ігор напено зараз працює у райвідділі і ніяк не проковтне підвищення чесного офіцера Олександра Карпука. Ігоре, спи спокійно і ти скоро "виростеш" можливо!
Відповісти
Та шо ви Руденка домахались, а робить хто буде. По моєму цілком адекватний керівник.
Відповісти
Гудзь, ти балабол з тобою пора
прощатись!
Відповісти
1. Беркут - на переатестацію з поліграфом (Хімуля О.І.)
2. Гузь - це те ж сема що й у Рівному Саша Бєлий і Музичук, лише по волинські, щоправла дебілу зброю не дають.
3. Голоа у Гузя, щоб горлопанити, а ще він в неї їсть.
Відповісти
кожна посада мае бути виборчою і ніяких призначень
Відповісти
Вали в Крим і покажи який ти герой, а не неси розруху в життя міста!
Відповісти
Банду геть
Відповісти
Настав час дати можливість нормально працювати міліції.
Відповісти
Луцьк ледь не накрило штормом. Море виявилось задалеко. Так само "У луцьку люди ледь не штурмували міліцію".
Відповісти
гузь почав копати собі яму
Відповісти
Діти хватить грати в войнушки, Україна в небезпеці, потрібно об"єднуватися зі сходом, боротися за Крим, думати де взяти гроші на пенсії, не принижувати працівників правоохоронних органів, а поставити їм завдання вертати в державну казну нечесно нажиті грошіі.
Відповісти
Гузь, а слабо тобі прийняти виклик Руденка на ринг чи на татамі? Чи ти тільки свою дружину можеш пресувати, хоч живеш за рахунок її коштів?
Відповісти
Судячи із коментарів, Михайло Руденко не був тим найгіршим злом на Волині. Навпаки, в силу своїх обов"язків він навіть був готовий негайно випустити волинських активістів Майдану відразу після відповідного голосування в партламенті, але заступнику обласного УМВС строго вказали не проявляти власну ініціативу. І Гузь про це добре знає. Але... В характері вічного революціонера неспокій. Він увесь час з кимось бореться, щоб про нього не забули. Ось де проблема молодого політика. ВІн забув, що вже обійняв високу посаду в облраді.Та схоже, що цього йому замало...
Відповісти
Гузь проявляє більшу активність , ніж лідери місцевого правого сектора, які були на передовій у Києві, підставляючи власні тіла під снайперські кулі. Ті хлопці знають ціну життя. Проте, Ігорок не з тих, хоробрих. Нині він воліє проявляти героїзм в боротьбі з фактично незахищеним керівництвом місцевої міліції. ГАНЬБА! Йому пора вгамувати емоції, і подякувати тим, хто ще має бажання боротися із злочинцями на Волині.
Відповісти
З таким революційним запалом Гузю пора терміново і добровільно відбути в Крим для боротьби з російськими окупантами. Хай там проявить нечувані чудеса власної хоробрості! Ігоре, Батьківщина в небезпеці! Рятуй її там, де справжні вороги!
Відповісти
Правий Сектор Вас просить тисячна громада Волині проведіть будьласка спочатку люстрацію у своїх лавах, а то ви нічим небудете відрізнятись від попередньої влади,чи ви думаєте ми будем Вас терпіти....мабудь вже ні.!!!! І ПОЧНІТЬ З ГУЗЯ БО ВІН ДЛЯ ВОЛИНІ ЩЕ НІЧОГО НЕЗРОБИВ А БАГАТЬМ ВЖЕ НАХАМИВ і І ВЕДЕ СЕБЕ ДУЖЕ НАХАБНО !!!!НЕХАЙ ВІН ЗНАЄ МИ Волиняни його терпіти небудем !!!
Відповісти
А Гузю-Чао!Гузю-Чао! Гузю-Чао!Чао!Чао!!!
Відповісти
Як же дістав цей Гузь. Наскільки я вже спокійна людина, але дивлюсь і матюкаюсь
Відповісти
Останні новини
У Луцьку люди ледь не штурмували міліцію. ВІДЕО
28 лютий, 2014, 18:52